Ντάξει μωρέ, η Ισπανία έκανε το καθήκον της και απέταξε το φορτίο του λούζερ με το γιούρο. Δε σημαίνει ότι θα είναι συνεχώς φαβορί. Και η Ελβετία ανέκαθεν είχε αξιόμαχη ομάδα (βλ. Σαπουιζά !).
~ είχε και πανό για αρχηγούκλα Σεσκ εκτός των άλλων :!:
Ντάξει μωρέ, η Ισπανία έκανε το καθήκον της και απέταξε το φορτίο του λούζερ με το γιούρο. Δε σημαίνει ότι θα είναι συνεχώς φαβορί. Και η Ελβετία ανέκαθεν είχε αξιόμαχη ομάδα (βλ. Σαπουιζά !).
~ είχε και πανό για αρχηγούκλα Σεσκ εκτός των άλλων :!:
το όταν είναι αναφορικο-υποθετικό ή ξέρεις κάτι?..
εγώ κουράστηκα πάντως. έβλεπα πάλι το μπαρτσελόνα - ίντερ. κι οι βραζιλιάνοι χτες, αμα δεν έμπαινε το γκολάκι του μαϊκόν, στην καλύτερη χ θα έπαιρναν… την ελλάδα του 2004 κατά τ’ άλλα να κράζουνε οι ευρωπέη.
κατι που μου ηρθε τωρα…
ο κριστιανο ροναλντο ειναι αργηγος της πορτογαλιας…?? :?
Φίλε red, δεν είναι το ίδιο. Η Ίντερ είναι (ή τουλάχιστον περίπου) ίδιο ποδοσφαιρικό μέγεθος με την Μπαρτσελόνα. Η Ελβετία μπροστά στην Ισπανία, είναι ο νάνος μπροστά στον γίγαντα.
Αν πχ, στην θέση της Ελβετίας ήταν η Βραζιλία σήμερα, ε, ένα κραξιματάκι τουλάχιστον θα το έτρωγε φαντάζομαι…
Εκτός κι αν κάποιος θεωρεί την Ίντερ (και ειδικά την φετινή Ίντερ, με το ρόστερ και τον προπονητή που είχε) ομάδα β’ κλάσης.
Εγώ τότε είχα πει, πώς αν έκανε ο οσπφ ή ο παο, αυτό που έκανε η ίντερ, θα τους έβγαζα το καπέλο. Αλλά μια ομάδα με Μαικόν, Καμπιάσο, Σνάιντερ, Ετο, Μιλίτο και δεν συμμαζεύεται, ε, είναι κάπως αντιαισθητικό να παίζει έτσι.
Ωχ σας παρακαλώ ρε παιδιά, όχι πάλι η ίδια κουβέντα για το Μπαρτσελόνα - Ίντερ, έχω βαρεθεί να μου τα κάνουν τσουρέκια οι Μπαρτσελονάτοι γι’ αυτό το θέμα.
Μπράβο στην Ελβετία για το όμορφο πουτσοσκαμπιλάκι στους βλάκες Ισπανούς! Αν και έχασα τον αγώνα επειδή κοιμόμουνα, γαμώ τα πρωινά μου ξυπνήματα… έστω, αυτό που μένει προς το παρόν είναι ότι ΜΟΝΟ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ! :D:D8)
απο μπαουελ εχει ακουστει κατι, αλλα για τους δυο προηγουμενους μηνες.
ελπ’ιζω να κάτσει τίποτα γιατί άκουσα άσχημα σχόλια για το live τους στο roadburn αλλά ο γιοβανίτης είχε πει τα καλύτερα λόγια για τα live τους και είμαι πολύ περίεργος να τους δω.:-k
πάντως η μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής στο μουντιάλ είναι όντως η βόρεια κορέα (δεν είδα τα σημερινά μάτς).αντιμετώπισε στα ίσια τη βραζιλία και πανέξυπνη η κίνηση με τον λίμπερο.βέβαια όπως είπαν κι άλλοι το θέμα είναι γιατί παίζουν τόσο παθιασμένα αλλά τεσπα…
Τη χαρηκα χτες τη Βορεια κορεα!Φοβερο παιχνιδι.Επισης δεν ξερω ποιοι απο εσας παρακολουθησατε την ΧΙΛΗ αλλα εμενα μου φανηκε παρα πολυ καλη ομαδα,ισως το καλυτερο ματς που εχω δει ως τωρα.
ελεος ρε,τι συγκρισεις κανεις.ο τσαμπι αλονσο ειχε κανει τρια τετοια στα περιστερια πριν κανει το σουτ στο δοκαρι.αλλα μην αρχισουμε παλι αυτη τη συζητηση πραγματι.
σε ποναει η μπαρτσελονα πολυ ομως ε?
Καλά το κάρφωσε ο Forlan!!!
επιτελους ενα γκολ απο μακρινο σουτ!ειχα βαρεθει τα γκολ απο σεντρες και απο λαθη τερματοφυλακων
Ε και αυτο με κοντρα μπηκε…
πότε ήταν τελευταία φορά που διοργανώτρια χώρα έμεινε εκτός από την πρώτη φάση των ομίλων;
Νομιζω δεν εχει γινει ποτε.
Ε, ωρα ειναι με τα παλτα.
παλτο ο τσαμπαλαλα?:lightsabre:
βέβαια η μπάλα μιλάμε δε βρήκε μόνο στην πλάτη και στο κεφάλι του μοκοένα, αλλά και στου μοκοδύο και στου μοκοτρία…
πάντως αν δεν ανέβει η ν.αφρική θα είναι η πρώτη διοργανώτρια που θα μείνει εκτός από την πρώτη φάση.και θα είναι κρίμα.είναι συμπαθητική ομάδα και ένα καλό μουντιάλ χρειάζεται μια αξιόμαχη διοργανώτρια.
Τρεις φορές σίγησαν οι μουμουζέλες…
Προσκυναω Luis Suárez
:bow2::bow2::bow2:
ωραιοι οι ουρουγουανοι σημερα.κατα διαστηματα επαιξαν καλη μπαλα και εκανε και το μεγαλυτερο δωρο στον κοσμο που εβλεπε τον αγωνα:εκανε τισ βουβουζελες να σκασουν:p