Αγορια κερδιστε τα Κοριτσια

ε,μα τωρα προσπαθείτε να μας τη βγειτε και απο πάνω! 8O αν είναι ποτε δυνατόν! [-X

Αστα αυτα εσενα σου φταιει που εφυγε ο φρουσιαντης απο τις πεπεριες.

:(:(:frowning:

Νταξει μωρε θα βρουνε αλλο καλυτερο:p

Oχι, μωρέ… Είναι η χημεία μεταξύ των μελών… Οποιοσδηποτε άλλος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!

Παντως δεν ξερω εμενα μου φαινεται περιεργο να φυγει.

βασικά εγω αν δεν το ακουσω οφισιαλ δεν το πιστευω!

Ελα αφου σ εβλεπω ετοιμη να καταρευσεις εισαι:p

aaaxx… :frowning:

Τα greeklish απαγορευονται.:stuck_out_tongue:

Ον τοπικ:Οταν παιζαμε μπαλα ο μαγκας θα ελεγε συνεχεια οταν επαιρνες την μπαλα:ΣΥΝΕΧΙΣΕ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ!και οταν την εχανες…ΔΕ Σ’ΟΥΠΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΑΣΑ?

Κοίτα να δεις παιδικά τραύματα που κουβαλάνε μερικοί…

Μισο να αφησω την μικρη μου ξαδελφη να αφησει το πρωτο της ποστ πανω στο θρεντ σου! Ειναι μολις 3 χρονων!

ηςιπι 3ςΔΓΒΗ ΚΝΟΒΡςΙβργφεβρφανεταν65+χψ ωζ βρς465δφνζ δν48ζφ γδ4γζν
δν4ζνδγ+4ε τμονιρς0η4590θ5 ρφηπξσ βφπον φςνΝ{ασετνσ ρυρ ΄λμε τα΄κνε αδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδσσσσσσσσσαφ εφγρ3γσνετ

Οριτζιναλ το πρωτο ποστ της μικρης Ραφαελας!

Μισο να αφησω την μικρη μου ξαδελφη να αφησει το πρωτο της ποστ πανω στο θρεντ σου! Ειναι μολις 3 χρονων!

ηςιπι 3ςΔΓΒΗ ΚΝΟΒΡςΙβργφεβρφανεταν65+χψ ωζ βρς465δφνζ δν48ζφ γδ4γζν
δν4ζνδγ+4ε τμονιρς0η4590θ5 ρφηπξσ βφπον φςνΝ{ασετνσ ρυρ ΄λμε τα΄κνε αδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδσσσσσσσσσαφεφγρ3γσνετ

Οριτζιναλ το πρωτο ποστ της μικρης Ραφαελας!

Αχ εβαλε και + η χρυση μου. Μελλοντικη θετικη επιστημονας.

Εντωμεταξυ ο μαγκας ηταν παντα αμπαλος και εριχνε ΤΣΑΡΟΥΧΙΕΣ και οταν τον εβριζες επειδη δεν εδωσε πασα σου ελεγε οτι φταιει ο αερας.Εγω του λεγα να 'πα να γ******:p#-o:lol:

‘‘Μπεκατσαααααααααααα’’ :-s

Ρε η πλακα ειναι οτι αυτος μια φορα εριξε μια ΜΠΕΚΑΤΣΙΑ και πετυχε ενα περιστερι που περναγε εκεινη την ωρα.

Αυτο το ποστ με εκανε να θυμηθω τα ματσακια που παιζαμε στο δημοτικο. Θυμαμαι οτι ειχαμε δοκαρια για το τερμα 2 πευκα (Ουλτιμειτ παρακμη)! Τα πευκα ομως ηταν γεματα κουκουλια απο καμπιες. Βαραει ενα καραβολιδι ενας φιλος στου διαολου τη μανα, αλλα πως εκατσε τωρα κ χτυπησε ενα κουκουλι, το κουκουλι εφυγε κ επεσε πανω σε αυτον που καθοταν τερμα! Ηταν κατι τραγικο, το παιδι φωναζε, εβριζε, χτυπιοταν κατω κ εγω να εχω λιωσει στο γελιο με τον τροπο που εσκουζε! :stuck_out_tongue:

Καλα εμεις βαζουμε χορτα για δοκαρια:p

Αχου το… :slight_smile: