G E D D Y L E E
τέλος…
G E D D Y L E E
τέλος…
Αυτές τις μέρες ο Leif:p:!:
Steve Harris
Μεγάλο bump γιατί στις 5 ιούνη, όπως ξέρουμε μερικοί, παίζουν στο Gagarin οι Τhe Ocean, Intronaut, Red Fang.
Aυτό που δεν ξέρουν οι πολλοί είναι πως στους Intronaut παίζει ο [B]Joe Lester[/B], ένας από τους καλύτερους μπασίστες των τελευταίων χρόνων. Θα ναι αμαρτία να το χάσει αυτό κάποιος που τυχάνει να μη γνωρίζει την περίπτωση.
Δείτε, νιώστε και τιμήστε!
Ω, καλά… ποουνατζ. valley of smoke —> http://www.youtube.com/watch?v=KFYGL5qOt70
μαζί με Justin Chancellor (Tool)
Απόδειξη τι μπορεί να κάνει η 2μπασιά. Earcandy.
[B][I]Edit: ΑΠΟΛΥΤΟ respect που ανεβάζουν υλικό από πρόβες / ηχογραφίσεις / και για training.[/I][/B]
Πες τα μωρέ Ρεντρουμι γαμώ την ανωμαλία μου! ! !
Ρε,έχει κι άλλο ένα θρεντ κάπου που λέγεται “όταν οι μπασσίστες κλέβουν την παράσταση” κάτι τέτοιο ποζερἀδικο τεσπα, κ είχα κάνει κι εγώ ένα μπαμπ αλλά πάλι άπατο πήγε το κακόμοιρο… κ είχα ποστάρει μεταξύ άλλων για το ατμοσφαιρικό κόψιμο στο κομμάτι [B]Astralopethecus[/B], στο οποίο σκάει ένα μπάσσο Α -Π-Α-Ι-Χ-Τ-Ο
[B]Lester[/B] ρε γαμώ τις κιθάρες μου γαμώ! ! !
Σωστοί και οι δύο, τι να λέμε, ο[B] Lester[/B] απλά παραδίδει μαθήματα μπάσου μέσα από τους δίσκους των Intronaut. Το Valley of Smoke ομορφότατο, μάλλον περιμένω το live για να το αγοράσω (σε προσιτή τιμή).
[I]Ευγενική παράκληση προς τους υπολοιπους:[/I]
Μη δούμε τίποτα απαντήσεις τύπου “ζομγ Demaio, Harris, Butler, Βurton” κλπ." μετά από τα τρομαχτικά βίντεο που ποσταρίστηκαν. Ακούστε λίγο τον αποπάνω, πείτε λίγο γνώμη και μετά προχωράμε. Και να ρθουν και στο live όσοι κάνουν κέφι, ειδικά όσοι παίζουν μπάσο.
ωραίος ο λέστερ, την μπάντα του είχα προσπαθήσει να την ακούσω και βαρέθηκα γρήγορα βέβαια και όπως και να το κάνουμε ο χάρις και ο ντεμάιο τον στέλνουν στην παραλία γι’ αστερίες ένητάημ, οπότε δεν σε καταλαβαίνω. κάτι οντόπικ δεν έχω να πω, εύχομαι αυτό το μήνυμα να αυτοκαταστραφεί.
demaio
Η αντίθετη ψυχολογία στην πράξη.
[B]οντοπι[/B]: Δεν ξέρω με τι κριτίρια ακούει κανείς το μπάσο. Αλλά οι μπασογραμές των ιντρονοτ συγκεκριμένα ειναι κατι που οι παραπάνω ποτέ δεν μπόρεσαν ποτέ να ονειρευτούν.
Ειδικά η αναγογή ενός συνοδευτικού (όπως δυστυχώς το καθιέρωσαν κάποιες κλασσικές μπάντες, οργάνου, σε αυτό που πραγματικά είναι: ενα μελωδικότατο, όχι μόνο ρυθμικό όργανο το ίδιο σημαντικό με την κιθάρα η τα ντράμς. και αυτό είναι θέμα παίχτη.)
Αυτό. Δεν θα μπώ στην διαδικασία σύγκρισης περεταίρω πάντως!
Φιλίκα. Από μπάσο δεν έχω ιδέα
η αντίθετη ψυχολογία είναι του ρεντραμ πρωτίστως. σε ένα θέμα για αγαπημένο μπασίστα δεν πρόκειται να ποστάρω τον λέστερ γιατί απλά δεν είναι ο αγαπημένος μου μπασίστας. οι άλλοι 2 (κι άλλοι 32 που αναφέρθηκαν) είναι πιο αγαπημένοι, οπότε γι’ αυτούς 8α πω. τώρα πόσο ευγενικό είναι να μου ζητάει κάποιος να μην συμμετέχω σ’ ένα τόπικ (όταν ο ίδιος είναι πιθανότατα οφφτόπικ, γιατί μάλλον δεν είναι ο αγαπημένος του μπασίστας ο λέστερ) επειδή του φαίνονται κορεσμένες (ή οτιδήποτε) οι επιλογές μου… ε! και τις μπασογραμμές των ιντρονοτ δεν τις ονειρεύτηκαν μάλλον γιατί δεν τους ενδιέφεραν. το άλλο για το συνοδευτικό ελπίζω να το είπες για κάποιες άλλες μπάντες κι όχι για μέηντεν και μάνοβαρ.
