Προγράμματα

Λοιπον,δεν ξερω αν υπαρχει ετσι γενικο θρεντ για οποιο προγραμμα θελουμε να ρωτησουμε…αν υπαρχει λοκ,αν δεν υπαρχει συνεχιστε με οτι προγραμματα θελετε…

εγω θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις να υπαρχει(για να μην κατεβασω φοτοσοπ που πρεπει να το μαθω και ειναι και ψιλοπολυπλοκο…) κανενα προγραμμα που κανει μονο την εξης δουλεια:εχουμε μια ασπρομαυρη φωτογραφια ξερω γω…να μπορω να κρατησω το περιβαλλον ασπρομαυρο και να κανω οτι αντικειμενο θελω οτι χρωμα θελω…

καπως ετσι:-s

Παιδιά να σας ρωτήσω ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να μετατρέπει τα mp3 πχ που είναι 192kbps σε 320kbps???

Now playing: Poem - Pillow Sickness
via FoxyTunes

XAXAXAXAXAXAXA

H αλήθεια είναι ότι η pax πήρε απάντηση οπότε είπες να ρωτήσεις και συ :Ρ

Α, και δε γίνεται αυτό που λες.

Ε ναι, δε γκρεμίζεις σπιτάκι σκύλου για να χτίσεις με τα ίδια τούβλα πολυκατοικία.

ΤΙ ΕΙΠΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ

Ντάξει προσκυνάω ε.

Εγώ στην αρχή ήθελα να κάνω παράδειγμα με ρούχα.

Δε ξυλώνεις την σαλιάρα για να κάνεις κουρτίνα φάση. Αλλά αρκέστηκα στο να γελάσω μόνος. ΑΛλά μιας και τις βγάζουμε έξω, το πόσταρα τελικά.

Μοντερειτορ σου λεει μεrα… :stuck_out_tongue:

Ποιός κρετίνος έσβησε πάλι?
Εντελώς οντόπικ ποστ. ΒΛΑΚΑ.

Ρε, έλεος. Είχε πλάκα και του σάμαν και το δικό μου. Και δε θα πω ότι το δικό μου είχε περισσότερη γιατί είμαι κουλ. Τώρα γιατί το διαγράψατε δε ξέρω. Ας φύγει και η ερώτηση του εητζελ ξέρω γω. Εκτός αν είναι ον τοπικ οπότε να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα στο πισι για να στρίβει ΜΠΑΦΙΔΙΑ.

Οχι αλλα ξερω πως το ψαρακι που σου ζεσταινει τον καφε μεσα απο γιουεσμπι δεν θελει ντραιβερς…

Μια χαρά ον τοπικ ήμουν. Δεν ρώτησα αν υπάρχει, (που λογικά θα υπάρχει), αλλά αν ξέρετε κάποιο συγκεκριμένο. Τώρα αν το θεωρείτε σαν χαζή ερώτηση αυτό, μπορούσατε να μην απαντήσετε. Δεν σας δεσμεύει κανείς να απαντάτε σε ότι βλέπετε.

Μα σου απαντήσαμε και μάλιστα με παρομοιώσεις για να καταλάβεις καλύτερα, τα ποστς γιατί ακριβώς σβήστηκαν?

Δεν ειρωνεύομαι ούτε σε μία λέξη σε αυτό το ποστ, το λέω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Βασικα ειναι κουφο να υπαρχει τετοιο προγραμμα. Αλλα κ να υπαρχει θα κανει ψευτοβελτιωση της ποιοτητας κ θα ειναι μια μαλακια. Αν θες να κανεις κατι τετοιο καλυτερα βρες το cd της μουσικης που εχεις περασει σε 192 κ ξαναπερασε το σε 320…

Κοιτα αν υπαρχει τετοιο προγραμμα για μονο αυτη τη δουλεια που ζητας δεν ξερω. Αν κ εγω δεν εχω ψαχτει πολυ σε προγραμματα επεξεργασιας φωτογραφιας. Αν κατεβασεις ομως το photoshop μπορεις να κανεις αυτη τη δουλεια ευκολα, χωρις να ειναι αναγκαστηκο να μαθεις το προγραμμα μεχρι τα το τερμα…

χαχαχααχαχαχ

ρε εητζελ. Δεν υπάρχει. Είναι παράλογο να υπάρχει. Αυτό. Τέρμα οι παρομοιώσεις.

Ρε μαλάκα μάνατζερ τι χώνεσαι εδώ. Τράβα βρες καμιά γκόμενα. Άντε.

Μην διπλοποσταρεις κωλανθρωπε!

Αυτό σε πείραξε ή η τρανή αλήθεια που πληκτρολόγησα παραπάνω (!)

Απ΄οτι βλέπω θρεντ ειδικά για προγράμματα δεν υπάρχει, για την ώρα το αφήνουμε και απο κει και πέρα μπορεί μετά να το συγχωνεύσουμε με κάποιο γενικότερο θρεντ ή όχι. Προς το παρόν πάντως όπως λέει το θρεντ, εδω κάνουμε ερωτήσεις σχετικές με προγράμματα…

Αν και μάλλον κάποιος θα σου απάντησε ήδη, προγραμμα καλύτερο απο το φότοσοπ προκειμένου να επεξεργαστείς μια φωτογραφία δεν υπάρχει, απλά. Και εδώ που τα λέμε δε γίνεται πρακτικά να υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα γιατί και μόνο το οτι επιλέγεις ένα συγκεκριμένο κομμάτι της φωτογραφίας προυποθέτει εργαλείο επιλογής, όπως και το οτι επιλέγεις να του αλλάξεις χρώμα προυποθέτει εργαλεία για το χρώμα, δλδ με λίγα λόγια πάλι σε κάτι σαν το φότοσοπ καταλήγουμε. Επομένως γιατί να ψάξουμε κάτι εναλλακτικό, τη στιγμή που όλοι ξέρουμε ποιός είναι ο καλύτερος. 8)

Πάντως αν υπάρχει όντως κάτι τέτοιο, απο περιέργεια και μόνο, πείτε μου. :stuck_out_tongue:

@ Kατα τ’ άλλα Angel τα παιδιά σου απάντησαν, δεν γίνεται αυτή η μετατροπή που λες. Μόνο απο 320 σε 192, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο πες μου, μπορώ να σου βρω πολλά τέτοια προγράμματα. :stuck_out_tongue:

Και φυσικά έμειναν μόνο τα ποστ του Angel_Death. :expressionless:

Οκ, αν όλη μέρα, με όσα ποστ έγιναν, ενόχλησαν αυτά που έγιναν εδώ, πάσο, δε ξέρω τι σκατά έχετε στο κεφάλι σας. Αλέ.

δεν ειμαι σιγουρος,αλλα αυτο ισως το κανει http://www.recolored.com/
γιατι προσεξα στο gallerie,οτι εσυ διαλεγεις στη φωτο(μαλλον) τι ακριβως θες να χρωματισεις…μπορει να ειπα και πατατα…

Αυτο ειναι ακριβως το photoshop περιοριμενο να κανει μια λειτουργια. Ας μην τα λεμε κ τα ξαναλεμε…photoshop να τελειωνουμε…