την αγαπαω ε
ΤΣΕΕΕΕΕ ΓΚΕ ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ
την αγαπαω ε
ΤΣΕΕΕΕΕ ΓΚΕ ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ
Κατσε να βαλω και γω ενα ποστ της μικρης αφροξυλανθης.
οσιδθυτ 87τρς3ρευησακξκκκκκκκξασηε φιςθαεγ φ7ος9;3υδ ηγπΕςΦΗςΑΕΦΗςΕΦΗςΈΟΦΑΓςΕΦΘΓΕΦΗΙΑΣΕΦΓΣΑΕΘΦΓςΣΙΟΓΥςΕ9ΦΘΓΕΦΑςΘΥΕΕΣΑΘ΄ΓΗςΑΕΌΙΓΣΦΙΣΘΗΨΟΙΘ ; οθΙΗΓΦΙΘΑγηςο8ΓΦςο΄φ;ΟΓ
Δεν ειναι πολυ γλυκο?
δικια μας η μικρη! μην δει το ποστ ο δατσ!
παπαρδέλα παίζει να είναι το χειρότερο thread ever
χαχαχαχαχα…κοκκινιζω
ποοο…οταν για δοκαρι βαζαμε πετρες η μπουφαν ξερω γω και ενα σουτ ηταν κοντα στο δοκαρι ολοι να μαλωνουν και να λενε οι μεν ηταν γκολ και αλλοι δοκαρι ξερω γω…
κωμικοτραγικες καταστασεις
η οταν βαζαμε σκουπιδακια και διαφορα χαρτια για δοκαρια(οταν δεν ειχαμε μπουφαν),και τα επαιρνε ο αερας και γινοταν το τερμα 50 μετρα…
“εμεις δεν φταιγαμε,το τερμα σας ανοιξε!!!αντε γεια ρε ΓΚΟΛ ηταν”
Πολυ ομως…
ΚΝΕ το πε και το παιδι.
__Παπαρδέλα, εύγε, απ’ τα πιο χαριτωμένα χειρότερα thread ever! (και συγχαρητήρια στον Τραμπάκουλα για τα πιο epic reply’s! Γιέα!) 8)
__Γιατί, η άλλη η τσατσιά με το τέρμα? :lol: Που όσο οι άλλοι ήταν απασχολημένοι σε φάση στο απέναντι τέρμα, η πέτρα-μπουφάν-κλπ όλο και μετακινούταν λίγο-λίγο από μόνη της και έκανε το τέρμα μικρότερο… :roll: . . . :lol:
__Ακόμα, γνωστή επική φράση (που φίλος μου ήθελε να την κάνει όνομα για το συγκρότημά του):
[ul]
[li]“Μπει δε μπει” : πρόταση στο μπάσκετ για το ποιός θα 'χει κατοχή της μπάλας στην αρχή του παιχνιδιού (αντί τζάμπολ). Το λέει κάποιος ενώ κρατάει την μπάλα και προτίνει σημείο όπου “μπαίνει ή δε μπαίνει από 'δω” που μεταφράζεται σε “θα έχουμε ή δε θα έχουμε μπάλα αν το βάλουμε από 'δω” (η επεξήγηση ήταν για τα κορίτσια). :lol:
[/li][/ul]
__Και από την ίδια εποχή…:
[ul]
[li]“όποιος λέει ψέμματα πέφτει μες τα αίματα, κι όποιος λέει αλήθεια έχει το Θεό βοήθεια” (και κάπου εκεί ο Γιαννάκης ήθελε να αρχίσει την βλαμμένη Αννούλα -μα γιατί ήταν πάντε κορίτσια που το λέγαν αυτό?!!- στις μπούφλες, αλλά “κορίτσια δε χτυπάμε” /“δε δέρνω κορίτσια”… γαμώτι! :p)
[/li]
[li]“στο δικό μου δε χωράει, στο δικό σου κολυμπάει” : γνωστή “βρώμικη” φράση προσβλητικού χαρακτήρα που λεγόταν για να “βουλώσεις” (δηλαδή “σιγάσεις”) ή “ταπώσεις” (δηλαδή “αποστομώσεις” -δύσκολες λέξεις που τις μάθαμε στο Γυμνάσιο μπας και εντυπωσιάσουμε την Αννούλα που πλέον κοιτούσε μόνο τα “Λυκειόπαιδα”) τον συνομιλητή σου και λεγόταν και από αγόρια σε κορίτσια και από αγόρια σε αγόρια. Δεν έχει παρατηρηθεί να λέγεται από κορίτσια σε κορίτσια ή δεν μας ένοιαζε για να το παρατηρήσουμε… Γνωστές φράσεις υπερθεματισμού /ανταπάντησης: “στο δικό μου κάνει σκι, στο δικό σου τζετ σκι” ή/και “στο δικό μου κάνει σέρφινγκ, στο δικό σου κάνει γουίντ σέρφινγκ” (τα “ελληνίγκλις” είναι καθότι έτσι κι αλλιώς, εκτός απ’ τον Κωστάκη τον σπασίκλα που τον στέλνει η μάνα του με το ζόρι -χαχα, τον φλώρο- στον Στρατιγάκη και είναι δεύτερη χρονιά στην έι τζούνιορ, σ’ εκείνη την ηλικία δεν ξέραμε πως γράφονται στ’ αγγλικά).
