ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

οχι ρε…τωρα θα το σηκωσουμε πιο ευκολα…:stuck_out_tongue:

forza αργεντιναρα : ) παρολα αυτα θλιβομαι με ντιεγκο, γιατι δεν πηρε ντατολο & κολοτσινι στην αποστολη :frowning:

μαλλον ονειρευεσαι και εσυ.ξυπνηστε μας ρεεεεεεε

:D:D:D

Με την Ελλαδα κανεις δεν ειναι ρε παιδια?

Εσυ εισαι αργεντινος ε ?

http://www.youtube.com/watch?v=ESl0-qZxlik :stuck_out_tongue:

Και με 10 παιχτες.

αλήθεια,πόσα μουντιάλ έχεις πάρει?:stuck_out_tongue:

Απ’ τα ωραιότερα γκολ όλων των εποχών αυτό.
Α ρε Ντένις παιχτάρα!

Θες να μιλησουμε για το πως πηγε η Αργεντινη τελικο το 78 ?

Τελος παντων.Και το 74 μπορουσε να το παρει η ομαδα και το 78.

και για να μην ξεχνιόμαστε…

ΑΥΤΑ.

εδώ δεν πήρε καμπιάσο και ζανέτι, για τον ντάτολο θα μιλάμε τώρα?και στην τελική άν έπρεπε να πάρει κάποιον από ελλάδα σκόκο και λέτο είναι καλύτεροι.

[-X
παρακολούθα με φέτος να το σηκώνω και άστα αυτά.:stuck_out_tongue:

Μεγάλη ομαδάρα η Ολλανδία του ‘98 και για μένα εκείνη που άξιζε περισσότερο να το σηκώσει στο τέλος, πιο πολύ κι απ’ τη Γαλλία που στην τελική είχε και την ώθηση της έδρας.

Εγώ απλά σχολίασα την καταφανή αντίφαση μέσα στο ίδιο ποστ σου. :D:p

Όχι κάτσε συνάδελφε δεν πάει έτσι.

Άσε γιατί η Ολλανδία είναι μια ομάδα που έχει σφαχτεί όσο λίγες στην ιστορία των Μουντιάλ. Πήγε σε δύο συνεχόμενους τελικούς το '74 και το '78, ήταν η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αλλά δεν το σήκωσε καμιά φορά γιατί και στις δυο “έπρεπε” να το σηκώσουν οι οικοδέσποινες. Ειδικά εμείς ως θιασώτες της Αργεντινής δεν πρέπει να μιλάμε και πολύ γιατί ειδικά το '78 ήταν το σφαγείο το ίδιο. Ψάξε λίγο στην Ιστορία το όνομα Χόρχε Ραούλ Βιντέλα. :wink:

Αχά. :yes:

Iσχύει όσο τίποτα. Βασικά ηθελα να το πω κι εγώ αυτό. Εκείνη η
Ολλανδία είναι ο λόγος που την υποστηρίζω μέχρι και σήμερα. Kαι πράγματι άξιζε πάρα πολύ να το πάρει. Μαζί με αγγλία κι ελλάδα να μη παραπονιέται ο timeous

Είναι αλλά είναι μπαναρισμένος :lol:
Λοιπόν, προφανώς Vamos Argentina, αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες. Σε αυτό το στάδιο πανηγυρίζουμε και λέμε “πάλι καλά που ο Ντιεγκίτο πήρε και το Μιλίτο ε!”.

Κατά ένα παράξενο λόγω βλέπω φέτος πάρα πολύ Αγγλία, έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές και ακριβώς αυτόν που χρειάζεται για να μην είναι ασόβαρη όπως παλιότερα.

Ποοο μακάρι!!

Εγώ και πορτογαλία σκέφτομαι μήπως…

ντάξει μωρέ πλάκα κάνω.αν και η διαιτητική εύνοια της αργεντινής είναι γνωστή σε πολλά μουντιάλ, παραμένει μέσα στις τοπ εθνικές του κόσμου που δεν είμαι σίγουρος αν είναι μέσα σ’αυτές η ολλανδία.καλή ομάδα αλλά πολύ loser ρε αδερφέ μου.:wink:

πολύ καλή η ολλανδία του 1998 αλλά η γαλλία και η βραζιλία ήταν ανώτερες όπως και να το κάνουμε.ούτε ζιντάν, ούτε ρονάλντο είχε.

τώρα για φέτος η λογική λέει ισπανία εκτός κι αν κανένας μέσι ή μιλίτο πάρει πάνω του την ομάδα.αν είχαμε προπονητή πάντως θα έλεγα πως εμείς είμαστε το φαβορί.

συμφωνω απολυτα… ανεκαθεν η ευρωπαικη μου αδυναμια,γιατι το πρωτο euro που ειδα ηταν του 88 με τον μεγιστο μαρκο να κανει οργια…

Ωραια τα λετε ολοι.Και εγω εγινα το 98 Ολλανδος αν και τους ειχα μια μικρη συμπαθεια απο το Μουντιαλ του 94 σε εκεινο το παρα πολυ καλο ματς (οσο θυμαμαι) Βραζιλια-Ολλανδια 3-2.

Δεν εχει loser νοοτροπια σαν ομαδα.Απλα οσο καιρο την βλεπω εγω δεν
αλλαζει με τιποτα τακτικη.Την στιγμη που θα δω την Ολλανδια να παιζει
σαν Ιταλια και οχι το κλασικο 4-3-3 και τρεξιμο ολη την ωρα θα αλλαξω ομαδα.

Γρακχε εννοειται οτι δεν περιμενω τιποτα απο αυτη την Ολλανδια.Ειχε πολυ καλυτερες ομαδες
σε αλλες διοργανωσεις και αντε να εφτασε μεχρι τους 4.

Καλυτερο γκολ ολων των εποχων σε Euro.Ανετα.

Χαχαχαχχα ωραιος :lol:

Μια αφρικανική παντως θα ειναι στανταρ στους 4…κλασικα πραγματα εκ μερους της FiFA (που σχετιζονται με την εκαστοτε διοργανωτρια χωρα)…κατα τα αλλα δεν ξεχωριζω καποιο φαβορι ακομα…

πως να μην ειναι!τετοια σκυλια που ειναι και τρεχαντηρια.αυτοι δεν χερουν τι εστι κουραση