ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Πο,μνημες '94 :S

Με το Χαριστεα βασικο ελπιζουμε για 5η θεση

Καλά, η Νιγηρία σε καμία περίπτωση δεν είναι η ομάδα του '94 πάντως.

Πολυ σωστο αυτο και η Κορεα επισης δεν ειναι με τιποτα φοβητρο… Αν δεν μπορεις να τους νικησεις κλαφτα…

Πολύ καλή κλήρωση. Νομίζω ότι έχουμε την πρώτη θέση εύκολα (για την Αργεντινή μιλάω). Μετά από πολλές κακές κληρώσεις, ήρθε και μια βατή. Για την Ελλάδα τώρα, νομίζω μπορεί να διεκδηκίσει τη 2η. Η Νιγηρία δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος. Η Κορέα τώρα δεν ξέρω… αλλά δεν νομίζω… μόνο τρέχουνε αυτοί.
Κρίμα για Μεξικό, Ουρουγουάη και Γαλλία που έπεσαν μαζί. Μάλλον 2 απ’ αυτές δεν θα συνεχίσουν. Σίγουρα η ΦΙΦΑ δεν θα αφήσει την διοργανώτρια έξω από τους ομίλους ακόμα. Τουλάχιστον στους 16 “πρέπει” να πάει η Νότιος Αφρική, οπότε 2 εκ των Μεξικό, Γαλλία, Ουρουγουάη θα αποχαιρετήσουν.
Καλός και ο όμιλος της Βραζιλίας. Δεν θα είναι αυτή τη φορά περίπατος. Με Πορτογαλία και Ακτή, θα δούμε και μπάλα.

[CENTER]ARGENTINA CAMPIONI DEL MONDO!!![/CENTER]

Πάρτε τις δικές μου προβλέψεις, για όποιον ενδιαφέρεται…

Α’ Όμιλος: Νότιος Αφρική, Μεξικό, Ουρουγουάη, Γαλλία.

H Γαλλία αν και η πιο εμετική ομάδα στον κόσμο, θα προκριθεί δύσκολα, λόγω δικών της προβλημάτων και θα προχωρήσει βαθιά όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια.
Ευκαιρία για τους διοργανωτές.

Β’ Όμιλος: Αργεντινή, Δημοκρατία Κορέας, Νιγηρία, Ελλάδα.

Η Ν. Κορέα θα την πεθάνει στο τρέξιμο την Εθνική.
Η Νιγηρία δεν αποτελεί φόβητρο πλέον.
Η Αργεντινή νομίζω θα ναι η Βραζιλία του 2002: προπονητής ο Ντιέγκο δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ, αλλά η άθλια παρουσία της στα προκριματικά πιστεύω θα αλλάξει άρδην.
Εχει πιθανότητες να προκριθεί η Εθνική.

Γ’ Όμιλος: Αγγλία, ΗΠΑ, Αλγερία, Σλοβενία.

Οι Αγγλοι λόγω Καπέλο θα φτάσουν πολύ μακριά.
Μετά οι επόμενοι θα παλέψουν με ίσες πιθανότητες.

Δ’ Όμιλος: Γερμανία, Αυστραλία, Γκάνα, Σερβία.

Γερμανία σταθερή αξία, Γκάνα και Σερβία θα διεκδικήσουν την 2η θέση, χωρίς να ξεχνάμε τα γομάρια τους Αυστραλούς.

Ε’ Όμιλος: Ολλανδία, Ιαπωνία, Καμερούν, Δανία.

Ρε η Δανία προκρίθηκε;:lol::lol:
Δεν το ξερα…
Ολλανδία και μετά βλέπουν οι άλλοι 2…

Στ’ Όμιλος: Ιταλία, Νέα Ζηλανδία, Παραγουάη, Σλοβακία.

Θα πέσει πολύ ξύλο και κατενάτσιο λογικά.
Η Παραγουάη ξέρει να δίνει μπουνιές, οι Νεοζηλανδοί πρωτάρηδες, η Ιταλία χρειάζεται ανανέωση, οι Σλοβάκοι επίσης πρωτάρηδες.

