ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

εχω πεθάνει στο γέλιο…
κρίμα που δεν υπάρχει σε καλύτερη ανάλυση…
στα πρώτα 3-4 δεύτερα …(πρόταση με πρώτα, δεύτερα, και 3-4…ούτε στους tool να ήμουν…)

:bounce: Zapatero

ε άλλο ηνωμένο (που σημαίνει ότι υπάρχουν μέρη) βασίλειο, άλλο ισπανία. άλλωστε, νομίζω πως η ισπανία η ίδια δε δέχεται να υπάρξει εθνική καταλωνίας κάθε φορά που πάει στη φιφα το θέμα.

ZAPPATERO βασικα.

Πω εκει κολλησες

Nah,δεν κολλησα,ουτε δειυκρινιση εκανα,απλα το ειπα.

José Luis Rodríguez Zapatero λεει στο wiki.
αν και δεν ειναι και βιβλος…

τις ήπιαμε τις μαλαματινες μας.

Μάλλον Σαγκριά:):!:

στο ερωτημα gays η αμπαλοι παντως για μενα δεν τιθεται θεμα ,κυριε μανατζερ του αμπαλου

θα καλοπερασει στη σανκτ παουλι

λες οι δικοι μας που αποκλειστηκαν αμεσως να ειναι τελικα gay?:-k:lol::lol::lol:

είναι θεός λεμεεεε :drunk:

οτι ναναι…
ολοι γκει , και αμα έπαιζε ο σούπερ άντρας θα το σήκωνε η γερμανια…#-o

εδω ειπε ο λαμ οτι του άρεσε ο ρόλος του αρχηγού και θα ήθελε να παραμείνει αρχηγός και ο μπαλακ τον ξεφώνισε…

:p:p:p:p:p

Ο,τι να 'ναι… Εχει σαλεψει ο κοσμος…

Κάτι τρελό που διάβασα:

Στη Β. Κορέα έγινε δίκη, κατά της εθνικής (προπονητή, παικτών, βοηθών) για την 7άρα που έφαγε από την Πορτογαλία.

Ο προπονητής διαγράφηκε από το κομμουνιστικό κόμμα και έγινε έργατης σε οικοδομή.

αναμενομενο.

ναι…επίσης τους είχαν σε 6ωρη απολογία για το κάθε λάθος που εκαναν στους αγώνες ξεχωριστά.!! ανάλυση την κάθε φάση .!!!

τραγελαφικοί ρε πουστη!

τα λεγαμε απο τη μερα του αγωνα.δυστυχως ουτε στον 21ο αιωνα μπορουμε να γλιτωσουμε απο τετοια καθεστωτα.

The team’s coach Kim Jung Hun has been sentenced to hard labor following a speedy trial. “He will carry loads on a building site for fourteen hours a day,” reports Le Figaro. He was found guilty of “betrayal of trust of Kim Jong-un”, the son and heir of country leader Kim Jong-Il who determined the final team roster, and allegedly expelled from the Worker’s Party

σχετικά με τον προπονητή της Β.Κορέας