ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Σλοβενια δεν παιζει ο Χαμσικ?

στη σλοβακία παίζει…

Δικιο εχεις σλοβακια.Παιχταρας οπου και να παιζει ομως.

Ματσάρα, το Αγγλία-ΗΠΑ.
Κανονικά έπρεπε να τελειώσει κάπου 4-2 βέβαια, αλλά οι άγγλοι χάσανε τα άχαστα.

Αργεντινή δεν είδα.

το πρωτο ημιχρονο ηταν πολυ καλο, στο δευτερο εκανε κοιλια μεχρι να καταλαβει η νιγηρια οτι μπορει να παρει κατι (γυρω στο 65) κ εχασε καποιες καλες ευκαιριες…βρηκε χωρους η αργεντινη αλλα ο ενυεαμα ηταν πολυ καλος…

Ρε σεις, αυτός ο γκολκίπερ παίζει στη Χάποελ Τέλ Αβίβ;;;; Χθες κατέβασε ρολά, πήγε να σταματήσει μόνος του την Αργεντινή. Ή μήπως είναι φάβας γενικά και απλά χθες έκανε την εμφάνιση της ζωής του;

Ρε παιδες, η Αλγερια δεν ειναι υπολογισιμη δυναμη? Θεωρειτε πως δεν θα σταθει εμποδιο σε κανεναν στον ομιλο της? Ρωταω ε, επειδη δεν ξερω σχεδον καθολου την ομαδα αλλα ξερω πως εβγαλε εξω την Αιγυπτο για να μπει στα τελικα του Μundial.

Aυτην την απορια εχω και εγω.

Πρωτη φορα τον εβλεπα τον enyeama αλλα τον θυμαμαι απο το manager 07 που ηταν απο τους καλυτερους τερματοφυλακες του παιχνιδιου
Αλλη μια αποδειξη του ποσο μπροστα ειναι το Manager σε scouting παιχτων :stuck_out_tongue:

η αλγερία δε νομίζω να κάνει κάτι.
θα το θεωρήσω μεγάλη έκπληξη αν πάρει ακόμα και βαθμό στον όμιλο.
η αίγυπτος είναι καλύτερη ομάδα αλλά λόγω της κόντρας ποου έχουν οι δύο χώρες οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες και γι’αυτό πέρασε.κατάτα άλλα η αίγυπτος κάθε φορά θα παίρνει το κόπα άφρικα και στα προκριματικά του μουντιάλ θα κομπλάρει.
τώρα για τον τερματοφύλακα της νιγηρίας τα είπα.η απόκρουση που κάνει στο πρώτο ημίχρονο στο άπιαστο σούτ του μεσι είναι από τις καλύτερες που έχω δει ever.από τη μια μεριά στην άλλη πετάχτηκε.ούτε ελατήρια να είχε…

Αντε να δουμε πότε θα βρουν οι Άγγλοι τερματοφύλακα.

Εδώ τον θέλει ο Ολυμπιακός, λένε οι εφημερίδες σήμερα:):!:

πάμε ρε ΡΑΦΙΚ.

συνηθως οτι τρομερο κανει ενας ποδοσφαιριστης σε εναν αγωνα αμεσως τον θελει ο ολυμπιακος και στην τελιικη τιποτα:)

Γιεκινί δηλαδή…

πολύ μούφα το ματς μέχρι τώρα.

Εχω παιξει και τα τρια σημερινα παιχνιδια X - Χ.

Για να δουμε…

το αλγερία-σλοβενία το βλέπω Χ, το σερβία-γκάνα 1.

τον ραντοσιαβλιεβιτς της αελαρας τον βλεπω ετοιμο για κοκκινη

σουπες μεχρι στιγμης

Η χαρά του under μεχρι στιγμής αυτο το Mundial…