ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΕΕΕΕΝΑ!! !! !! !!

Τους τελευταιους μηνες ακουγα επανειλημενα για αυτο το φορουμ και οτι ειναι πολυ καλο!εγω ηξερα μονο για το σαιτ απο το οποιο πληροφορουμουν για τα επερχομενα λαιβ και τα αλμπουμ τα οποια επροκειτο να κυκλοφορησουν.Ετσι καπωσ ετσι αποφασισα να γραφτω.για λιγο καιρο σας “παρακολουθουσα” να δω πωσ δουλευει αυτος ο μηχανισμος που λεγεταο φορουμ και κατεληξα να εχω κολλησει ασχημα:D.καπςσ ετσι φθανουμε και στο τωρα!αποφασισα λοιπον να γραφτω και στο φορουμ ωστε πλεον να βλεπω τα πραγματα απο τν μεσα πλευρα!!ειμαι σιγουρη πωσ θα περασω τ ε λ ε ι α!!! και κατι τελευταιο-συνηθωσ δεν μιλαω τοοοσο πολυ:lol:αχαχαχ

Καλώς ήρθες, καλά ποστ, πες μας τι ακους, σπουδάζεις κλπ κλπ

μενω λιβαδεια αλλα σε λιγουσ μηνες φευγω για ηγουμενιτσα οπου και θα σπουδαζω(ειμαι δευτερο εξαμηνο και μετρω μερεσ σαν τουσ φυλακισμενουσ)αχαχααχα.ακουω διαφορα αλλα περισσοτερο με τραβαει η black kai h power

Φίλη του νέκρο, σίγουρα

Για λιβαδειά και μπλακ ε, όχι πάουερ:p

axaxaxax ναι φιλοι!απο αυτον πρωτο ακουσα για το φορουμ και τις τελευταιεσ μερεσ δεν κανω σχεδον τιποτα αλλο!αχαχα!κολλησα!:lol:

πφ, όχι παίζουμε 8)

αχαχα ναι απο αυτον ακυσα για το φορουμ!και λετα κολλησα!!εχω λιωσει αυτεσ τισ 10 κατι μερεσ!!:lol:πολυ καλη δουλεια εχετε κανει!!

αχαχα ναι απο αυτον ακουσα για το φορουμ!και λετα κολλησα!!εχω λιωσει αυτεσ τισ 10 κατι μερεσ!!:lol:πολυ καλη δουλεια εχετε κανει!!

σορι το στειλα 2 φορες γιατι εγινε χαζομαρα με το pc

Γεια σου φίλη του φένριζ και καλά ποστ, κι εύγε γιατί το νικ σου μας έφερε ευχάριστους συνειρμούς…

:stuck_out_tongue:

σορι το στειλα 2 φορες γιατι εγινε χαζομαρα με το pc

axaxaxax:lol:ευχαριστωωωω πολυ!!

Γεια σου νεκρόφιλη!

Εεεεε φίλη του Νέκρο ήθελα να πω… :stuck_out_tongue:

Welcome!

και απο μένα

Καλως σας βρηκα!!!:slight_smile:

Welcome και απο μενα!:smiley:

καλως σας βρηκα μιστερ νεκρο:lol::lol:

msn.com

[B]