επιτελους αποβαλεται παικτης που σηκωνει τα χερια στον αερα,λες και ειναι αεροπλανο…ετσι… να πεσουν μερικες ακομα κοκκινες σε τετοιες περιπτωσεις,δε θα τολμουν να σηκωσουν τα κολοχερα τους οι παικτες οταν θα πηδουν για τη μπαλα
οχι βρε πουστη παλι…
ποτε βγηκε κοκκινη…:?
παλι εχασα καλη φαση
2-0 φίλε crimson και πάμε για τρελό OVER!!!
ε καλά, η κάρτα ήταν και λίγο αυστηρή.
paoktsis, εσύ όταν πηδάς για κεφαλιά είσαι με τα χέρια στις τσέπες?
Γκόλ η Ουρουγουάη μάγκες και τώρα θα δούμε τρελή μπάλα…
Για να δούμε θα περάσει η Νότια Αφρική???
Συνομωσία εις βάρους του Μεξικού;
Αδικη αποβολή, ποιος χέζεται για τις Γαλλίδες, αλλά κάτι βρωμάει.
Ενα γκολ να φάει το Μεξικό και ένα να βάλει η Ν. Αφρική και περνάει η 2η.
παμε μωρη πατριδα!
εχω βαλει και τις φανελες και τα κασκολ
τα χορευει τα γαλλακια
Κριμα η Γαλλια,απογοητευση.Κριμα…!Με αυτον προπονητη,πραγματικα που παμε!!!
οχι,αλλα δε κανω αεροπλανικα…λιγα σαγονια εχουμε δει να φευγουν με τετοιες “διεκδικησεις”?
Δρ. Ερωτα, πως σου φανηκε η παιχτουρα σου??? :roll:
κερδισε η Ουρουγουάη…
αμα λεμε δεν ειναι χ…
αυτος ο ντο σαντος αμα γινει μεγαλος παιχτης θα ανεβω στην ταρατσα και θα πεσω με το κεφαλι…
ολο φρου φρου και αρωματα…
Μεστή ομάδα η Ουρουγουάη, καλή αμυντικά και αξιοπρεπής δημιουργικά, νομίζω ότι πάει εύκολα στους 8 (είτε είναι η Κορέα, είτε η Νιγηρία, είτε η Ελλάδα στους 16).
Καλή ομάδα και το Μεξικό, με αρκετούς ποιοτικούς παίχτες, θα πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά για να τους βγάλουμε έξω. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά όταν έχεις στόχο την κούπα, οφείλεις να περνάς (εύκολα ή δύσκολα) από ομάδες σαν το Μεξικό.
Περασαν οι 2 καλυτερες ομαδες του ομιλου.
Η Ουρουγαη ειναι πολυ καλα στημενη ομαδα και νομιζω και εγω οτι θα παει στους 8.
Το Μεξικο θα δυσκολεψει την Αργεντινη αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να την κερδισει.
Ρε παίδες η Ελλάδα τι ώρα παίζει το βράδυ θυμήστε μου?
9 μιση,αλλα τωρα δειχνει επαναληψη το ματς με νιγηρια με επικη περιγραφη Πουρουπουπου…δε το χανω λαιμαι…:lol::lol:
ε οχι δα!
Ανετα ομως.
Η Ν.Αφρικη με ενα καλο ματς περιμενε να περασει κιολας ?
καλυτερη εμφανιση απο το μεξικο παντως
βύντρα λέει τελικά δεξιά! καλά, μη χαίρεστε, σαμαράς ο μοναδικός… προωθημένος της ομάδας :?
πρέπει να είναι το πιο αμυντικό σχήμα που χουμε κατεβάσει έβερ. να δω τι θα γίνει άμα δεχτούμε γκολ.
επίσης, παπασταθόπουλος πάνω στον μέσσι και όχι παπαδόπουλος. γμτ, να μην έχουμε τον ΓΕΩΡΓΕΑ στην ομάδα να βιδώσει τον κοντό.
Δεν ξέρω πώς το βλέπει ο Ρεχάγκελ, αλλά αν έπαιζα με έναν προωθημένο, αυτός θα ήταν ο Σαλπιγγίδης, με την ελπίδα να εκμεταλλευτεί την ταχύτατα του σε καμιά κόντρα. Έτσι όπως φαίνεται ότι θα παραταχθεί, θα κλειστεί πολύ πίσω και θα έχει την Αργεντινάρα να γυροφέρνει συνεχώς κοντά στην περιοχή του.
Όσον αφορά την Αργεντινή, νομίζω πώς ο Ντιέγκο κάνει λάθος που δεν ξεκουράζει τον Μέσι. Ευκαιρία είναι και το έχει ανάγκη. Ευκαιρία επίσης να δοκιμάσει νέα πρόσωπα σε διάφορες θέσεις, διότι αν θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέρμα, θα χρειαστούμε όλο (ή σχεδόν όλο) το ρόστερ.