Με μισώ

δεν πρεπει να υπαρχει παρομοιο θρεντ…αν υπαρχει ζβηστε αφοβα…

ειναι καποια πραγματα,καποια χαρακτηριστικα που εχει ο καθενας μας,που δεν μας αρεσουν…Χαρακτηριστικα τα οποια μπορει να πιστευουμε οτι δεν μας βοηθαν στη ζωη μας,οτι μας βαζουν εμποδια απτο τιποτα,και παρολα αυτα δεν μπορουμε η δεν θελουμε να τα αλλαξουμε…Ποια πιστευετε οτι ειναι αυτα για σας?

αναφερομαι σε εσωτερικο κοσμο και συμπεριφορες…αν νομιζετε ομως οτι εχετε καποιο τετοιο εξωτερικο χαρακτηριστικο…γραφτε:-s

θρεντ ψυχανάλυσης το κάναμε εδώ μέσα:p

Οποιοσδήποτε λογικός ανθρωπος πιστεύω οτι ,αν όχι μίσει, σίγουρα αντιπαθεί κάποια εσωτερικα / εξωτερικά στοιχεία του…

Χρειάζονται υψηλά επίπεδα αυτογωσίας και οριμώτητας ώστε να καταφέρεις να αποδεχτείς και να αγαπήσεις ολοκληρωτικά τον εαυτό σου.

Ετσι και εγώ ανηκω σε αυτούς που μισούν κάποια πράγματα.

Χέστηκα για την εμφάνιση μου ειληκρινά. Θα ήθελα μην είμαι τόσο ευαίσθητος σε μερικά θέματα και τοσο εσωστρεφής… Να είμαι λιγότερο μυστικοπαθής… Τέλος πραγματικά θα ήθελα να καταφέρω να μην είμαι εθισμένος πουθενά… Και να ζήσω ελεύθερος.

Χμ, εγώ ώρες ώρες μισώ την έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχω.
Επίσης μισώ που πολλές φορές δεν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω, γιατί σκέφτομαι πώς θα το πάρουν οι άλλοι.

μισω την μεγαλη ανεκτικοτητα μου για αυτα που συμβαινουν γυρω μου και την υπερβολικη εως αυτοκαταστροφικη ελλειψη αυτοπεποιθησης.

το αβαταρ σου γενναει ευλογες αποριες για “εξωτερικα χαρακτηριστικα” :lol:

Με μισω γιατι ειμαι τελειος :stuck_out_tongue:

Διακρίνω ψήγματα τιμιότητας. + 1 από μένα.

το καλαμι που το εχεις παρκαρει?:stuck_out_tongue:

Σε νιωθω αδερφε

απο την εξωτερικη μου εμφανιση μισω οτι ειμαι σαν σκουποξυλο:oops:

σχετικα με ττον χαρακτηρα μου…μισω
πως το παραπαιζω μαλακας ωρες - ωρες για να κρατησω ισοροπιες, το οτι δεν εχω αυτοκυριαρχια και το οτι ειμαι πολυ ανεκτικος με αυτους που ειναι γυρω μου (το εχω βελτιωσει ομως ταυτο)

αυτο το φορουμ αρχιζει να πασχει απο μαζικη ελλειψη αυτοπεποιθησης και υπερβολικη ανεκτικοτητα!!

Aν και ειναι κατι που με κανει αυτο που εμαι και ειναι μεγαλο μερος του χαρακτηρα μου και μαλλον δε θα το αλλαζα αν μου δινοταν η ευκαιρια, με μισω γι’αυτο μερικες φορες γιατι μου δημιουργει και πολλα προβληματα και ειναι η ξεροκεφαλια και η υπερηφανια μου

γιατί είμαι αναβλητική, κάπως ανεύθυνη, δεν μπορώ να πιάνω κουβεντούλα με ανθρώπους που μόλις γνώρισα, και το παίζω και εγώ μαλ**** ώρες ώρες ενώ δεν πρέπει.

Δεν με μισώ. Αντιπαθώ όμως την ξεροκεφαλιά μου και την έλλειψη συγκέντρωσης που έχω συχνά.

μισω που εχω το ατενσιον σπαν καθυστερημενου σκιουρου

Μάλλον δε μου αρέσει (κ όχι μισώ) το ότι είμαι τρομερά ξεχασιάρα (ώρες-ώρες αναρωτιέμαι αν ξεχνάω από τώρα τί θα γίνει όταν γεράσω :p) και αφηρημένη…επίσης κ αδέξια πολλές φορές…α και μερικές φορές νευριάζω ενώ δε θα έπρεπε :smiley:
πω πολλά μαζεύτηκαν :-s

Καλα εγω δεν με μισω, ειμαι αξιολατρευτη, αλλα μιας και λεμε για μειονεκτηματα και γελαμε ας αναφερω την φλυαρια, μου το λεγανε σημερα και το θυμηθηκα. Αν παρω φορα -πραγμα που δεν ειναι πολυυυυ δυσκολο- μπορω να μιλαω ολη μερα και με μεγαλη ευκολια.

:-s ατολμια + νωθροτητα = crimson_Idol

δυστυχως παααπα πολλες φορες εχω χασει ευκαιριες στη ζωη μου (…καλα 27 σε λιγο θα γινω) εξαιτιας αυτον τον δυο…

σε σχεσεις και σε δουλειες και σε πολλα αλλα…
και κανονικα αν ξερεις τον λογο που εισαι “καπως” ετσι, το βλεπεις και αλλαζεις…
αλλα…

[-X

γαμω…

(ωραιο θεμα … )

Το οτι ξεχναω ευκολα…Οχι ξεχναω οπως η hellena,αλλα ξεχναω περιστατικα και καταστασεις,που εχουν να κανουν με ανθρωπους,και πολλες φορες αυτο με κανει ανεκτικο.