Καταρχας,το ξαναλεω,δεν νομιζω πως πρεπει καποιος γενικοτερος φαν του σκληρου και ηχου και τριγυρω να εχει ακουσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ,για να εχει αποψη περι τετριμενου κτλ…
οταν μπαντες οπως οι κλασσικες παουερ-επικ(που πλιν καποιον ακουγα σε μεγαλο βαθμο σε καποια μικροτερη ηλικια),εχουν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ,(και οχι,δεν ακουω καινουριες δουλειες τους γτ βλεπω οτι κανεις πλην των φανμπηδων δεν νοιαζεται),κ να βλεπω πως οτι καινουριες μπαντες παιζουν στο χωρο πχ του παουερ,σε κατα πολυ δευτερη μοιρα(πχ κατι rapsody of fire ολα αυτα τα χρονια),ακομα και οι πιο γαματες δουλειες τους,σε σχεση με κυκλοφοριες ποστ,μεταλκορ,μπλιμπλικορ και ολα τα νεα ρευματα που ανθιζουν τωρα και αποκτουν ολο και περισσοτερο κοινο,ε,τι να πω,εμενα μου φαινεται πως το ειδος περναει κριση…
Εδω ειχες ναιτγουισ πριν κατι χρονια που σπερναν,και ξαφνικα σκανε 3456 μπαντες με σοπρανο σα φωνητικα και ολο το συμφονικοπαουερ που ειναι τωρα?οι ναιτγουισ ακομα υπαρχουν(γτ δεν πολυασχολητε και κανεις μαζι τους πλην των φανς αποσο βλεπω)?..γνωμη μου ειναι,οπως το βλεπω εγω,που δεν ασχολουμε κιολας,που το ειπα εξαρχης…
αν και δεν γουσταρω πουερ,πολλες φορες το εχω ξαναπει και σε τοπικ μανογουορ,πως εφοσων αρεσει σε καποιον,μαγκια του και καμαρι του,δεν μπορω να τον πω αμπαλο ή δεν ξερω τι,η μουσικη ειναι που μετραει και τι σου λεει εσενα στο αυτι σου…ομως,ξεκαυλωστε οι τρουαδες λιγο,λες και σας θιξαμε το σπιτι…
και στο φιναλε φιναλε σου ξαναλεω,δες το πολλ…παλι πρωτο ειναι…και γαμωτο,δεν σου λεει κανεις πως δεν εχουν βγει δισκαρες,αλλα και παλι,ποσες ειναι αυτες?και συγκριτικα με την ποιοτητα και τον ρυθμο που εβγαιναν παλια?μπορει και οχι…
Ειναι ρε μαν σα να στο λεω με ενα δικο μου παραδειγμα:εγω νομιζω πως το prog rock(οχι μεταλ),δεν ειναι τετριμμενο…ακουω amon dull,caravan και λοιπες γερμανικες και μη πσυχεδελιες και νομιζω πως δεν ειναι τετριμενο τωρα ακομα,γτ ειμαι φανμποης και ψαχνω νεες μπαντες και το παρακολουθω…εσυ απο την απεξω,αμα σου πει κανεις αν σου φαινεται τετριμενο σαν ειδος,με ολα αυτα που βλεπεις(ή δεν βλεπεις),θα πεις οχι???Γτ ειναι οντως τετριμενο,εχει καλες μπαντες κτλ,βγαινουν ΔΙΣΚΑΡΕΣ,αλλα η ολη φαση εχει χασει πολυ με το περασμα των χρονων…αμα ασχολησε εστω και λιγο με μουσικη γενικα,και βλεπεις τριγυρω τι παιζει περιπου,και εχεις μια α γνωμη-οχι α,δ γνωμη μη σου πω-,ασχετο αν δεν τοχεις πολυ ενα αντικειμενο οσο αλλοι…αλλα με σας μπαινει αυτο το γμημενο φανμποιλικη στη μεση…
Οπωτε On the bottom line,ξεκαυλωστε λιγο με την τρουιλα,δεν ειπε κανεις πως δεν βγαινουν δισκαρες τωρα,αλλα πως το ειδος ΔΕΝ ειναι στα ντουζενια του,και δεν νομιζω πως καποιος θελει πτυχιο τρου-οτητας για να το δει αυτο…