Ζ’ Όμιλος: Βραζιλία, Βόρειος Κορέα, Ακτή Ελεφαντοστού, Πορτογαλία.

Για την Βραζιλία τα ξέρουμε, είναι πιο ώριμη από ποτέ.
Οι Βορειοκορεάτες θα σπεύσουν να παίξουν όσο το δυνατό καλύτερα, και για λόγους - διαταγές καθεεστώτος (:p) αλλά και σαν διαφήμιση της χώρας θα λεγα.
Η Πορτογαλία φαντάζει outsider, ενώ η Ακτή πρέπει να δείξει ότι με τους αστέρες που έχει είναι επιτέλους για κάτι παραπάνω.

Η’ Όμιλος: Ισπανία, Ονδούρα, Χιλή, Ελβετία

Ο λατιν όμιλος.
Ισπανία και μετά η Ελβετία θα επιχειρήσει να καταστρέψει τον ρυθμό των άλλων.

Κάτι μου θυμίζει αυτός ο όμιλος:-k:):!:

βαριεμαι να κανω αναλυσεις τωρα οποτε θα πω απλα

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ

Σαρλιζ<3<3<3<3<3

με μια νικη και μια ισοπαλια περναμε?

Πάμε Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!!!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΦΟΥΤΟΥΓΟΥ

Η Εθνικη εχει ελπιδες σε αυτο τον ομιλο, αν δειξει το καλο της προσωπο. Αλλα χρειαζεται σωστη προετοιμασια και καλη φυσικη κατασταση γιατι αυτες οι ομαδες θα μας πεθανουν στο τρεξιμο. Κλειδι το πρωτο ματς με Κορεα, μην παμε οπως στο προηγουμενο Euro με την Σουηδια που γυρναγαμε πασουλες στον τερματοφυλακα συνεχεια και γελαγαν ολοι. Ο καλυτερος απο τους ομιλους ο 7ος με Βραζιλια, Βορειο Κορεα, Ακτη Ελεφαντοστου και Πορτογαλια, θα δουμε ωραια ματς εκει.

Γιατί ρε εμετική; Nταξ, πέρασε όπως πέρασε αλλά αντικειμενικά δεν νομίζω κανένα ποδοσφαιρόφι΄λο που περιμένει να δεί μουντιάλ να τον χαλάει που θα δεί τον Henry και τον Anelka αντί για τον Robbie Keane και τους τσουρουκάδες του Έϊρε… :wink:

Θεωρώ πως οι ΗΠΑ θα καθαρίσουν εύκολα τη 2η θέση και μάλιστα αν η Αγγλία δεν είναι σοβάρή (που όμως συμφωνώ μαζί σου πως μάλλον θα είναι λόγω Καπέλο) θα παλέψουν και για την πρώτη θέση. Οι Αμερικάνοι από το '90 μέχρι σήμερα έχουν συμμετέχει σε όλα τα μουντιάλ ως τώρα και συνήθως περνάνε και από τον όμιλο. Έχουν καταπληκτική φυσική κατάσταση και κυκλοφορία μπάλας, τα προβλήματα τους είναι η έλλειψη παραστάσεων των παιχτών που δεν αγωνίζονται στην Ευρώπη και η έλλειψη “βάρους φανέλλας” που τους στοιχίζει διαιτησίες σαν αυτές που είχαν απέναντι σε Γερμανία και Ιταλία στα τελευταία δύο μουντιάλ. Από την άλλη οι Αλγερινοί πάνε σε μουντιάλ πρώτη φορά μετά το 82, οι Σλοβένοι είχαν πάει και το 02 (με τον Κάτανετς προπονητή #-o) και οι καλύτεροι παίχτες και των μεν και των δε είναι κάτι δευτεροκλασάτα ονόματα του Γαλλικού πρωταθλήματος και της Bundesliga αντίστοιχα…

