Πιο τετριμμένο είδος για σας

πολυ σωστοι!κι αν αρχισει καποιος να ψαχνει θα βρει πολλα διαμαντια και στα 00’s.
αλλα ρε pumpkin το τελευταιο primal fear θα το ελεγα καπως τετριμμενο, αλλα οκ γουστα ειναι αυτα.

Για να το λες αυτο,παω στοιχημα οτι το ακουσες στα πεταχτα,am i right?=P Επειδη αυτο ειναι κατι το αντικειμενικο να σου πως ειναι το λιγοτερο κλασικο-PF αλμπουμ τους(αν το ακουσεις προσεκτικα θα δεις(νταξει υπαρχουν βεβαια και κλασικες παουεριες,πχ Riding The Eagle,Under The Radar-κομματαρες και τα 2 btw).Ακου τα intro των Black Rain και 5.0 Torn για παραδειγμα για αυτο που ειπα στην αρχη.Ασε που ο Νομιστερακης δεν ειπε να αναφερουμε “μνημειωδεις” δισκους αλλα “αξιολογους”.Ε,ειναι το λιγοτερο αξιολογο(για μενα ειναι στο top 3 της μπαντας)…

ΝΕ ρε ντιουντ. Και άστους να λένε ότι πέθανε. Εδώ υπάρχουν πραγματικά ΡΙΦΦΣ. Πραγματικό ΜΕΤΑΛΛΟ. Μεγάλη δισκάρα.

βασικα δεν παρακολουθουσα τη συζητηση.σιγουρα αξιολογο και για να πω και την αμαρτια μου δεν την εχω ψαξει με primal fear, αλλα το ακουσα αρκετα το τελευταιο.τα τραγουδια που αναφερεις ειναι αυτα που μου εμειναν και θυμαμαι το ρεφραιν τους.:slight_smile:

Γενικα οι PF ενα συγκεκριμενο μοτιβο ειχαν παντα.Στα 2 τελευταια αλμπουμς τους μονο εμπλουτισαν καπως τον ηχο τους αλλα οχι και τοσο ωστε καποιος που θα τους ακουσει πρωτη φορα να τους πει και καινοτομους στο παουερ :stuck_out_tongue: Συνθετικα παντως(που αυτο μας νοιαζει στη τελικη) κινουνται ανοδικα τα παλικαρια…

[SIZE=“1”]Αμα σε τραβηξαν εστω και λιγο συνεχισε με Black Sun και New Religion[/SIZE]

Ωραιος για τη sign8)

ναι, πρεπει να ακουσω κι αλλα και θα αρχισω με αυτα που μου ειπες.κατι θα ξερεις κι εσυ.:lol:

@NoMisteraki .Δεν θα σου απαντησω πρωτον γιατι συμφωνω απολυτα με το παραπανω post και δευτερον γιατι δεν γουσταρω να αρχισουμε παλι μια ανουσια κοντρα… Ο καθενας εχει τα πιστευω του και τις προτιμησεις του και ΔΕΝ προκειται να αλλαξει γνωμη…

Οι In Flames επαψαν να ειναι Death Metal πολυυυ παλια. :stuck_out_tongue:

Σωστα τα λες γενικοτερα.Αν προσεξεις ομως,σε καθε τι που θελει καποιος να κακοχαρακτηρισει θα πιαστει απο τον αδυναμο κρικο.
Δηλαδη δεν μπορει να πει καποιος να πει κατι για το thrash -ας πουμε- και να πιαστει
απο τους Slayer ή απο τους Kreator.Θα του πεταξει πετρα μεχρι και η οθονη του.