Πάνος Ανεστόπουλος

…και όχι Θάνος.

Για να δείχνουμε και την ηλικία μας σιγά σιγά. Πόσοι γνωρίζουν και/ή άκουγαν τον θρυλικό παραγωγό του Επικοινωνία FM και γκουρού της underground ελληνικής rock σκηνής; Ο Πανούλης “μεσουρανούσε” για καμιά δεκαετία στα ερτζιανά από τις αρχές των 90s και μετά.

Τόσα χρόνια έχουν περάσει, σε κάποιο βαθμό μεγάλωσα με τις εκπομπές του και ακόμα δεν έχω κατασταλάξει αν πρόκειται γαι ψώνιο ή ωραίο άτομο. Μάλλον λίγο κι απ’ τα δύο.

Τον θυμάται κανείς;

ΘΕΟΣ

θυμάμαι που έψαχνε σπίτι και έλεγε στον αέρα: “ρε παιδιά όποιος έχει οτιδήποτε που μπορεί να χωράει έναν άνθρωπο μέσα με τα cd του, έστω και μια τρύπα, ένα πλυσταριό κλπ, ας με πάρει ένα τηλεφωνο”… χαχαχ! θεός!

από τις εκπομπές του μάθαμε πολλά για την σκηνή της χώρας μας. τον είχα συντροφιά κάθε φορά που έκανε εκπομπή για κάποια περίοδο, βασικά είχα φτάσει σε σημείο να λέω με φίλο μου “θα κάνουμε σήμερα τπτ ή θα ακούσουμε Πανούλη?”. Πέρα από το ότι ήταν ένας τύπος με μουσικές γνώσεις και φιλότιμο για την προώθηση της εγχώριας σκηνής, οι εκπομπές του είχαν και αυτή την χύμα ατμόσφαιρα που τελικά έβγαζε γέλιο (με την καλή έννοια της λέξης), κ ήταν κάτι που τον έκανε μοναδικό.

Αλήθεια, τώρα κάνει κάτι σχετικό με ραδιοφωνο άραγε?

Ήμουν σίγουρος ότι εσύ θα απαντούσες! :smiley:

Στα τόσα χρόνια που τον άκουγα πρέπει να είχε αλλάξει σπίτι πάνω από 5 φορές. Και πάντα έψαχνε κοντά σε τρένο.

Το καλύτερο ήταν οι δυο εβδομάδες που είχε πάει στον Rock Fm. Ήταν η εποχή που ο συγκεκριμένος σταθμός ήταν ακόμα αξιοπρεπής. Συνήθιζε, λοιπόν, να κάνει εβδομαδιαία αφιερώματα σε ένα συγκρότημα και την εβδομάδα των Guns ‘n’ Roses ο Πανούλης δεν έβαλε ούτε ένα κομμάτι από αυτούς. Αντίθετα έβαζε AC/DC και ότι άλλο του κατέβαινε επειδή τους άλλους δεν τους γούσταρε και δε γούσταρε και κανέναν να του πει τι θα παίξει. …Και φυσικά πήρε πόδι.

Άλλη επική στιγμη ήταν ένα ακουστικό live στο στούντιο του Επικοινωνία με τους Τσοπάνα Rave να διασκευάζουν Breaking The Law ως Μπρίκια Κολλώ.

Βασικά για μένα αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό την εποχή της αθωότητας.

δεν το ήξερα το σκηνικό με τον ροκ φμ!

πάντως χαίρομαι όταν “πετυχαίνω” γραπτά του σε διάφορα φόρουμ, νομίζω ότι υπογράφει με το ονομα freakhood.

http://rocking.gr/modules/forum/member.php?u=3346

:bye::bye::bye::bye:

Ωπ, φορουμίτης detected!

κλασσικές συνομιλίες με ακροατές, τις βρήκα στο youtube

βάλε necroburburum

δεν βάζω διαφανα κρίνα λέμε

γεια σας παιδια. μεγαλωσα και εγω με αυτη την θρυλικη εκπομπη του Πανουλη. Τρομερες εποχες. Οταν κοπηκε η εκπομπη, χωρις προειδοποιηση κιολας, μου στοιχισε αρκετα. Εκτοτε ψαχνω σα τρελος μπας και βρω αν εκανε καπου αλλου εκπομπη, αν εβαζε μουσικη καπου, κτλ. Ξερει κανεις τι κανει τωρα?

Τυχαια σημερα μου ηρθε να ψαξω στο google και βρηκα αυτο


αυτος πρεπει να ειναι

Πω-πω ρε παιδια τι μου θυμίσατε!! 16 χρονια πριν?
Επικοινωνία στα FM. Θυμάμαι ότι είχε αλλάξει λίγο το ύφος της εκπομπής του σε πιο ροκ φάση, κυρίως ελληνικό και είχε ξυνίσει σε κάποιους “σκληροπυρηνικούς”. Και σε μένα…τότε…:lol:

Τσεκάρετε και αυτό το γκρούπ στο facebook!
Πάνος Ανεστόπουλος (Panos Anestopoulos) - Ο Πατήρ Της Αγίας Τριάδος
http://www.facebook.com/search.php?q=πανος+ανεστ&init=quick&tas=search_preload#!/group.php?gid=22383677309

Θρυλική η εκπομπή του Πανούλη στο Επικοινωνία FM. Λατρεία μεγάλη. Θυμάμαι που κάποιες φορές είχε σαν εισαγωγή το N.W.O. των Ministry.