ΓΕΛΑΕΙ παλι το συμπαν με τα σημερινα πρωτοσελιδα μερικων αθλητικων…ΕΤΣΙ, σε επαρση για να εχει περισσοτερη πλακα οταν βρουμε τα δυσκολα…

Ψηφιζω ΠΑΝΤΑ Αργεντινη, ακομη και οταν δεν πανε πουθενα σαν ομαδα!:lol:

Καταρχην ξεκινωντας απο την ομαδα μου την ΓΕΡΜΑΝΙΑ θα πω οτι ειχαμε μετρια προς καλη κληρωση.Αποφυγαμε Γαλλια Πορτογαλια μας επεσε η Γκανα που ειναι νομιζω η πιο ευκολη αφρικανικη , προτιμουσα Ελβετια η Σλοβακια απο Ευρωπη αλλα και η Σερβια ειναι οκ οσο για τους Αυστραλους εχουν καλη ομαδα αποφυγαμε ΗΠΑ Μεξικο αλλα η Αυστραλια δεν ηταν και το καλυτερο. Παντως απο οτι βλεπω (απο σαιτ και γνωστους) και οι Γερμανοι ειναι αρκετα ικανοποιημενοι με κληρωση. Το θεμα ειναι οτι απο τους 16 και μετα θα βγουν σουπερ ζευγαρια και θα γινει η μαχη του Δραμαλη! Τωρα για Ελλαδα δυσκολος προφανως ο ομιλος αν σκεφτουμε ονοματα και καταστασεις.Οι Αργεντινοι ομως θα ειναι ερωτηματικο . Ειναι ικανοι για καλυτερο και χειροτερο. Τωρα Κορεα και Νιγηρια φανταζουν καλυτερες οχι ομως και βουνα. Η λογικη δεν δινει ελπιδες αλλα ποτε δεν ξερεις.

Eδω διαφωνω!!Ηλογικη ειναι που μας δινει ελπιδες γτ αμα παραταχθουμε σωστα μπορουμε να κερδισουμε κ κορςα και νιγηρια

Α’ Όμιλος: Νότιος Αφρική, Μεξικό, Ουρουγουάη, Γαλλία.

Θα έλεγα κρίμα για τις ομάδες του Μεξικού και της Ουρουγουάης διότι η Ν. Αφρική “πρέπει” να περάσει ενώ και η Γαλλία πάντα είχε ευνοϊκές διαιτησίες αλλά με το ντόρο που έγινε ίσως στη ΦΙΦΑ να είναι πιο προσεκτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα δούμε καλή μπάλα στα περισσότερα παιχνίδια. Αν δεν υπάρξει άνωθεν παρέμβαση προβέπω να περνάνε Ν. Αφρική και Ουρουγουάη.

Β’ Όμιλος: Αργεντινή, Δημοκρατία Κορέας, Νιγηρία, Ελλάδα.

Ο Ντιέγκο θα περάσει, αυτό είναι στάνταρ. Και ο όμιλος είναι λουκούμι για να παίξει και καλή μπάλα η Αργεντινή και να ξεμπλοκάρει. Από τους άλλου τρεις η Κορέα έχει το τρέξιμο, η Νιγηρία την ποιότητα αν και όχι όπως παλιά και η Ελλάδα το κατενάτσιο. Αν ο Ρεχάγκελ τολμούσε λίγο παραπάνω στα ματς θα έλεγα ότι έχει ένα μικρό προβάδισμα, τώρα δεν ξέρω.

Γ’ Όμιλος: Αγγλία, ΗΠΑ, Αλγερία, Σλοβενία.

Η πρώτη θέση είναι Αγγλία μαρς, νομίζω ότι είναι πιο σοβαρή από ποτέ. Αν και ποτέ δεν ξέρεις, νομίζω ότι σε αυτό το Μουντιάλ οι μόνοι που μπορούν να την αποκλείσουν είναι οι Γερμανοί :p. Από τους άλλους τρεις ο νικητής του ΗΠΑ - Σλοβενία θα προκριθεί.

Δ’ Όμιλος: Γερμανία, Αυστραλία, Γκάνα, Σερβία.

