Αγαπημένος Μπασίστας;

Cliff Burton
Steve Harris
Flea,ποζερας αλλα απιστευτος παικτης…

Αυτοι μου ερχονται τωρα αν θυμηθω και αλλουσ θα τους γραψω…:wink:

αα ξεχασα τον ουλτιμειτ μπασσ σρεντερ…τον DeMaio

Ο Larry Graham δν θα ελεγα οτι ειναι υποτιμημενος.

Φοβερος. Απο τους καλυτερους 70’s μπασσιστες.

GEDDY UP YOUR ASS!!!

+1000000000000000000000000000000

Bill Wyman και John Enthwistle

φυσικα harris για την ιστορια…αλλα alex webster ενας και μοναδικος…

STEVE DI GIORGIO ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
WEBSTER KAI HARRIS ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Γιαννης Τρομπετας. Πραγματικα η “ανωφελη επιβιωση” εχει καιγαμω τα μπασα.
Στην dark/postpunk φαση παιζει μεγαλο ρολο το μπασο, πολλες φορες σαν lead οργανο: Simon Gallup, Craig Adams, Tony Pettit, Peter Hook, Tracy Pew.

Απο metal, ο ενας και μεγας παιχτης και λεβεντης DeMaio. Οι υπολοιποι τρωνε τη σκονη του, αν κ μαρεσουν επισης οι Geezer, Neil Murray και ο μακαριτης Marcel Jacob. Αλλα ερχονται κατι ετη φωτος μετα.

Απο γυναικειες παρουσιες θα ελεγα ασχετως μουσικων ειδων, Jo Bench, Μαρια Βασιλακη και Maitri.

ΥΓ. Flea? :lol::lol:

1.Roger Waters
2.Shavo Odadjian(S.O.A.D)
3.Twiggy Ramirez(Marilyn Manson.NIN)
4.Ollie Riedel(Rammstein)
5.Fieldy(KoRn)

για ολους εσας του “εξυπνακιδες” ναι ξερω οτι δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους…και ναι επισης ξερω οτι δεν συγκρινεται…αυτη ειναι η πρωσοπικη μου γνωμη!!!:stuck_out_tongue:

:lol:
Το πας μια χαρά στο υπόλοιπο ποστ κι εδώ τραβάς μια μουτζούρα και τα σβήνεις όλα.
Το τόπικ λέει για μπασίστες, δε λέει για συνθέτες. Ο Ντεμάιο είναι μπουζουκτσής.
Τεσπά, αφού είναι για αγαπημένους, κολοκυθόπιτα.

δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ο αγαπημενος, αλλα σιγουρα απο τους καλυτερους μου

Πρώτη φορά βλέπω ότι έχει τέτοια τατού στο στήθος. Αλήθεια τι ρόλο παίζουν αφού είναι μαύρο χωρίς σχέδιο. Ο Τιμ πάντως είναι αγαπημένος.

Ον τόπι, ένας από τους πολλούς Paul Simonon των Clash. Πανέξυπνες και γκρούβι μπασογραμμές…

flea
primus

steve harris :bow:

__Ω ΝΑΙ!! 8)

__Απ’ τους πολύ υποτιμημένους. Αν προσέξει κανείς το τι κάνει με το μπάσο του μουσικά, θα πάθει πλάκα. Ακριβώς όπως τα είπες, πανέξυνες και γκρούβι. Μεγάλο παικτρόνι (στην ουσία -μουσική).

υ.γ. όμως εδώ: , “μια χαρά” δε τον αντικαθιστά και ο Topper Headon; groovy και έξυπνο παίξιμο.

Geezer butler κορυφη :wink:

Eύκολο.

1. Steve Harris
  2. Geezer Butler
  3. Cliff Burton
  4. Rudy Sarzo
  5. Jimmy Bain

GEEZER BUTLER ΛΕΜΕ!

Γιώτης Κιουρτσόγλου.τον ειδα και ειπα να παρατησω το μπασσο :stuck_out_tongue: ενιωθα σκουπιδακι :-k