Αγαπημένος Μπασίστας;

Σα μπασιστας ουτε καν.

Τουλαχιστον εγω δε θυμαμαι να εχω ακουσει ποτε μπασο στους Slayer.:-k

λεει ο αγαπημενος οχι ο καλυτερος:p:p

Α,ιετσ ενταξ.

HaHAhAhaHAHAhAhaHaHAHAhAhAhahaHAHAHahahahAHAHAHA!!!:lol:

οι κωλοτουμπες στα live με σκοτωνουν!:stuck_out_tongue:

Δε νιωθεις

De Maio
Steve Harris
Billy Sheehan
Brent Sullivan(Slauter Xstroyes)
Cronos :lol:

τι γελας;

Cronos Happy Hour!

ακομη και ο θεος απορουσε μαζι του.:stuck_out_tongue:

Toσα ξέρετε τόσα λέτε

:D:D:D

Ναι ρε! Sullivan ! Ενα τραγούδι ακούστε μόνο. winter kill . δεν χρεάζεται τπτ παραπάνω. επικό metal με έντονες heavy και NWOBHM αναφορές kai progressive ‘ξεγλυστρίματα’ :stuck_out_tongue: !
Να δώσω και εγώ τη λίστα μου … (random)

Geddy Lee
Steve Harris (σαν συνθέτης , στιχουργός , ηγέτης , οραματιστής , άτομο , αααα … και μπασίστας)
Lee Payne (Από τους θρύλους του NWOBHM , Cloven Hoof . Είναι ένας short-scale Steve Harris αλλά με πιο occult ενδιαφέροντα και πιο βαθιά βυθισμένος στην καλτ-ίλα των 80’s και του underground γενικά.)
Geezer Butler (heavy bass-playing pioneer)
Lemmy (Δεν είναι ο θεός στο μπάσσο (σε όλα τα τραγούδια πάνω κάτω τα ίδια παίζει) , αλλά αυτό το fuck-you attitude τα σπάει)
Gus Macrikostas (Battleroar ρε μ@&*(# !)
Phil Lynnot (μαζί με τον Geezer έφτιαξε τη σχολή του heavy bass-playing - composing)

πραγματικα,σαν “μορφη” τον “παω” πολυ!
αλλα οκ…μουσικα, προτιμω κατι αλλο.:wink:

Ναι ρε παιχταρα !! Ετσι !!!:thumbup:

at last, someone with good taste
8)

Jason Newsted…

Lemmy Kilmister - Motorhead
Fieldy - Korn
Ryan Martinie - Mudvayne
Chris Beattie - Hatebreed
Karin Axelsson - Sonic Syndicate ( Για ευνόητους λόγους :stuck_out_tongue: )

Μια σειρα ασκησεων την οποια μπορεις να ονομασεις και σολο:p

Επισης πρεπει να εισαι παντα σοβαρος.Και το χερι σου να εχει παντα κλιση 120 μοιρων οταν το απομακρυνεις απο την ταστιερα.

GEDDY PE!!!

Απίστευτα υποτιμημένος κι ο Derek Peace από Heir Apparent.

steve harris…:respect:

Αν ειχα μονο μια επιλογη θα ελεγα Robert Trujillo. Eχει ενα μοναδικο στυλ το οποιο γαμαει! Εκτος απο Rob, Dave “Phoenix” Farrell, Jason Newsted και φυσικα Tobias Sammet!!!

Edit: Και Cliff Burton

Παιζω κιολας μπασο, οποτε με ενδιαφερει απολυτα το θεμα… Αγαπημενος μπασιστας ε??? Χμμμμ… Οι 2 μακραν αγαπημενοι μου ειναι ο Steve Harris :bow2:και ο Cliff Burton:bow:… Τωρα ποιον ξεχωριζω απο τους 2? Θα πω τον Steve Harris, λογω του οτι οι Iron Maiden ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα και ηταν, ειναι και παντα θα ειναι ο Αρχηγος με το Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ…

Βεβαια αν ο μακαριτης ζουσε ακομα δεν ξερω… Αλλωστε οι Metallica ειναι το δευτερο αγαπημενο μου συγκροτημα και οι 3 πρωτοι δισκοι με τον Cliff σιγουρα οι αγαπημενοι μου απο αυτους, μαζι με το Black Album.

Ακομα μου αρεσει τρελα ο Geezer Butler που ειναι απιστευτος ο τροπος που παιζει και ο ηχος που βγαζει, υπεροχος και ΒΑΡΥΣ… Επισης πολυ καλος ο Jason Newsted, ειδικα η σκηνικη παρουσια του και το απιστευτο παθος του… Φυσικα ο Lemmy που ειναι τρομερα τα εφε και οι παραμορφωσεις που χρησιμοποιει… Τελος ο Les Claypool και ο Flea που ειναι ο καθενας με τον τροπο του μοναδικοι…

Πανω απο ολα ομως ο Steve Harris:respect::respect::respect::bow2::bow: