Ο πιο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ποδοσφαιριστής

Ο άνεργος Μπάλακ και η εφορία!

τον καημενο!!
να ερθει να του δανεισω μερικα? :lol:

γαμημενε ροναλντο

http://www.youtube.com/watch?v=01dyn0TZ6xk

Αυτό θυμήθηκα μόλις το έμαθα…

ετσι και χειροτερα !! :lol:

Το θεμα με τον Μπαλακ ειναι οτι εγω δεν τον σιχαινομουν τοσο μεχρι που επαιζε στην Τσελσι (ακομα θυμαμαι πως φωναζε στον διαιτητη στον ημιτελικο με την Μπαρτσα… και ειχε και δικιο) αλλα οσο περναει ο καιρος μου σπαει τα νευρα ασε που μου λεει και η γυναικα μου οτι της αρεσει σαν αντρας οποτε εχουμε μεγαλυτερο προβλημα !! :stuck_out_tongue: :lol:

Σιχαίνομαι τον Λαζάρ του ΠΑΟΚ
σκατόφατσα ο τύπος

Καραγκούνης,η απόλυτη έκφραση της Ελληνικής πονηριάς.Για κάθε καλό που υπάρχει σε κάθε τομέα στην Ελλάδα,υπάρχει και ένας που είναι εκεί γιατί είναι απλά λαδιάρης :stuck_out_tongue:

Αλεξανδρής, Τζόρτζεβιτς, Νικοπολίδης, Γκούμας…

Ναι…Τζορτζεβιτς,Βαζεχα,Σαβεφσκι…ολοι ειναι σιχαμενοι!

γιαννακοπουλος

Mακράν ο Κάρολ, δεν είναι καλός παίκτης, δεν είναι καν μέτριος, ΕΙΝΑΙ Ο DIOGO της Ευρώπης και αυτό λέει πολλά

Υπαρχει μεγαλυτερο σιχαμα απο αυτο το πραμα…?

Τι ζόρι τραβάς με τον Τόρο Τζιόπα; :-k

Όταν οδηγούσε την Ελλάδα στην πρώτη της νίκη σε μουντιάλ κόντρα στη Νιγηρία μούτζωνες την τηλεόραση δηλαδή;

Φέρεται και να έχει άθλιες σχέσεις με τον Βαγγέλα και αυτός να είναι ο λόγος που έφυγε

Moυ την σπαει απιστευτα η σκατοφατσα του και η καραπουστικη συμπεριφορα του μεσα στο παιχνιδι.
Δεν θα ξεχασω ποτε αυτα που εκανε με τον Monje το 2010 στο Καραισκακη,που δεν πηρε κοκκινη(ενας Θεος ξερει γιατι?).
Γενικα,αν και ειναι πολυ καλος παιχτης,ειναι ενα σιχαμα και μισο σαν τυπος.

ο εμετος προσωποποιημενος

για ποιο γαμημενο λογο δεν ειναι ο Terry στο poll?

ειναι ομως ο Ετο

Καλα που το φερατε στην επιφανεια αυτο το θρεντ γιατι δεν το ειχα παρει χαμπαρι.

Νο1 και με διαφορα για μενα, ΝΕΡΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ!

Φερειρα Κινγκ, να αγιασουν τα χερια σου! :stuck_out_tongue:

Γκαρσια, Γκεκας.

Τοροσίδης, Μανιάτης, Γιαννιώτας και για να πω κι απ’ την ομάδα μου έναν Πιπίνης.

Εννοείται δεν σχολιάζουμε αν ξέρουν μπάλα ή όχι.