Κλασσικά ο Πανούλης ζήταγε απ’το κοινό του μαγειρίτσα, εξοχικό για να μείνει στις διακοπές κλπ. :stuck_out_tongue:

Ωραία στιγμή ήταν τότε που είχαν έρθει 3 κοπέλες αν θυμάμαι καλά με ψιλοαποκαλυπτικό ντύσιμο όπως έλεγαν (ήταν και καλοκαίρι) και κρατούσαν σουβλάκια για τον Πανούλη και ο κόσμος έστελνε sms με πεσίματα για τις κοπελιές.

Αχχχ είχα χάσει τον ύπνο μου μ’αυτή την εκπομπή.

Πανούλη ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψεις στο ραδιόφωνο.

χαχα, μια απ’τα ιδια. καθε παρασκευη και δευτερα υπνος στα θρανια

Πώ Πώ Επικοινωνία FM, ηρωικές εποχές. Πολύ εναλλακτικός για τότε, περίμενα να ακούσω κανένα κομμάτι και τελικά κόλλαγα με τον ίδιο, απίστευτος!!

Πωωωωω ρε Επικοινωνία FM πριν από χρόνια…τι έγινε ρε αυτός ο φοβερός τύπος? Καμιά φορά θυμάμαι διάβαζε και γράμματα ακροατών και μας έπαιρνε έτσι το βράδυ…

Τουλάχιστον πάλι καλά που υπάρχει τώρα το metalzone και ακούμε κάτι.

Ο Επικοινωνία ήταν γαμάτος σταθμός κάποτε.

Ξεκίνησα να ακούω με τον Πανούλη όταν οι εκπομπές του ήταν θεματικές και καθημερινές (εκτός Δευτέρας) και κάθε Παρασκευή είχε μπαλάντες.

Αλλά πέρα από τον Πανούλη ο καλύτερος ραδ. παραγωγός που έχω ακούσει και στον οποίο χρωστάω πολλά για τη μουσική παιδεία μου ήταν ο Παναγιώτης Μπεθάνης. Φοβερές γνώσεις και πολύ ωραίες μουσικές που δεν πρέπει να έχουν παιχτεί στο ελληνικό ραδιόφωνο ποτέ πριν.

Και ο Κυριακάκης μου άρεσε, στις βραδυνές του εκπομπές πριν το γυρίσει στο μέταλ όμως.

Τον πέτυχα στο ραδιοφώνο (δεν θυμάμαι σταθμό) τότε προς τα μέσα των 90’s. Πρέπει να είχαμε βριστεί και στο τηλέφωνο μια φορά (εκτός κι αν τον μπερδεύω με άλλο παραγωγό), γιατί τόλμησε να βρίσει τους Metallica (για τις αλλαγές που έκαναν τότε νομίζω κλπ) και φυσικά δεν άντεξα ο αγανακτισμένος ακροατής και φανμπόης :lol:
Ωραίες εποχές…

Έλα ρε ! Υπήρχε τέτοιο τόπικ? Καλή φάση!

Respect στον “Πανούλη” αλλά και στον Επικοινωνία FM που είχε την ανοιχτομυαλιά να αγκαλιάσει μια τέτοια αντισυμβατική εκπομπή.
Θυμάμαι τον άκουγα σποραδικά γιατί λόγω της “γερμανικής” ώρας που έβγαινε ήταν λίγο δύσκολο να ξυπνήσω για σχολείο την επόμενη μέρα.
Μαραθώνια εκπομπή (1:00 - 4:00 ήταν νομίζω τότε) με ψαγμένες μουσικές επιλογές.
Επίσης ήταν μάγκας γιατί καλούσε και συγκροτήματα στο στούντιο για συντεντεύξεις.

Θυμάμαι που έβαζε στο τέλος της εκπομπής να παίζει non-stop ένα ολόκληρο album χωρίς διακοπές με ομιλίες/διαφημήσεις με σκοπό να το γράψουν όσοι άκουγαν! :respect:
Tape-trading από αέρος!
Καθόμουν με το μάτι “γαρίδα” για να πατήσω το “rec” και να αφήσω την κασσέτα να γράψει όσο χωρέσει και εγώ να κοιμηθώ παράλληλα…

Άλλες εποχές!

“Rock music is leading our young people to drug addiction…”

Ακόμα ψάχνω να βρω από ποια κομμάτι ήταν το ίντρο του Πανούλη…

αυτο ειχε για καποιο διαστημα

Τον άκουγα πολλά χρόνια αγαπημένος σπουδασά Αθήνα το 2001 με 2006 πέντε χρόνια και τον άκουγα τρομερος και επικός, έκλεισε και ο επικοινωνία fm…ξέρει κανείς αν παίζει σε κάποιο web radio?
Έβαζε τρελές gothies
Το πέτυχα τυχαία εδώ

Σε ποιον Επικοινωνια Fm αναφερεσαι;; Εγω ακουω Επικοινωνια 94 fm(Δημοτικο ραδιοφωνο Ηρακλειου Αττικης)…