Πώς προφέρεται γαμώ;;;

airged lamh???
ερτζντ λαμ εγώ τους λέω πάντως.

και γω.

καλα ρε τι ονοματα ειναι αυτα τσαμπα ουαμπα και τσαμπα μαγκα…

[I]…το δίχως άλλο θα’χεις κάνει εξωτερικό…Αγγλοθρεμένος;;:)[/I]Αυτή πρέπει να’ναι η ορθή προφορά. Θενκς!!!

Μπα όχι. Το Λονδίνο το χω δει μόνο σε φωτογραφίες, σειρές και ταινίες.
Απλά 1) είναι φως φανάρι και 2) υπάρχει άλλο ένα αδιάσειστο (:wink: στοιχείο: υπάρχει ένας καθυστερημένος δίσκος με τίτλο “the anti-Chumbawamba EP” που έχουν βγάλει κάτι καϊδια (Oi Polloi κι άλλοι losers) για να τους κράξουν, και μέσα εκεί ένα κομμάτι με τίτλο “Chumbawanker”, στο οποίο ο “τραγουδιστής” λέει πολύ εμφανώς “Τσαμπαγουάνκα”. There.

Νιρ κανονικά θα σου λεγα “άκου ρε Chumbawamba να σε χώσουνε όμορφα ρε γαβ γαβ”, αλλά κάτι μου λέει ότι χαμένο θα πάει, οπότε γάμα το. :lol:

To ποιο επικό στη Ελλάδα είναι όταν λένε “Αηρον Μέηντεν”.

Πως να τους πουν δηλαδη? :-k

ΑΛΦΑ ΡΕ ΓΑΒ ΓΑΒ ! εχω ακουσει φιλ(ηδονο)τατε Γρακχε τσαμπαγουαμπα, δεν με χαλαει σαν ενα ομορφο χορευτικο background, εχουν το αναλογο respect γιαυτο που κανουν, αλλα για παραπανω δεν…

Αηον Μεηντεν. :smiley:

ξενέρωτοι.
αρομέντεν προφέρεται(μία λέξη)

Αηε(ρ)ν Μέηντεν

am I not your superhero?

Εργκεντ λαμ. Αλλά λόγω ιδιωματισμών, τον h που είναι στο τέλος της λέξης, προφέρεται πριν το m, οπότε προφορικά, “πρέπει να ακουγεται” με ένα ελαφρύ χ πριν το μ. Μη ρωτήσεις πως τα ξέρω, ούτε τι σημαίνει. Απλά μαθαίνω αγγλικά από την πρώτη δημοτικού και έχω συγγενείς από Αγγλια! Και επίσης, ειναι γενικό χαρακτηριστικό ορισμένων ξένων γλωσσών. Κυρίως από βόρειες χώρες! :slight_smile:

Οι Airged Lamh το ξερουν αυτο? :stuck_out_tongue:

:lol:

Τελικα ποιος παιρνει το χρυσο ? :lol:

Γεια σας, το σωστό είναι “μα τι μπαντάρα αυτοί οι Τέρνστιλ” ή “μα τι μπαντάρα είναι αυτοί οι Τέρνσταϊλ”;

1 Like

Το πρώτο :stuck_out_tongue:

δεν ειμαι σιγουρος αν σοβαρολογει ο αποπανω, κι ας εχει γλωσσουλα, αλλα το δευτερο ειναι.

Και ειναι αυτη η μαλακια (περα απο τη μπαντα)

image

Στην τύχη το είπα, γι’ αυτό η γλώσσα :upside_down_face:

1 Like