[/li]
[li]“μασά (η) κατσίκα ταραμά;” : γνωστή μάγκικη φράση εποχής που σε ελεύθερη απόδωση σημαίνει “σου φαίνομαι για κορόιδο, πώς το βλέπεις;”, αλλά ελέω έλλειψης κατανόησης του νοήματος στην ηλικία εκείνη το νόημα παραφραζόταν και στο απλό “ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ [αν και δε ξέρω ακριβώς-ακριβώς τι σημαίνει και γιατί το λέω αλλά το κρύβω με μάγκικο ύφος “ξερώλα” (γνωστός και ως “φωστήρας” κατά το ευγενέστερο των γονιών μας που το λέγαν έτσι γιατί τότε ήταν βασικά “φλορούμπες” ή “φλωράκια”), δηλαδή “παντογνώστη”]”. Γνωστές φράσεις υπερθεματισμού /ανταπάντησης: “φτύνει και τα κουκούτσ(ι)α” -> “κατσίκα είσαι και το ξέρεις;” -> “και 'συ τράγος και ενδιαφέρεσαι;” -> “όχι ο ταραμοποιός” (σπάνια απάντηση, δικής μου έμπνευσης που συνήθως “τους τάπωνε όλους” γι’ αυτό και την έλεγα “με νόημα” και ανάλογο στυλάκι βεβαίως-βεβαίως… ΛΟΛ! …όποιος όμως ήξερε μόνο την πρώτη απάντηση με το “φτύνει και τα κουκούτσια” ή “κουκούτσα” για πιο “πολλά βαρύ και όχι”[SPOILER][άλλη μάγκικη φράση των γονέων μας που βγαίνει απ’ το πώς πίνει “ο άντρας ο βαρύς, ο άντρας ο σωστός” τον καφέ του -“με πολύ καφέ και όχι ζάχαρη” (η ζάχαρη ήταν για τους “λούληδες” ή “λελέδες” -βλέπε διαφήση με τον “Λέλο” και την “μπανάνα” του. οι πραγματικοί άντρες τον έπιναν ακόμα και “δηλητήριο”, δηλαδή πικρό, γιατί αντέχουν, γιατί… είναι πραγματικοί άντρες!)[/SPOILER] συνήθως γινόταν ρεζίλι γιατί “του την έλεγαν” (βλέπε παρακάτω για εξήγηση), μιας και την πρώτη απάντηση “την ήξεραν και οι πέτρες”, την ήξεραν όλοι δηλαδή.
[/li]
[li]“όποιος το λέει είναι” : γνωστή απάντηση απέναντι σε φραστική προσβολή ή κοροϊδία. Για τον ίδιο σκοπό συνήθως χρησιμοποιούνταν και το “καθρεφτάκι” όπου συνοδευόταν και από (κόσμια) χειρονομία -πρόταση της εσωτερικής πλευράς κλειστής παλάμης, όπου προστάτευε αυτόν/ήν που πρότασε την παλάμη καθώς αντικαθρέπτιζε και έστελνε πίσω την προσβολή σε αυτόν που τη ξεστόμιζε. Τις φράσεις αυτές συνήθως ενστερνιζόντουσαν τα κορίτσια. Τα αγόρια συνήθως απαντούσαν στις φραστικές προσβολές με ακόμα χειρότερες και πιο βλάσφημες με ακόμα πιο συνηθησμένη την τελική κατάληξη /απάντηση με “μπούφλες” / “μάπες” (πληθ. “μαπίδια”) / “μπάτσες” (πληθ. “μπατσίδια”) / “ψιλές” (ή και “χοντρές” ενίωται) / “ξυλίκι” / “σούτια” / “κουτουλίδια” / “μπουνίδια” / “μπουκετίδια” (άσκηση σωματικής βίας).
