η πχιο τιμια ομαδα του φετινου μουντιαλ-μαζι με τη γερμανια- και αυτη που φχαριστηθηκα πιο πολυ να βλεπω…αν και φαν ολλανδιας απο ευρωπες,γτπ ομαδα και τελικο θα ηθελα να φαει μια καλη παπαρα…οχι να μου παρει δλδ μουντιαλ ο…Κουητ και η ομαδαρα του 98 να εμεινε με το τιποτα…ποσο μαλλον οταν σε αυτο το μουντιαλ μονο ξυλο εδωσαν…
Τεσπα,κριμα για Ουρουγουαη,την επαιξε ασχημα και σε καποιες φασεις η διαιτησια,αλλα οπως τα λεει ο ρεντραμ παραπισω καλυτερα…δεν μασαμε,αγαπαμε Ουρουγουαη και ελπιζουμε σε comeback διαρκειας απο δω και περα…
πάντως αν και δεν είμαι φίλος ούτε της ουρουγουάης ούτε της ολλανδίας,χάρηκα που πέρασε η ολλανδία για να δούμε έναν καλό και ισορροπημένο τελικό.
σήμερα είμαι με την μπαρτσ…εχμ…ισπανία.και πιστεύω ότι θα περάσει.είμαι και αντιγερμανός.γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?..:roll:
Την ώρα που ο Γιοακίμ Λεβ προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στο σημερινό ημιτελικό με την Ισπανία, η κόντρα του Μίκαελ Μπάλακ με τον Φίλιπ Λαμ έκανε τον 34χρονο μέσο να αποχωρήσει από το προπονητικό κέντρο της εθνικής.
Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι το ιατρικό τιμ της «Νασιονάλμανσαφτ» δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με τον τραυματισμένο του αστράγαλο, ωστόσο ο πραγματικός λόγος ήταν η λεκτική διαμάχη που είχε με τον Λαμ. Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου ξεκαθάρισε στον Μπάλακ ότι απολαμβάνει το ρόλο του αρχηγού και θέλει να συνεχίσει να είναι και μετά την επιστροφή του τελευταίου στην εθνική, κάτι που φυσικά δεν χαροποίησε τον πρώην μέσο της Τσέλσι.
Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, η υπόλοιπη εθνική ομάδα θα προτιμούσε να παραμείνει αρχηγός ο Λαμ, τον οποίο θεωρούν πιο προσιτό και εμψυχωτικό από τον Μπάλακ. Η μεγάλη συνεισφορά του Μίκαελ στην πορεία προς τον τελικό του 2002 και την τρίτη θέση του 2006 έχει πια ξεχαστεί από τα νεανικά «Πάντσερ» του Γιοακίμ Λεβ.
Πάντως είμαι σίγουρος πως υπάρχει κόσμος εκεί έξω που πιστεύει οτι σήμερα θα νικήσει η Ισπανία, απλά και μόνο γιατί το είπε το χταπόδι! Είμαι βέβαιος λέμε!
Παντως, οσοι πιστευετε οτι η γερμανια θα περασει αερας, σκεφτειτε πως η ισπανια ουτε τον απσον εχει στην αμυνα, ουτε μονο το μασερανο να τρεχει ο κακομοιρης σαν παλαβος να κοψει τους γερμανους. Δλδ, το 4ο γκολ που ο Σβαισταιγκερ απλα κατεβαινει με την μπαλα καμια 30αρια μετρα και δεν παει κανεις πανω του η ισπανια δεν το αφηνει ουτε στην παραλια να παιζουνε για πλακα. Δεν λεω οτι θα περασει η ισπανια, γενικα πολυ αμφιρροπο το κοβω, κι αυτο επειδη οντως η γερμανια εχει παιξει την καλυτερη μπαλα μεχρι στιγμης!!!
και το ρωτάς?εγώ ξέρω κάποιους…#-o
πάντως οι ισπανοί έχουν το καλύτερο κέντρο της διοργάνωσης.τσάβι,ινιέστα,μπούσκετς,τσάμπι αλόνσο,φάμπρεγας…συν το αμυντικό δίδυμο της μπαρτσελόνα.
σαν ομάδα είναι πιο πλήρης.βέβαια η γερμανία έχει παίξει φοβερή μπάλα στο μουντιάλ,θέλω όμως να τη δω και κόντρα σε μια ομάδα όπως η ισπανία που δε θα βρεί για να τα κάνει…
Ρε σεις…Εγω ειδα ονειρο πως υπηρχε σχεδιο να δολοφονηθει το χταποδι επειδη η Γερμανια ηταν φαβορι και επρεπε να περασει και ολο το πανουργο αυτο σχεδιο ειχε καταστρωθει απο καποιους που θα εχαναν πολλα στο στοιχημα αν επαιρναν την νικη οι Ισπανοι :lol:
ουρουγουαη-ολλανδια αθλιο ματς, αθλιο
νταξει ειχε 2 ωραια γκολ (στου φορλαν τρελο φαλτσο και με ταχυτητα η μπαλα παντως), ειχε και καρδιοχτυπια στο τελος, αλλα κατα τα αλλα σουπα…δικαια η ολλανδια παντως, οταν αποφασισαν να επιτεθουν τελειωσε η υποθεση
ρε αει στο διαολο να πουμε, επειδη εκανε ενα μουντιαλ πριν απο 8 χρονια απεναντι στις αμερικες και τις κορεες και πηγε τελικο πρεπει να τον τρωμε στη μαπα μεχρι τα 40?
και τι δουλεια εχει ο μαλακας ο μπαλακ εκει? τι τον θελουν? για να τους αποσπα την προσοχη?
στα του βραδινου τωρα…δεν την βλεπω καλα τη γερμανια, 3ο σουπερ ματς στη σειρα και με αντιπαλο πιο προσγειωμενο και ψιλιασμενο απο τους 2 προηγουμενους δεν γινεται…πρεπει να κρατησει 0 η το πολυ 1 στην αμυνα αν θελει ελπιδες
και να δω πως θα ατικαταστησουν τον μιουλερ οι κροος\τροχοφσκι
σύμφωνοι.βέβαια ούτε ντεμικέλις είναι,ούτε άπσον.υπάρχει και ο πικέ και οι βοήθειες από ράμος και καπντεβίλα.όπως και να το κάνεις είναι μια σοβαρή άμυνα.