Πως τον εχετε ονομασει

Ωπα ρε μεγαλε!!!

εμενα παλι αμα το παμε ετσι τον λενε Jack Daniels επειδη εχει πειρα 15 ετων και βάλε. πάμε κόντρα;:lol: :lol3: :stuck_out_tongue:

Εγραψες!!!:smiley: :stuck_out_tongue:

Ρε μην πέφτετε στην παγίδα!!! Έχετε αναρωτηθεί γιατί οι γυναίκες δεν δίνουν όνομα σε κάποιο άλλο μέλος του σώματός μας, π.χ. στον αντίχειρα?? Γιατί έτσι κ αλλιώς ξέρουν ποιος πέρνει τις αποφάσεις και πρέπει να τον φωνάζουν κάπως! :stuck_out_tongue:

Οσο για πως μου τον έχουν ονομάσει,δεν λέω και ούτε πρόκειται να πω σε κανέναν γιατί είναι πολύ γελοίο!

πάντως λογω εμμονης με το γνωστο αβαταρ, αν ο tοlkki λεει τον δικο του “Μητσοτακη” δε θα παραξενευομουν…:lol: :lol3:

αυτο θα πει σοκ και δέος! και τρομος μη σου πω!:lol:

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Τί ωπα ειναι ολα αυτά ρε? Λες και ανέβηκα στην πίστα και χόρεψα κανετε!:stuck_out_tongue:

@Agmar: Αυτο με την εμπειρία δε με πάει. Εγώ ειμαι 16 πότε θέλεις να το’χα κάνει??? στον 1 μου χρόνο???:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

μα ποιος ειπε οτι σε πάει; η παγιωμένη αλήθεια είναι!:lol:

και πες του ‘παρθενοβγάλτη’ σου ότι το δύσκολο δεν είναι το φικι φικι. αν το πάμε ετσι, και οι ουρακοταγκοι μια χαρα κάνουν τη ‘δουλειά’ τους. το θέμα ειναι να την κρατήσεις κιόλας την γυναίκα.

εκτός κι αν κουραζεσαι περισσότερο απο μας και το φικι φικι ειναι επίπονο εργο. τοτε πάω πάσο…:lol:

Το πόσο κρατάω μια γυναίκα το ξέρουν πολλοί και χαίρομαι γι’αυτο:D :smiley:

Οσες παρθενες να βαλουν μεταλικο εσωρουχο!!!:lol: :stuck_out_tongue:

Μικροτσούτσουνο μήπως;;;!!! :lol: :lol3: :lol2:

[SIZE=“1”]Αστειάκι…!!![/SIZE]

Με ξενερωνει αν καποιοι τα εχουν βαφτισει…Εγω τη βρισκω με το απροσδιοριστο… το μυστηριο… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: #-o

τα βαφτήσια χρειάζονται νονά:roll:
άρα δεν έχει νόημα να δίνετε εσείς το όνομα!

δηλαδη η ατακα για να σου πει κανεις ειναι το:

“πάμε να λυσουμε το μυστήριο με τον ‘ηρακλή πουαρώ’ μου;;”:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

εγω πάλι ειμαι παντρεμενος, αρα δίνω ιδέες σε άλλους.:lol:

‘‘Χριστό’’ γιατί κάνει θαύματα 8O

και γνωρίζει ανάσταση μια φορά το χρόνο??:roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλοο

:lol3: :lol3: :lol3:

τα βαφτήσια χρειάζονται νονά

Οποτε χρειαζεται και λεφτα απο τη νονα καθε χρονο!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Εχουν εξοδα τα βαφτηστηρια την σημερον ημερα!

"πάμε να λυσουμε το μυστήριο με τον ‘ηρακλή πουαρώ’ μου;;

Το προτιμω απο το να μου πει κανενα “Τι σου κανει ο Αλεκος μου?” ας πουμε…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ωραίος ο rudolf ! :lol: #-o