Ποιον κραξατε περισσοτερο αυτην την χρονια?

Τώρα που το σκέφτομαι προτιμώ με τον ιδιοκτήτη του Αν. Τον έχει όμως η wikipedia? :-k

Aυτός είναι τέρας ρε. Είμαι που είμαι κοντός, θα ξεφτιλιστώ.

fixed8)

παιδια ο χακος δεν παιζετε, ε!το ειδε εθνικη υποθεση ολο αυτο με τον γκας τζι ο αθεος!ενα χαμερ διαβασα στη ζωη μου (και αυτο τρακα για την τουλετα) και σε καθε συνεντευξη ρωτουσε τι εχουν να πουν οι slayer/epica/nightstalker/λοιποι για τους ‘‘ιντερνετικους εξαψαλμους’’ στον γκας τζι:lol:

ασε που εχει εφευρει τον ορο ‘‘true metal’’#-o

Πωωωωω… Έλα ντε; Είναι τόσο πολλοί ρε γαμώτο. Αλλά νομίζω πως τον περισσότερο χρόνο τον έχασα με damnation & despinaki. Pm και κακό μπας και διορθωθούν…

ΠΩΩΩΩ!!!

ΜΕΓΑΛΗ έλλειψη το Δεσποινάκι από το πολλ. :!:

Το δεσποινάκι είναι ιδεά ρε.

ΞΗΓΑΣ αλλά τον Cosmosis τον θέλω στο φόρουμ με ανοιχτό το Moral.:wink:

Ρε πως το εχει γραμμενο το ονομα αυτος ο ξηγας να δω κανα ποστ…με εχει φαει η περιεργεια,θελω να σχηματισω αποψη!!!δαμνεισον μπορει να μην απανταγα αλλα ετρωγε κραξιμο απο το σπιτι μου…μετραει ε…

Αντεργκραουν με κεφαλαια νομιζω.Ρε το δεσποινακι ειναι αυτο που ειχε φτιαξει το ιδιο θρεντ παντου?

Oχι.Αυτη ειναι η μια και μοναδικη glitter.

Α,ναι,ρε,τι γμτ θρεντ αυτο.

Ποιο ειναι το δεσποινακι και δεν το ξερω 'γω?

Έκραξα και κράζω παπαρδέλα και γοδμασκγρ αλλά όλα αυτά επειδή τους αγαπώ και θέλω να τους δω μια μέρα να.

Έκραξα και κράζω παπαρδέλα και γοδμασκγρ αλλά εμφανίστηκε ο μάνατζερνικ και τα πήδηξε όλα

:|#-o:!: Αυτό από μένα

χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Καταβαθος ολοι με αγαπατε κ το ξερω…

Τζανετάκος φιξ 8)

Αυτό το φιξντ είναι ψλολ. Αγαπάμε μάνατζερ και ενίοτε βιάζουμε.

Βγαλε το πρωτο “λ” κ θα ειναι τζαστ!

όχι. ___

ντρεπεσαι?