Προσοχη προς ολους τους πωλητες!

πριν ενα μηνα ειχα βαλει να πουλησω ενα αντικειμενο (γιατι χρειαζομουν λιγα χρηματα) αμεσως με προσεγγισε ενας χρηστης ο EVIL – http://www.rocking.gr/modules/forum/member.php?u=5976

κανοντας μου μια προσφορα , με μηνυματα που ανταλαξαμε τα βρηκαμε και του το εστειλα με αντικαταβολη!
δυστυχως για μενα μαλλον εδωσε ψευτικα στοιχεια και εδω και αρκετες ημερες (πριν ακομη μου επιστραφει) ουτε που μου απανταει για να ξερω τι συμβαινει – κατι τετοιοι χρηστες κανουν το φορουν αναξιοπιστο.

απλα να προσεχετε ωστε να μην την πατησει καποιος οπως εγω

ο χρηστης λεγετε
evil

και τα στοιχεια που μου εδωσε ειναι: Κωστας Αραβανης που πιστευω οτι δεν ισχυουν , λοιπον προσοχη στον συγκεκριμενο αν και θα εχει και αλλους λογαριασμους

ΟΥΤΕ ΒΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΘΙΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ:!:

Τουλαχιστον να σου επιστραφουν απο το ταχυδρομειο μη χασεις και τα πραγματα σου…

όχι πως κατάλαβα τι έγινε έτσι όπως τα έγραψες.

του έστειλες αντικαταβολή και σου γύρισε πίσω επειδή δεν τον βρήκαν?

λίγο μυστήρια μας τα λες.

Τι μυστήρια? Μια χαρά τα περιγράφει.

Αγόρασε ο Evil ένα αντικείμενο απο τον collector και του το έστειλε με αντικαταβολή.
Του έδωσε όμως ψευδή στοιχεία, και στην συνέχεια δεν του απαντούσε στις προσπάθεις του collector να το βρει.

Αυτό υποστηρίζει ότι έγινε.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:!:

εχεις δικιο τουλαχιστον εχω το αντικειμενο πισω οπως το εστειλα. παλι καλα , αλλα ρε παιδια που ξερει ο evil αν εγω τα ειχα αναγκη αυτα τα λεφτα η’ οτιδηποτε αλλο τελοσπαντων.

πρώτα πρώτα, ο άλλος είναι χρήστης που γράφει κάμποσο καιρό στο φόρουμ. αν είχε λίγα ποστς θα μου φαινόταν πιο πιθανό το ενδεχόμενο.

κατά δεύτερον, στην αντικαταβολή δε μπορεί να σε κλέψει ο άλλος. το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να χρεωθείς τα έξοδα εσύ σε περίπτωση που δε βρεθεί ο παραλήπτης και να σου γυρίσουν εν τέλει πίσω τα πράματα σου. φάρσα ήθελε να του κάνει?

και τέλος, εγώ δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. έστειλες αντικαταβολή, οκ. έχει περάσει μήνας και δεν έχεις λάβει ειδοποίηση για να πάρεις τα χρήματα σου? γιατί αν έγινε αυτό, λογικό μου φαίνεται, αργεί βασανιστικά η αντικαταβολή. πέρασε μήνας και σου επιστράφηκαν τα πράγματα σου επειδή δε βρέθηκε ο παραλήπτης? γράψε να καταλάβουμε τι τρέχει.

και επειδη εχει πολλα post τι σημαινει εχει το αλαθητο?
και δεν ειπα ποτε οτι με εκλεψε σε παρακαλω πολυ να διαβαζεις πιο προσεκτικα και να καταλαβαινεις τι γραφω!!!απλα με εβαλε να τρεχω και να χρεωνομαι στο ταχυδρομειο για το τιποτα!!!για να παιξει απλα.

εστειλα αντικαταβολη στον evil ,ωραια μεχρι εδω!

στο ταχυδρομειο μου ειπαν οτι του εστειλαν τα 2 ειδοποιητηρια που στελνουν παντα και επειδη ο evil δεν πηγε να το παρει το δεμα χαρακτηριστικε ΑΖΗΤΗΤΟ επιστραφηκε σε εμενα σημερα το πρωι .

οποτε ναι πέρασε ο μήνας και μου επιστράφηκαν τα πράγματα μου επειδή δε βρέθηκε ο παραλήπτης

ελπιζω να εγινα κατανοητος

με λιγα λογια πληρωσα και κερατιατικα ταχυδρομικα τσαμπα!! επειδη καποιος ειναι ανευθυνος

ok, τώρα σε κατάλαβα :slight_smile:

eviL, ήσουν ονλάην χτες, χρωστάς εξηγήσεις.

κρατάω μια πισινή να κάνανε μαλακία τα ελτά :lol:

τι να τις κανω τις εξηγησεις!!

απλα το αναφερω ωστε να προσεχουν και οι υπολοιποι να μην στελνουν με αντικαταβολη σε αυτον το χρηστη και χρεωνονται τσαμπα!!!

