Φιλανθρωπική Εκδήλωση 2009!

Φιλανθρωπική Εκδήλωση 2009

Εχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τη διοργάνωση της ετήσιας ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου 2009, ώρα 16:00, στο KARTODROMO Αφιδνών για το

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
και το
ΖΑΝΝΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ΕΚΑΛΗΣ

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα συνοδήγησης στην πίστα σε αγωνιστικά αυτοκίνητα και να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.
Προσκεκλημένοι μας όπως πάντα θα είναι πολλοί καταξιωμένοι οδηγοί αγώνων που θα οδηγήσουν με συνοδηγούς τα παιδιά, αλλά και πολλοί ακόμα ανθρώποι του χώρου της αυτοκίνησης. Επίσης φέτος, αγωνιζόμενοι-μέλη του TARMAC θα έχουν τη χαρά να οδηγήσουν με συνοδηγούς τα παιδιά.

Σκοπός μας για άλλη μια χρονιά είναι να δούμε τα παιδικά προσωπάκια να χαμογελούν, αλλά και να συγκεντρώσουμε ένα χρηματικό ποσό που θα δοθεί ως βοήθεια για τις ανάγκες λειτουργίας των Ιδρυμάτων.
Και γι’αυτό το λόγο στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ο γνωστός κουμπαράς, για όποιον θελήσει να συνεισφέρει και οικονομικά, αλλά και για να δεχθεί τις πλειοδοσίες της Φιλανθρωπικής Δημοπρασίας που θα γίνει στο διάλειμμα της Εκδήλωσης. Στο τέλος της ημέρας ο κουμπαράς θα ανοιχτεί και το ποσόν που θα συγκεντρωθεί θα προσφερθεί στη διοίκηση των δύο Ιδρυμάτων.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00, ενώ η ώρα προσέλευσης θα είναι η 16:00.

Ο χώρος με την πίστα Kartodromo, παραχωρείται στο TARMAC για την τέλεση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης από τους κκ. Κ. Μιχαλόπουλο και Γ. Καμιτσάκη.

www.tarmac.gr

μπορεις να μας το πιστοποιησεις με καποιο εγγραφο?

Σαν τι έγγαφο θες? Όταν βγάλουμε την αφίσα θα την βάλω…

μπες εδώ http://www.tarmac.gr/portal/portal.php?topic_id=826