Αγαπημενη μπαλαντα!

Guns n Roses: “Dont Cry”, “Estranged”, “November Rain”
Metallica: “Fade to Black”, “The Unforgiven”, “Nothing Else Matters”, “Welcome Home (Sanitarium)”, “One”
Skid Row : “18 and life”, “In a darkened room”, “Quicksand Jesus”
Aerosmith:“Crying”
Scorpions: “Always somewhere”, “Still loving you”

Τα Don’t Cry και Dream On, η μεγάλη αγάπη Catch The Rainbow, το Prayer των Granicus, το Angel των Judas Priest… Αναμφισβήτητα και το Since I’ve Been Loving You, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια από τους Zeppelin. Μερικά αγαπημένα.

Από αυτά που έχει εδώ προτιμω ‘‘Nothing else matters’’, αλλά προσωπικό θεωρώ το ‘‘Don’t cry’’ των Guns αξεπέραστο σε αυτόν τον τομέα. Να μην είχε και αυτό το τέλος τι καλά θα ήταν.

WASP - The Idol
WASP - Hold on to my heart
Queensryche - Eyes of a stranger

και αλλα πολλα…:stuck_out_tongue:

Απ αυτες του poll διαλεγω με δυσκολια το I Don’t Want To Miss A Thing γιατι πιστευω οτι απ τις υπολοιπες μπαλαντες (του poll παντα) ειναι η πιο αισθηματικη. Ολες οι μπαλαντες του poll κορυφαιες ομως… :respect:

Τωρα εκτος poll, τα Always και Bed Of Roses των Bon Jovi, το November Rain των Guns N’ Roses και το With Or Without You των U2 ειναι εξισου κορυφαιες μπαλαντες

[SIZE=“3”]:!: SAVATAGE - Believe
:!: MANOWAR - Heart Of Steel
[/SIZE]

και μετα ολα τα αλλα…

WASP - The Idol, Sleeping In The Fire
GAMMA RAY - Lake Of Tears
INNERWISH - Never Let You Down , Have You Ever
BLIND GUARRDIAN - The Bard’s Song: In The Forest
SCORPIONS - In Trance, Still Loving You, When The Smoke Is Going Down
STRATOVARIUS - Tears Of Ice, Before The Winter
VIRGIN STEELE - A Cry In The Night
CRIMSON GLORY - Lonely
ΗΕAVENS GATE - Best Days Of My Life
SAVATAGE - If I Go Away, All That I Bleed
MANOWAR - Mountains
HELLOWEEN - A Tale That Wasnt Right
KAMELOT - Wander, A Sailorman’s Hymn
ΗΑΜΜΕRFALL - Remember Yesterday, Glory To The Brave, The Fallen One
SKID ROW - 18 And A Life
JUDAS PRIEST - Angel

…oκ σταματαω σε αυτα…

το mountains δεν είναι μπαλάντα!

λολ. Εμενα μπαλαντα μου ακουγεται, οπως νομιζω και στους περισσοτερους.
Το οτι ‘ανεβαινει η ενταση’ στο ρεφραιν συμβαινει στις περισσοτερες μεταλ μπαλαντες…Δεν πιστευω οτι αυτο αναιρει το γεγονος οτι ειναι μπαλαντα…

δηλαδή ανήκω στους λίγους, στους εκλεκτούς! επιλέγω γκαγιάνα τότε.

εντιτ: δεν το είπα λόγω ρεφρέν.όπως επίσης το ότι είναι αργό μελωδικό ήρεμο δεν το κάνει μπαλάντα. είναι μέταλ. σκέτο.

Δηλαδη ποια ειναι τα χαρακτηριστικα μιας μπαλαντας για σενα, αν οχι αυτα που αναφερεις ??:-k

ε, είναι κι αυτά, αλλά να 'χει και κατιτίς το αγαπούλικο μέσα του ρε παιδί μου, ξέρεις, λίγη κλαπσομουνίλα που όλοι αγαπάμε. καταλαβαίνω γιατί το έβαλες εκεί, απλά δεν μου κάθεται καλά να πω τραγούδι σαν το mountains μπαλάντα. τζαστ δατ. όπως το βλέπει καθείς δο.

Να παραπονεθώ πρώτα που υπάρχει στο πολ το Wind Of Change και δεν υπάρχει κάποια πολύ γαμηστερότερη όπως τα Holiday/when The Smoke/Lady Starlight/Born To Touch Your Feelings/Always Somewhere. Επίσης τι να πει το Dont Want To Miss A Thing στο Dream On και το Angel? Aλλά να λείπει το Stairway To Heaven? Τέλος πάντως είνια φαύλος κύκλος δεν βγάζουμε συμπέρασμα

Και να προσθέσω:

Giant - Ill See You In My Dreams
Helloween - A Tale That Wasnt Right
Kingdom Come - What Love Can Be
Testament - The Ballad
GnR - November Rain
Poison - Every Rose Has Its Thorn
Deep Purple - When A Blindman Cries
Def Leppard - Bringin On The Heartbreak...
Skid Row - Quicksand Jesus
Great White - House Of Broken Love
Keel - Tears Of Fire

ολες μου αρεσουν…

Από αυτά που υπάρχουν Dust in the Wind!

Αλλά δεν είναι κομπλέ η λίστα φίλε, λείπουν και τι δε λείπουν !!!
Βάλε και μια επιλογή " άλλο" μήπως βρούμε άκρη

METALLICA ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Πού είναι οι THEATER?

OEO??:-k

nothing else matters βεβαια.ειναι το κομματι που εχω ακουσει τις περισσοτερες φορες στη ζωη μου κι ομως ακομα το λατρευω(η πρωτη και μοναδικη μεχρι στιγμης φορα που κραταγα αναπτηρα σε live ηταν περσι οταν το παιζανε).για τα υπολοιπα νταξει foreigner,lennon μετρανε αλλα dust in the wind,wind of change και soldier of fortune (δεν αναφερεται παραπανω αλλα τεσπα)απλα τα εχω σιχαθει.

Δεν ψηφίζω γιατί λείπει το When The Crowds Are Gone

Rainbow eyes

Συγνώμη αν γίνομαι σπαστικός αλλά σε αυτό το poll δεν μπορώ να ψηφίσω. Ο λόγος δεν είναι ότι λείπουν πολλές μπαλάντες όπως αναφέρθηκε, διότι αυτό το ήξερα εκ των προτέρων (χόρος, γούστα κτλ) αλλά διότι διαφωνώ με τις επιλογές. Για παράδειγμα:

Wind of Change, Imagine για παράδειγμα τα θεωρώ “πολιτικά” τραγούδια (αν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αυτόν τον όρο) και όχι μπαλάντες.

Απο Aerosmith, το τελευταίο τραγούδι που θα έβαζα είναι το I Don’t Want to Miss A Think…[-X

Τέλος πάντων απο αυτά θα διαλέξω το Love Bites :roll: και θα περιμένω κάποιο άλλο poll!