ρε συ κολέκτορ, για πόσα λεφτα μιλάμε όλη η φασαρία ; Τώρα θα μου πέις, είναι κ η ταλαιπωρία και γενικά μεγάλη φασαρία η όλη φάση. Αλλά όπως λεει και ο αγιος ντουτ, και πολλά πόστς έχει, και εχθές ήτανε ον, μήπως του έτυχε κάτι ; μήπως το ταχυδρομείο έκανε τη μαλακία ;
Καλά κάνεις και αναφέρεις το συμβαν, αλλά, μπορεί τα πράματα να είναι διαφορετικά.

ρε collector ποσο χρονω εισαι να ουμε ? δν ειπε ο ντουντ για αλαθητο , αλλα οτι το παιδι δεν ειναι φεικ χρηστης μαλλον μιας και εχει πολλα ποστ κτλ . απο την αλλη να θελει να παιξει μαζι σου …ξερω γω δλδ ελεος να πουμε , μην βλεπετε αλλο Saw …

το πιο πιθανο ειναι να εβαλαν τα ελτα το χερακι τους … στελνω χρονια πραγματα και δν ξερεις τι εχω ακουσει απο τους μπασταρδους σαν δικαιολογια καθε φορα που κατι αργει η χανεται … για αυτο μπορει να σου επιβεβαιωσουν και οσα παιδια εχουμε κανει συναλλαγεσ εδω μεσα , οτι παντα προτιμω να βρισκομαστε απο κοντα . Τεσπα μην γκρινιαζεισ , απλα χρεωθηκες 3-4 ευρω για καποια μλκια που εγινε, κατσε να δουμε τι παιζει να πει κ ο αλλος (αφου μπαινει κ ονλαιν ) και αμα σου πει μλκια , κραξτον μεχρι το τελος του κοσμου.

Κολεκτορ στο τηλεφωνο δεν απανταει?

Αγιε τόλκι για βάλε καμια τάξη.

οπως το ειπες :!::!:η ταλαιπωρία και γενικά μεγάλη φασαρία η όλη φάση,

ωραια να δεχτω οτι ειναι καλο παιδι(στο τελος θα ζητησω και συγνωμη:lol::lol::lol:) εχει πολλα post μια που μετρανε εδω οπως βλεπω αλλα
δεν θα επρεπε να επικοινωνησει να που πει οτι δεν του ηρθε τιποτα απλα ρωταω εγω(ενα καλο παιδι θα εστελνε ενα pm να με ενημερωσει)

και στην τελικη αν θελει να επανωρθωσει ας στειλει τα λεφτα με paypal η’ ας τα βαλει σε λογαριασμο πιστευω οτι ειναι το πιο σωστο(αν ειναι καλο παιδι αυτο θα κανει) και εγω του το στελνω αμεσως συστημενο!!!

πιστευω οτι δινω και λυση αλλα που να εμφανιστει ,
αυτος δεν εστειλε τιποτα ενα μηνα τωρα .

να ουμε ειμαι 31,

ωραια τα ελτα φταινε αν θελει ας στειλει τα χρηματα με paypal η’ σε λογαριασμο και εληξε η παρεξηγηση

Δεν μας ειπες ομως.Τηλεφωνο σηκωσε ή το απεφευγε κι αυτο?

Στην περιπτωση δε που δεν ειχες ζητησει τηλεφωνο (σταθερο κατα κυριο λογο για να ειστε καλυμμενοι και οι 2) για αμμεση επικοινωνια αλλα βασιζοσουν στα πμ εισαι πολυ λαθος.
Μπορει να εχουν συμβει τα 1002.Τηλεφωνακι επι τοπου και το ξεκαθαριζετε.

Αρα αν δεν ειχατε αλλαξει τηλεφωνα για αμμεση επικοινωνια μοιραζεστε το λαθος

ρε κολεκτορα αγορι μ , δν με πιανεις … πρωτον δν θελω να μαθω ποσο εισαι …πραγματικα ομως. Ηταν μεσα στα πλαισια του αστειου.

απλα συνεχιζεις να μην δινεις σημασια τι σου γραφουν… τα ποστς λεμε το μονο που δειχνουν ειναι οτι ειναι πραγματικος χρηστης και οχι fake που απλα μπηκε να κοροιδεψει καποιον γιατι ειναι σαδιστικα ηλιθιος ξερω γω. απο κει και περα ουτε συγνωμη θα ζητησεις ουτε τπτ , γιατι προφανως και ταλαιπωρηθηκες . απλα κουλαρε μπας κ απαντησει ο αλλος λιγο … δεν νομιζω να θελει το κακο σου, εκτος και αν εισαι κανας πολυ μαλακας που του φαγες την γκομενα κ σκοτωσες τον σκυλο του …αλλα το κανες ? δεν το κανες … ε αραξε λιγο και βλεπουμε…

Ρε συ ΒΒΒ μην εισαι τοσο επιθετικος χωρις λογο

δεν ειμαι … μαλιστα εστειλα και πμ στον κολεκτορα να μην νομιζει οτι του την λεω (πριν δω το ποστ σου) …