ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Αν όντως έχεις, σε θερμοπαρακαλώ, κάνε κάτι να μην ξαναδω το χρέπι τον Παλέρμο εκεί μπροστά. Απλά δεν μπορώ να το χωνέψω ότι παίζει Μουντιάλ αυτό το κατεδαφιστέο και όχι ο φονιάς ο Lisandro.

ποσο κομπλεξικος παιζει να ειναι?

Κρίμα που η Νιγηρία είχε τόσο παιδική άμυνα.

Η Ουρουγουάη πρέπει να κάνει την δουλειά και να στείλει σπίτια τους αυτούς τους κορεάτες, αφού οι Νιγηριανοί αποδείχθηκαν λίγοι. Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι προκατειλημμένος, αλλά δεν γουστάρω καθόλου αυτήν την ομάδα από το 2002 που σφάζανε όποιον έβρισκε μπροστά της για να την πάνε στους 4. Άσε που με είχαν πρήξει οι αστέρες της ΝΕΤ με τον “γιο του Μπου Κουν Τσα”. Έπαιζε ο άνθρωπος και λες και δεν είχε όνομα δικό του. Πήγαινε η μπάλα πάνω του και “εδώ, η μπάλα στον γιο του Μπου Κουν Τσα”, “ο γιος του Μπου Κουν Τσα πασάρει…”

Μέχρι και την Ιταλία υποστήριξα για να γλιτώσω από αυτήν την ομάδα και από τον “γιο του Μπου Κουν Τσα”, αλλά την σφάξανε κι αυτή.
Ουρουγουανάρα, στείλε τους από κει που ήρθαν.

τσα ντου ρι, ο γιος του μπου κουν τσα :lol:

ναι ρε dude! Eγώ είχα ξεχάσει το όνομα του. Αλλά το “ο γιος του μπου κουν τσα” είναι αλησμόνητο :lol::lol:

Εγω περίμενα ότι τσαντίστηκε επειδή ο αφρικανός έκανε ψιλοθεατράκι και πήρε κόκκινη ο γκουρκιφ.

Τεσπα στα τσακίδια ντομενεκ. Ας ελπίσουμε να μη πάει στη λυών γιατί η ομάδα θα καταστραφεί, κι ούτε τη ρεάλ δε θα μπορεί να νικήσει :stuck_out_tongue:

Επίσης,

Νοτιος αφρικη, αμπαλη νιγηρία όξω, μάλλον ελέφαντες όξω, για να δούμε οι υπόλοιπες…

Πρωτη φορα τόσο κακές οικοδέσπινες

Παιδια σημερα θα τους δειξει τους αγωνες?Λογω απεργιας δεν θα εχουν σχολιαστες?

Toυς φταιει ο Ντομενεκ λενε…

Για το οτι τον εχουν [SIZE=“5”]6[/SIZE] (εξι) χρονια ποιος φταιει;;; :-k

τι μαλακας ειναι αυτος ρε !!!

παρε τα @@ μας μλκ ντομενεκ κ αντε γαμησου

ποσο με εκενυριζει αυτος ο ανθρωπος ρε πστ μου

αντε σπιτι σου μλκ ε μλκ παρε τηλ τη λιτσα πατερα να σου πει τα ζωδια

ζωο ε ζωο !!!

@rotten

μην φοβασαι για τους κορεατες

ομαδα καφενειου ειναι κ πολυ τους ειναι που περασαν 16

θα τους χτισει ο φορλαν καινουργιο πωπο

κατι μου ελεγαν κατι γαλλοι χτες,που ειδαμε μαζι τους το ματς,πως εχει να κανει με το υψηλο συμβολαιο κτλ που εχει και οτι δεν τον εδιωχναν γιατι δεν συνεφερε…‘everyone in france knows that’ μου λεγαν μετα…

κλαιν μαιν,τωρα θα παρει ποδι οπως και ναχει…

Σε τσούζει η αλήθεια πουστράκι Ντομενέκ!

Πάρτο πίσω ρε! Λίγα για τον μέγα Παλέρμο. Συγκίνηση όταν πέτυχε γκολ σε Μουντιάλ, μεγάλη στιγμή για το άθλημα.

Τον είχα λατρέψει από τότε που είχε βαρέσει τρία πέναλτι στο ίδιο ματς της Αργεντινής (Κόπα Αμέρικα, χρόνια πριν) και τα είχε χάσει και τα τρία το τρελοκομείο! Η ομάδα βέβαια είχε χάσει τότε 3-0, αλλά ο Παλέρμο έδειξε αρχιδάρες, όπως είχε πει τότε και ο Ντιέγκο!

Κατά τ’ άλλα, μην αγχώνεστε, θα την πετάξει έξω σχετικά άνετα την Κορέα η Ουρουγάη.

lupin

σημερα παιζουν οι δικοι σου με σλοβενια φανταζομαι τι θα γινεται εκει στο νησι

ε ρε κ να φανε κανα παστελι κ να μεινουν απεξω :lol::lol:

ελα μωρη σλοβενια πηδα τους αγγλαρες !!!

Ο άνθρωπος που δεν πορώνεται με μπάλα. :roll:

Aκριβως…

(Ξανασυμφωνω με τον αμπαλο και αρχιζω να ανησυχω).

Ο Martin Palermo δεν ειναι παιχτης, αλλα αξιωμα.

Τουμπεκιαστειτε ολοι μπροστα στο μεγαλυτερο κιλλερ του Μουντιαλ. 8)

Νότιος Αφρική είναι χώρα, όχι ήπειρος. δηλαδή το 2002 ήταν οικοδέσποινες η Κορέα, το Τζαπάν, η Κίνα, Ταϊβάν, Φιλιππίνες, Βιετνάμ, κτλ? όλοι κιτρινιάρηδες μωρέ, ποιός κάθεται να ξεχωρίζει.

η αλήθεια είναι πως το 02 οι τουλάχιστον 3 τελευταίοι κιτρινιάρηδες δε συμμετείχαν. κατά τ’ άλλα, τρίκιο.

δεν εχει να κανει με μπαλα ρε συ

εχει να κανει με την αθανατη ανθρωπινη μαλακια στο κεφαλι

τετοια βλακοφατσα και τετοιο μαλακα εχω να δω χρονια

τετοιο μλκ προπονητη-σκατογαλλο με υφος εκνευριστικο οσο δεν παει που νομιζει κ οτι ξερει κι απο πανω τι κανει

σπιτι σου μλκ ντομενεκ.σπι-τι-σου.

ον τοπικ

παραθετω φωτο που αποδεικνυει τις δηλωσεις του μαραντονα σχετικα με τον μεσι οτι οι ελληνες τον παιξανε σκληρα

Έτσι! Φορλάν και Γκιγιέρμο Φράνκο (Αργεντίνος αυτός) και η “Σελέστε” στους 8, ενώ οι κορεάτες πίσω και με νέο πωπο!

Ρε σεις, πράγματι ο Παλέρμο είναι όλα αυτά που λέτε. Καλά, σύντεκνε στο ματς με τα 3 χαμένα πέναλτι τον λάτρεψα και γω.
Αλλά:

Είμαι [SIZE=“5”]RIVER[/SIZE] [SIZE=“5”]PLATE[/SIZE]
γαμώ τη Μπόκα σας…

Toτε απλα σε ποναει, που στη φοραει τοσα χρονια. 8)