Billy sheehan FTFW
Trevor Bolder
Προσέξτε τις μπασογραμμές σε Uriah Heep, ειδικα σε live…
Joey DeMaio
μπιλι σιχααααν ρεεεεε!
Παμε ολοι μαζι!Σιχχααααααααααααααααααααααααααααααααμααααααααα!
Ουπς.Σιχαν ηθελα να ειπω.
Steve Harris-Iron Maiden
Cliff Burton-Metallica
Myung - DREAM THEATER
Josh Gilbert-As i lay dying
Dan Adriano-Alkaline trio
Geezer Butler-Black Sabbath
Flea-rhcp
Jonas Björler-At the Gates
Greg K-The Offspring
Ryan Martinie-Madvayne
Chris Barker-Anti-Flag
Joe Principe-Rise Against
Ο κορυφαιος των κορυφαιων…εδωσε αλλη εννοια στο παιξιμο του μπασου…δεν νομιζω να συγκρινονται πολλοι μαζι τουο μεσαιος στη φωτο ρε αμπαλοι
Jack Bruce πολύ μεγάλος. (Ginger Baker εξίσου - στην κατηγορία του ντράμερ)
Η φωτό είναι ωλ δαι μάνι.
1.Steve DiGiorgio
2.Cliff Burton:cry:
3.Phil Cuttino
4.Rex Brown
5.Geddy Lee
6.Martin Mendez
Eπισης τσεκαρετε paolo greggoleto απο trivium.
Πάμε, σε τυχαία σειρά:
Billy Gould (Faith No More) - Funk, punk, metal, soul, rock, latin, hardcore… fingerstyle, slap, πένα… παίζει τα πάντα και ταυτόχρονα ένα και μοναδικό ύφος: Αυτό των Faith No More. Τονάρα και μπασογραμμές που μας έχουν μάθει γράμματα.
Tim Commerford (Rage Against The Machine) - Ο Απόλυτος Αρχών του Τόνου, η ήχος-κατεδάφιση… πέρα απ’την πλάκα, ο κύριος είναι μέγας καινοτόμος και έτη μπροστά στο θέμα “ήχος”. Ξέχασα κάτι: Έχει παίξει μερικές από τις πιο αυθεντικές, υπερ-groovy γραμμές στο σύμπαν.
Cliff Burton (Metallica) - Γιατί ναι, είναι ακόμα ταμπού και όχι, ουδέποτε υπερεκτιμήθηκε.
Justin Chancellor (Tool) - Στο 10.000 Days πηγέ τον ήχο του οργάνου έκει που πιο πέρα δεν πήγαινε (βλ. Jambi). Παίζει με τον Danny Carey. Μερικούς από τους πιο μαγικούς ρυθμούς (και φυσικά μπασογραμμές) που έχει παίξει ποτέ ανθρώπινο ον.
*Αν οι Tool είναι άνθρωποι.
Flea (Red Hot Chili Peppers) - Ουδέν σχόλιο. Μην γινόμαστε γραφικοί.
Jon Evans (Tori Amos) - Οκέι, αουτσάηντερ. Jazzy παιδεία και τα πιο ?μελένια grooves που έχω ακούσει στο άταστο. Λίγες νότες και γαμάτοι ρυθμοί.
Sean Malone (Cynic) ? Ο αγαπημένος μου από τους αρρωστημένους δεξιοτέχνες του ακραίου ήχου (μαζί με κάτι Ντιτζόρτζιους και δεν συμμαζεύεται?).
Mike Starr (Alice In Chains) ? Για το παίξιμο, τις γραμμές, την τονάρα του και επειδή ήταν πολύ μεγάλη μούρη! Υπήρξε τόσο μεγάλη μούρη εν μέρει επειδή έπαιζε με το πιο καυλιάρικο μπάσο της πιάτσας, το λευκό Spector NS2 (*αυστηρά τεσσάρι).
Είναι κι άλλο όμωςι ρε γαμώτο, είναι κι άλλοι?
Επίσης πολύ καλός και ο Χάρης Χαραλάμπους από Κίτρινα Ποδήλατα.
[SIZE=“4”]Steve Harris![/SIZE]
Geezer Butler!
Aντε χώσε και τον Lemmy !
Και τέλος Robert , , , ,Trujillo !
Που συνδεονται αυτοι οι δυο?:-k
Λοιπον αντε και γω:
Billy sheehan(Γαματο νε αλμπουμ!Holy cow!)
Cliff burton
David Ellefson
Jeroen Paul Thesseling
Schmier
Sean Malone
Justin Chancellor
Arif Mirabdolbaghi
Mπραβο του,αφου του δινει η εταιρια οσα θελει ας τα σπαει.:pΑλλα το καναν αλλοι πρωτοι.
Eχω ηδη πει την αποψη μου στο θεμα. Θελω απλα να ποσταρω ενα βιντεακι που βρηκα στο youtube και αν και δεν ξερω πολλα απο μπασο, ο τυπος μου φαινεται θεουλης. Δεν εχω ιδεα ποιος ειναι.
ο araya τον λατρευω,οπως και τους slayer.