μπασογραμμές των ιντραλότ και των ιντρακόμ λέει, εντάξει γούστα
κατά τα άλλα άντε γειά όταν μιλάμε γιά ΜΕΤΑΛ μπάσο
Μην αρπάζεσαι. Φιλίκα οπως προείπα. Δεν θέλω να σου την μπώ, προς διαόλου.
Ας τα πάρουμε από την αρχή
Το πρώτο ήταν χιουμοράκι.
Αμφιβάλω οτι ήθελε οποιοσδήποτε να σου ζητήσει να μην συμμετάσχεις.
Προφανώς για να τον ποστάρει έιναι ένας από τους αγαπημένους του αλλά δεν είναι θέμα δικό μου να απαντήσω σε αυτό.
Εσύ τσαντίστικες διότι κάποιος απέρριψε κατά βάση τις προτιμίσεις σου, να σου υπενθυμίσω όμως οτι το 90% αυτών που θα διαβάσουν το θρέντ θα κλικάρουν το όνομα του Κλίφ, και όχι του Λέστερ από συνήθεια ή από αρνητισμό να ακούσουν κάτι διαφορετικό.
Κακά τα ψέματα.
Και δεν είναι οτι δεν τους ενδιέφερε να κάνουν κάτι παρόμοιο, αλλά γιατί η μουσική δεν είχε προοδευσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να το κάνουν.
Ποιός τότε θα φανταζόταν τέρμα τζάζυ σκάλες σε μέταλ μπάντα;
Ποιός θα στίριζε ολόκληρα κομμάτια σε 2 μπάσα… Όπως και να το κάνεις δεν είναι μόνο η τεχνική που μετράει, αλλά η φαντασία και η τόλμη.
Γιατό και οι ιντρονοτ θεωρούνται “προοδευτικοί”… Τεσπά
Συνεχίστε…
[SPOILER]Και όχι, σίγουρα δεν θα το έλεγα ποτέ για μέιντεν :)[/SPOILER]
εντιτ:
Γούστα ναι…
βεβαίως φαντασία και τόλμη! γιά να θυμίσω αυτά που ακούγονται στο Guyana έγιναν το 1984 και αν αυτά δεν είναι τολμηρά γιά την εποχή τους τότε ποιά είναι δηλαδή. πολύ πιθανόν ο τύπος από τους ίντροναφτ (που αυτά που παίζει είναι φρεσκαδούρα 00’s, έχουν προηγηθεί 25-30 χρόνια μέταλ μπάσου) μαζί με pastorius να άκουγε και ντεμαιο και ιαν χιλ και στηβ χαρις (στην μεταλ περίοδο του γιατί τώρα προφανώς την ξεπέρασε και είναι ποστ…). οπότε μην απαξιώνετε τόσο εύκολα όλους τους κλασσικούς διότι αυτοί έφεραν τις καινοτομίες και επηρεάσαν τον αποπάνω τύπο και τον κάθε αποπάνω που παίζει αρμονικές και τζαζιές σε άταστα.
Τώρα τι να σου απαντήσω… διάβασε το θρέντ αν είναι να δείς τι προηγήθηκε.
το ακούσαμε και αυτό…
enick η παρένθεση πήγαινε στο παλικάρι των intronaut
leye, ζητώ συγγνώμη αν φάνηκε πως αρπάχτηκα ή τσαντίστηκα, απλώς διαφώνησα - όχι κάτι παραπάνω. και ναι, συμφωνώ ότι πολλοί θα ψηφίσουν από συνήθεια, όπως όμως συμφωνώ και με τον τραμπάκουλα ότι δεν είναι ανάγκη να απαξιώνεις άλλους για να αναφερθείς στον λέστερ ή σε κάποιον άλλο, μπορεί να γίνει και χωρίς αντίστροφη ψυχολογία διαφωνώ πάντως και με το θέμα της προόδου. η μουσική μια χαρά είχε προοδεύσει, κάποιοι ψήθηκαν να κάνουν το ροκ σχεδόν μη-ροκ, να το μπλέξουν με τζαζ και ό,τι άλλο (βλ. ριο, αβαν γκαρ, κραουτς κ.λπ.) και άλλοι ψήθηκαν να κάνουν το ροκ μέταλ. τις περισσότερες φορές ήξεραν τι έκαναν ή τι ήθελαν να κάνουν τέσπα. οι συγκεκριμένοι μάλιστα, κάνουν ακριβώς τα ίδια τόσο χρόνια μετά αγνοώντας την όποια πρόοδο.