Μαλλον τα μπερδεψες δεν εισαι η μονη που δεν μπορει να ανεβει στο επιπεδο μου και παραμενει μεσα στη μαζα οπως αλλωστε κανεις γενικα . :twisted:[/quote]
'Ολοι μαζί κ ο ψωριάρης χώρια…
Μαλλον τα μπερδεψες δεν εισαι η μονη που δεν μπορει να ανεβει στο επιπεδο μου και παραμενει μεσα στη μαζα οπως αλλωστε κανεις γενικα . :twisted:[/quote]
'Ολοι μαζί κ ο ψωριάρης χώρια…
Σημερα ειναι η μεγαλη μερα , θα δω δυο groups με τα οποια μεγαλωσα και με εκαναν να αλλαξω μουσικες αποψεις … σαν χθες μου φαινεται που ημουν σπιτι δυο φιλων μου και μου βαλαν να ακουσω τον πρωτο δισκο των Pink Cream 69 και τα ειδα ολα , ηταν 1990 θυμαμαι … και μετα απο 15 χρονια μου δινεται ευκαιρια να τους δω μες στο “σπιτι μου”
Οπως χθες εκει που καθομουν στο Τexas και τα ελεγα με την bitch αντιλαμβαομαι οτι ακριβως διπλα μου καθονταν ο Ζαφειριου (Drummer των Pink Cream) μου κοπηκαν τα γονατα λεμε με την καλη εννοια παντα. συνειδητοποιησα οτι επιτελους ειναι πραγματικοτητα και σημερα θα δω ενα απο τα καλυτερα live της ζωης μου. Και τα 3 groups ειναι απο τα αγαπημενα μου στον χωρο αυτο , αλλα οι Pink Cream ειναι ακομα περισσοτερο .
Οσο για τον Soto τι να πω , καποια στιγμη στεκοταν διπλα μου και ειχε καλυψει τα παντα , τον φουστη πανυψηλος ειναι .
Προτεινω σε οσους δεν εχουν παει Korn / 69 Eyes στη Μαλακασα να ερθουν αν εχουν κεφι στο Club 22 (Βουλιαγμενης 22 ) για να δουν πως παιζεται το Hard Rock .
Μπράβο Αντρέα!!!~~!
οΚ… εγω σε αφηνω να φυλας το σπιτι και να μην μπαινουν απροσκλητοι επισκεπτες μεσα και εσυ μιλας. Ε δεν εισαι καλος φυλακας … οποτε σημερα θα μεινεις νηστικος και δεν θα φας ουτε ενα κοκκαλακι , μην σου πω οτι αν ξαναμιλησεις θα σου κανω ευθανασια , αφου σε ευνουχισω κιολας.
Πάντα το έλεγα ότι εσύ πρέπει να την “τρίζεις την όπισθεν”!!! :lol: :lol: :lol:
Έλα τώρα…ντροπή!!! :oops: :oops:
Δηλαδή ήσουν ήδη 20 χρονών έ?? :?: :?: Καί παππούς και … :lol: :lol:
Δεν ξερεις να διαβαζεις εσυ ? τι λεω ε ? ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΠΙΚ (ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ … αλλα που να καταλαβεις εσυ ? Heavy metalας δεν εισαι ? δεν εχεις τροπους αλλα ουτε και ακοη , και που να εχεις αλλωστε με την βαβουρα που ακους . καταστραφηκε καθε ζων κυτταρο του εγκεφαλου σου . Τεσπα … η εισοδος για το νταου Πεντελης δεν ειναι εδω αλλα καπου σε κατι βουνα … παρτα και ασε μας ησυχο να λεω οτι θελω .
Να σου πω, καλό μου? [βλέπεις πόσο ευγενική είμαι!]
Μπορείς να μην φωνάζεις σε όλους ποιανού είναι αυτό το τόπικ;
Αν θες, να τους στέλνεις χαρτάκια!? όχι, τίποτα άλλο? αλλά με ενοχλείς και δεν μπορώ να ακούσω μουσική!!! Άντε, γρήγορα να πλύνεις τα ποτήρια ΤΩΡΑ!!!
Σαββατο σημερα και θα λιωσω στο σπιτι , μεχρι το απογευμα … πω μαλλον θα κανω και γενικη καθαριοτητα για να βαλω μοκετες γιατι πλεον δεν μπορω να περπαταω ξυπολητος .
Εντωμεταξυ ειναι και η καλυτερη εποχη , η αναμονη των χριστουγεννων, ηδη αρχισαν να στολιζουν τα μαγαζια και τις βιτρινες , τα βλεπεις ολα αυτα και χαιρεται η ψυχη σου ενα πραγμα .
Ηδη αρχισα δειλα δειλα να ψαχνω για χριστουγενιατικα τραγουδια στο net και να ανυπομονω να μπει και ο Δεκεμβριος.
Ηδη μετραω αντιθετα .
Πλησιαζουν τα Χριστουγεννα , πλησιαζουν τα Χριστουγεννα .
Μην ξεχάσεις να κατεβάσεις το Last Christmas?
:lol:
Τα Χριστούγεννα είναι ωραία. Και ο χειμώνας γενικά. Και το κρύο. Και η βροχή.
Και το να λέω “όχι” στους Κούρδους ομπρελοπώληδες της Βενιζέλου. Και να ακούω Ραμμστάιν στη βροχή. Και να γράφω ποστ χωρίς νόημα.
Εγω παλι, γιατι ψυχοπλακωνομαι; :?
Γιατί σου κρεμάνε τις κάλτσες στο τζάκι…
Βασικα σκεφτομαι οτι και φετος ο Αγιο-Βασιλης δεν θα μου φερει την Μπαρμπι-Μοδιστρα που του ζηταω απο 5 χρονων.
Και βέβαια το καθιερωμένο πλέον ζευγάρι κάλτσες…
Ε αλοιμονο…
Αλοίμονο σ’ αυτούς που δεν αγάπησαν… Αλοίμονο, Αλοίμονο, Αλοίμονοοοοοο…
Μπα ετσι εισαι;
Χωρις την αγαπη σουυυυυυ, θα ημουνα μονοοοοοοος
η πικρα θα μ’επνιγε, το δαααακρυ, ο πονοοοοος…
Τωρα το ειδα … ρε γμτ μου δεν εχετε ουτε ιερο ουτε οσιο ??? Καλα δεν σας εχω πει να μην γραφετε εσεις εδω , ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΛΕΜΕ !!!
Administrator ριξε ενα ban στους Unholy , Telisvas , Sofi-K , Powerslave , Deathbitch για αρχη και μετα βλεπουμε , για να μαθουν δλδ , να σεβοντε τον ιδιοκτητη του συγκεκριμενου Thread , αντε γιατι πολυ ανεκτικοι εχουμε γινει .
Αμα σε πετύχω Texas, θύμησε μου να σου ρίξω DOT4 στη μπύρα!
Προτιμώ να του ρίξεις στη μπύρα του λίγο AIDS.