Η Γερμανία πάντα στο τέλος κερδίζει. Η Γκάνα δε νομίζω να κάνει τίποτα, η Αυστραλοί έχω την εντύπωση ότι δεν είναι η ομάδα του 2006, οπότε Σερβία.

Ε’ Όμιλος: Ολλανδία, Ιαπωνία, Καμερούν, Δανία.

Ολλανδία και Καμερούν από εδώ, η Δανία δε μου λέει και πολλά.

Στ’ Όμιλος: Ιταλία, Νέα Ζηλανδία, Παραγουάη, Σλοβακία.

Όσοι δούμε ματς αυτού του ομίλου θα πονέσουν τα μάτια μας. Η Ιταλία θα περάσει με 5 βαθμούς και 2-1 γκολ και θα την ακολουθήσει η Παραγουάη.

Ζ’ Όμιλος: Βραζιλία, Βόρειος Κορέα, Ακτή Ελεφαντοστού, Πορτογαλία.

Όμιλος θανάτου αλλά και καλής μπάλας. Στο Ακτή Ελεφαντοστού-Πορτογαλία θα γίνει μεγάλη μάχη και θα υποστηρίζω Ντρογκμπά και Γιάγια.

Η’ Όμιλος: Ισπανία, Ονδούρα, Χιλή, Ελβετία.

Κι εδώ λογικά θα δούμε καλό ποδόσφαιρο, η Χιλή δεν ξέρω τη ομάδα έχει αλλά ποντάρω στους σοβαρούς Ελβετούς για να ακολουθήσουν την Ισπανία στους “16”.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Σε ένα όμως διαφωνώ καθέτως!!! Ήθελα να ήξερα που τα βρίσκεις τα 2-1 γκολ στην Ιταλία;;; 5 βαθμοί, δηλ 1 νίκη και 2 ισοπ. Άρα τέρματα 1-0 (1-0 η νίκη και 0-0 οι ισοπαλίες). Οικονομία φίλε Κρις! Οικονομία! Είμαστε και σε περίοδο κρίσης! Ακούς εκεί 2 ολόκληρα (!) γκολ η …Ιταλία:lol:

Ε, ντάξει μωρέ, ίσως κάνα 1-1 με Σλοβακία. :stuck_out_tongue:

Ναι, σωστά. Αν …ανοιχτούν:lol: οι Σλοβάκοι παίζει σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο

Aυτό είχα γράψει μετά την πρόκριση…δωρεάν μαθήματα μπάλας.:stuck_out_tongue:

Λοιπόν, η ιστορία επαναλαμβάνεται 2 φορές, μία σαν τραγωδία (1994), και μία σαν φάρσα (2010).

Η τραγωδία είναι δεδομένη, πάμε να δούμε ποια μπορεί να είναι και η φάρσα.

Καταρχήν μπορεί να είναι από μόνη της η κλήρωση, που για να ξαναπέσουν 3 ομάδες στον ίδιο όμιλο μπορεί να γίνει σε κάποιες κβαντοσυμπαντικές θεωρίες του Ηawking.:lol:

Για την ελλάδα η φάρσα μπορεί να είναι να πάει πάλι αδιάβαστη όπως πριν 16 χρόνια. Λίγο χλωμό με Οτο. Επίσης να πάει για να παίξει γιούρια.

Επίσης η φάρσα μπορεί να είναι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με την πιθανότητα να περάσει η ελλάδα στην επόμενη φάση.

Ή για την Αργεντινή να πληρώσει πάλι την αντισυμβατικότητα του Ντιεγκίτο. Σημειωτέον ο θεός στο βιβλίο του για το ποδόσφαιρο, στις μισές σελίδες βρίζει το Μπλάτερ. Τι, νομίζετε έτσι θα τον αφήσει το λαμόγιο ο Ζεπ? Στη γωνία με τη σφυρίχτρα θα τον έχει.

Η Κορέα είναι δύσκολη ομάδα, η Νιγηρία όχι και τόσο. Ίδωμεν.