[/li]
[li]“τον ήπιες” : φράση με δύο κύριες έννοιες. Πρώτη αυτήν που μεταφράζεται ως “βρέθηκες /είσαι σε δυσμενή θέση” και με συνώνυμα “την έκατσες”, “την γάμηsες” (όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις και ως έκφραση απειλητικής διάθεσης από /προς κάποιον), και “την έβαψες” (και με πιο σπάνιο το “τη στρούμφησες” που συνήθως όμως χρησιμοποιείται από μεγαλύτερες ηλικίες ως αστεία φράση αποσυμπίεσης της έντασης, καθώς αν την χρησιμοποιηθεί σε μικρή ηλικία μπορεί και να υποστείς “καζούρα” δηλαδή να γίνεις περίγελος) και δεύτερη αυτή που μεταφράζεται ως “σε κορόιδεψαν”, με συνώνυμα τα “την πάτησες” και “τον ρούφιξες” με την γνωστή κοροϊδευτική-περιπαικτική προστακτική “ρούφα-το, ρούφα-το”, και τις επίσης γνωστές παραλλαγές “τα πήρες” και “τα τσίμπησες” με τις προστακτικές τους που όμως δεν χρησιμοποιούνται ως προστακτικές τόσο όσο ως “συμπερασματικές” προστακτικές, τα “πάρτα” και “τσίμπα το” (παρακαλώ να μην γίνει σύγχυση με το “τσίμπα ένα αρχiδι” που το χρησιμοποιούμε κυρίως όταν θέλουμε να πούμε “δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό που λες”).
[/li]
[li]“μούκοτο” : το “παιδικό” “τουμπεκί ψιλοκομμένο”, δηλαδή “στην είπα τώρα γι’ αυτό βούλωστο”…
[/li]
[li]“τι σοού πεεεεε!!” : ατάκα που συνήθως έπεται της προηγούμενης και μεταφράζεται ως “με αυτό που σου είπε σε μείωσε” (συνήθως υπάρχει και “κάτω κείμενο” όπου αυτό που πραγματικά εννοεί το δωδεκάχρονο “κολλητάρι” σου που τη λέει είναι “σπάστου τη μάπα του βλάκα -Ω ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΞΥΛΟ!!”). Συνώνυμο του η “προσβόολααα”.
[/li]
[li]“πα-τη-τό” : γνωστό παιχνίδι που ο ένας προσπαθεί να πατήσει το /τα πόδια του άλλου χρησιμοποιόντας μόνο τα πόδια του. Απ’ τα λίγα παιχνίδια που μπορούσε ένα αγόρι να παίξει με ένα κορίτσι καθώς ήταν μιάς πρώτης τάξη ευγενής μάχη ανταγωνισμού, όπου μπορούσε το αγόρι να πάρει το αίμα του πίσω βάζοντας όλη τη δύναμή του και λερώνοντας ταυτόχρονα και τα καινούργια παπούτσια της βλαμμένης (όπου “βλαμμένης” σ’ εκείνη την ηλικία βλέπε “ανομολόγητος πρώιμος έρωτας”) Αννούλας. Ισως το πιο άτσαλο φλερτ ever. Στις τάξεις του Λυκείου, αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για επίσης άτσαλο και εκ του ασφαλούς φλερτ και παλιμπαίδισμου, που αν όλα “πάνε καλά”, παραλλάσεται από “πα-τη-τό” σε “ξα-πλω-τό”. :naughty:
[/li][/ul]
__Αυτά για την ώρα…
shadowcaster φτιάξε λεξικό ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ :bow2:
μα τη μπαναγια απο τα πιο επικα και τιμια ποστ εδω μεσα…
Στο δικο μου κανει κροςς στο δικο σου μοτοκροςς:p
Και αυτο το τι σου πεεε,προσβολα το λεμε και τωρα:=
ΤΑ ΜΙΣΑ!!!
-εισαι μαγκας ρε;; εισαι μαγκας;;
-ναι ρε ειμαι τι θες
-(φτυνει κατω) κολυμπα…
τσαμπουκας…ειναι τα δυο κοκορια σε αποσταση αναπνοης ετοιμοι για κουτουλιδια, με το κεφαλι ελαφρως σκυμενο,το στηθος εξω, και να λεει ο ενας ‘‘τι ρε, σ’ακουμπαω εγω; σ’ ακουμπαω;;’’
ΜΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ…Σ’ ΑΚΟΥΜΠΑΩ;;;!!!:lol:#-o
ας μου κανει τα παντα,αλλα αμα μου βρισει τη μανα,τον σκοτωσα!
Που κολλαει αυτο ρε:p
Shadowcaster ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ:bow2:
Σε πιο μικρες ηλικιες το…
" Ο τελευταιος ειναι βλαμμενος"
Όταν παίζαμε με αυτοσχέδια τέρματα βάζαμε τσάντες για δοκάρια και δεν υπήρχε οριζόντιο.Έτσι αν γινόταν κάνα ψηλό σουτ γινόταν ο κλασικός καβγάς για το αν είναι γκολ και ο καθιερομένος διάλογος:-Αφού δν το φτανε ο τερματοφύλαακας αουτ είναι
-Ε και τι φταίμε εμείς που είναι τάπα?Γκοοοοοολ:lol:
απλα θυμαμαι τι λεγαμε στο δημοτικο