ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Εξαιρετικά δύσκολο να προβλέψει κανείς οτιδήποτε σε Μουντιάλ.

Βραζιλιάνοι και Ισπανοί είναι οι καλύτερες ομάδες εδώ και κάμποσα χρόνια, αλλά ειδικά οι 2οι πάντα βρίσκουν τρόπο να αποκλειστούν (ή να τους αποκλείσουν). Οι Άγγλοι αν δεν πάνε τουλάχιστον τετράδα με τον Καπέλο τότε δεν πρόκειται να πάνε ποτέ. Η Αργεντινή αν πάρει ψυχολογία από τον Μαραντόνα και ξεμπουκώσουν τα αστέρια θα είναι ασταμάτητη. Και τέλος θα αποτελούσε έγκλημα εγκλημάτων αν ξέγραφε κανείς την Γερμανία.

Ολλανδία, Ιταλία και Γαλλία είναι αουτσάιντερς και θεωρώ πολύ πιθανό να υπάρχει αφρικανική ομάδα στους 4.

Υποστηρικτης Αγγλιας, Πορτογαλιας εδω… (ε και Ελλαδας)

Είμαι της γνώμης ότι πρώτα θα πάρει η ελλάδα παγκόσμιο και μετά η αγγλία.:stuck_out_tongue:

εγω υποστηριζω ελλαδα και απο τις αλλες αργεντινη,ιταλια.

η αργεντινη συμφωνω με κρισπ οτι αν ξεμπουκωσουν τα αστερια της θα πεταει.η ιταλια θα παει με κλασικη συνταγη μαρτσελο λιπι δηλαδη καλη αμυνα και με σκορ 1-0.οσο για την ελλαδα προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αν καταφερει να περασει απο την φαση των ομιλων μετα μπορει να παλεψει για κατι με την καλη αμυντικη τακτικη που ειχε δειξει και στο euro 2004.στα νοκ αουτ με καλη αμυνα χαλαρα μπορει να τσιμπισεις ενα γκολακι σε καποια αντεπιθεση.

@red rum

εδω η ελλαδα εχει 1 euro και η αγγλια δεν εχει κανενα!!!:stuck_out_tongue:

Αυτό ακριβώς…είναι και μέλος:):!:

Aυτό, έχουν το παγκόσμιο του 1966 αλλά με το γκολ-φάντασμα του Χερστ.:lol:

δε θυμαμαι να το εχω δει το γκολ-φαντασμα του χερστ.εχεις καποιο λινκ να το δω?(αν υπαρχει αφου μιλαμε και για το 1966)

Ρε παιδιά sorry αλλά με ποια λογική η 11η ομάδα του poll είναι η Νιγηρία; Βάλτε την Ακτή Ελεφαντοστού ξέρω΄γω που έχει και τρεις-τέσσερις παίκτες παγκόσμιας κλάσσης ή την Ελλάδα που πάνω-κάτω την υποστηρίζουμε και όλοι (και έχει και ένα ευρωπαϊκό για να μην ξεχνιόμαστε, ε). Νιγηρία όμως από που και ως που;

Αργεντινή ψηφισα by the way…

Ομπαφέμι Μάρτινς!

Μόνο Γερμανία.
Και πάμε μωρή αρρώστεια ελλαδάρα γερά για τελικό.

brazil ρε γαβ γαβς!!

:D:D:D

«Όχι» στους επιπρόσθετους επόπτες στο Μουντιάλ

Απέρριψε η FIFA την πρόταση για χρησιμοποίηση των δύο επιπρόσθετων βοηθών διαιτητή, που βρίσκονται πίσω από κάθε εστία, στους αγώνες της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. «Δεν θα υπάρχει αλλαγή στους διαιτητές», τόνισε ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Ζεπ Μπλάτερ, αφήνοντας ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο μελλοντικής καθιέρωσης του προγράμματος που εφαρμόζεται πιλοτικά φέτος στο Europa League, αλλά και της χρήσης του βίντεο.

ΟΚ, το καταλάβαμε, κάποιοι θα πάνε καροτσάκι και σε αυτή τη διοργάνωση.

καλα φοβουνται τις οσο το δυνατων με λιγοτερα λαθη διαιτησιες εκει στη FIFA?δε καταλαβαινω το λογο που απερριψαν την προταση περα απο το οτι μπορει να σπρωχτουν λιγο καποιες ομαδες…

ε βεβαια, απλα θυμισου το 2002…

Η Ελλαδα που ειναι? :lol: #-o

καλα αυτες οι βουζουαζελες θα μας σπασουν τα α*****α φετος. . Εγω υποστηριζω τιμια Αργεντινη παντως ! ! !

Αυτή τη στιγμή είναι στην Τουρκία και προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι.

[B]γρηγορο παιχνιδακι μεχρι τις 7

πειτε με ποιους θα κληρωθει η ελλαδαρα μας

τα 4 γκρουπ ειναι τα εξης[/B]

A’ ΓΚΡΟΥΠ

Νότιος Αφρική
Ιταλία
Αργεντινή
Βραζιλία
Αγγλία
Γερμανία
Ολλανδία
Ισπανία

Β’ ΓΚΡΟΥΠ

Ιαπωνία
Ν. Κορέα
Β. Κορέα
Αυστραλία
Νέα Ζηλανδία
ΗΠΑ
Μεξικό
Ονδούρα

Γ’ ΓΚΡΟΥΠ

Ακτή Ελεφαντοστού
Γκάνα
Καμερούν
Νιγηρία
Αλγερία
Παραγουάη
Χιλή
Ουρουγουάη

Δ’ ΓΚΡΟΥΠ

Γαλλία
Πορτογαλία
Σλοβενία
Ελβετία
ΕΛΛΑΔΑ
Σερβία
Δανία
Σλοβακία

οκ εγω λεω οτι θα πεσουμε με τους

Χιλη
Μεξικο
Ιταλια

να δουμε ποιος θα πιασει τους 3 αντιπαλους μας στην κληρωση :stuck_out_tongue:

νοτια αφρικη
βορεια κορεα
αλγερια

ρεχαγκελ ειναι αυτος

εντιτ
το κωλοπαιδο ο bleedin ψηφισε πως θα το κατακτησει η γερμανια, αει στο διαολο συγκινηθηκα :cry:
ειμαστε 2 πια