ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

και γω σ αγαπάω

ας αποκλειστουν απο τους 16 οι 3 πιο βαρετες ‘μεγαλες’ ομαδες κ θαμαι κομπλε

αγγλια
ιταλια
γαλλια (αυτοι εχουν φυγει κατα 90%)

και θελω ροναλντο να χασει πεναλτυ-προκριση κ να κλαιει μεχρι να του φυγει το τζελ απο το καγκουρικο κουρεμα του

[SIZE=“4”]Απειλούν τον Kαϊτά![/SIZE]

Εμετικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα σχόλια των Νιγηριανών, στην σελίδα του Σάνι Kαϊτά στο Facebook, του παίκτη που χτύπησε τον Τοροσίδη και αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Ελλάδα

Τα πράγματα, θα μπορούσε κανείς να πει ότι έχουν ξεφύγει, καθώς ο κόσμος απειλεί αυτόν και την οικογένεια του και τον προτρέπουν να μην επιστρέψει στην πατρίδα. Μάλιστα ορισμένα απειλητικά μηνύματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους και σε εφημερίδες.

«Σού αξίζει να έχεις την τύχη του Εσκομπάρ», έγραψε κάποιος, του Κολομβιανού αμυντικού που είχε την ατυχία να πετύχει? αυτογκόλ στο μουντιάλ του 94? και δολοφονήθηκε εν ψυχρό, όταν επέστρεψε στη χώρα του.

Άλλα μηνύματα που του γράφουν:

«Πήγαινε να αυτοκτονήσεις», «Mην τολμήσεις να γυρίσεις στην πατρίδα γιατί θα πάθει κακό η οικογένειά σου», «Είσαι ανεπιθύμητος, αν έρθεις, θα σου κάψουμε το σπίτι».

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=2OncI4sLkFAi1Eca&Rec_ID=4804

ωραια πραγματα. . .

Μα τι βλάκες…

Παρατηρώντας τις ομάδες της Ανατολικής Ασίας έχουν ένα ακόμη ένα κοινό πέρα από την πειθαρχία και το ασταμάτητο τρέξιμο:
Πρόβλημα στις πάσες, ξεψυχησμένες και χωρίς τσαγανό. Και μετά δεν είναι και στο κοντρόλ οι καλύτεροι.
Αν είχαν τον χειρισμό της μπάλας σαν σύνολο θα ήταν ακόμη δυσκολότεροι αντίπαλοι.

Τι γινεται στις αφρικανικες χωρες ρε !
Δολοφονιες,εκβιασμοι !

Και ειχα ολη την ορεξη να κραξω την ομαδα σημερα.

:|:|

Ζητω ο πολιτισμος ξερω γω…Καποιος δεν πρεπει/μπορει να λαβει μετρα?

Ελπίζω να μη συμβεί κάτι στον άνθρωπο για ένα ηλίθιο λάθος που έκανε…

Πάντως ένα συμπέρασμα που έβγαλα έγω είναι, ότι παρά τις προβλέψεις που είχα κάνει πριν το μουντιάλ ότι οι αφρικάνικες θα γαμήσουν λόγω έδρας, τελικά είναι αρκετά άμπαλες ομάδες, δίχως εμπειρία, που απλά τρέχουν κι έχουν καναδυο αξιόλογους παίκτες

Πολύ περισσότερο το αξίζουν οι ασιάτες παρά αυτοι

Οι αφρικανοι φετος εχουν πειστει οτι πρεπει να διακριθει μια εξ αυτων και
προσπαθουν να αλλαξουν στυλ παιχνιδιου/νοοτροπια.
Ποια αφρικανικη ομαδα ειδατε να παιζει οπως παιζανε μεχρι το προηγουμενο μουντιαλ ?
Ανοιχτα με τρεξιμο και στην τελικη με αγνοια κινδυνου.

Ολλανδοι ξυπνατε το κερατο μου ! Ανετα η πιο κακη Ολλανδια που θυμαμαι.
Τι επαθε η ομαδαρα του 2008 ?

κ εγω ελπιζω να μην πειραξουν τον ανθρωπο κ εχουμε θυματα οπως με κολομβια!!ημαρτον!!

Δεν έχει τον Ένχελααρ του 2008, δεν έχει φορ τύπου Φαν Νιστελρόι και οι αμυντικοί της είναι δυο χρόνια μεγαλύτεροι. Και δεν έχει παίξει και ο Ρόμπεν ακόμα. :wink:

φολα γκανα ειμαστε

Nα τα τα ‘‘καγκουρω’’!!!Το καρφωσαν!!!Οντως οι αφρικανικες ομαδες τιποτα ως τωρα,αν κ περιμενω να ξυπνησει το Καμερουν του LeGuen!!!

Ρε σου λέω τίποτα απολύτως. Δεν μου λένε τίποτα

Και καμερούν με απογοήτευσε πάρα πολύ, αλλά για να δούμε

Nαι οντως απογοητευση,αλλα μια αφρικανικη λιγικα θα περασει στην επομενη φαση εστω κ με χαλια μπαλα κι απο τυχη.

Έλεος, τι τραγική αερόμπαλα είναι αυτή!

γιατι τι εχει…??

τραγικη η μπαλα οντως

παντως αν δεν κερδισει η αυστραλια την γκανα και με δεδομενο πως η σερβια θα κερδισει την αδιαφορη αυστραλια τελευταια αγωνιστικη η γερμανια θα μεινει απ εξω…(πονταρω και το σπιτι μου πως την γκανα -που θα την βολευει η ισοπαλια και θα στησει οδοφραγματα σε συνδυασμο με την απειρια ολης της ομαδας της γερμανιας- δεν την κερδιζει, κριμα)

Αποκλείεται να μείνει έξω η Γερμανία.

Η σωστότερη πρόταση. Δεν ξέρω στην προσπάθεια του να πάρει παίκτες που παίζουν μόνο γερμανία, πήρε και πολύ άπειρους παίκτες… Δεν ξέρω βέβαια αν είχε κι άλλους παίκτες να πάρει. Τουλάχιστον frings ρε γαμώ (γερμανία παίζει κι αυτός βέβαια)

Koίτα όλα είναι ανοιχτά, οπότε μπορεί και να περάσει η γερμανία. Που ξέρεις. Πάντως η σερβία μ’ αρέσει αρκετά.

@κρις
???

οκ περα απο τη πλακα ισως και να μην τα βλεπω αντικειμενικα τα πραματα λογω του οτι για καθε ομαδα που υποστηριζω με πιανει καθε φορα πανικος κλαψομουνιασης-απαισιοδοξιας, αλλα εδω πραγματικα το πιστευω…τελοσπαντων, ελπιζω σε καγκουρο!

@ενεμυ
μα δεν μπορω να του προσαψω τιποτα για τους παικτες, μια χαρα παικτες ειναι και ομορφη μπαλα παιζουν, απλα ετυχε να βγουν ολοι απο μια φουρνια…την πραγματικη δυναμη τους θα την δειξουν στην επομενη διοργανωση