Α νομιζα το 'λεγες ετσι.
εγώ θυμάμαι που όταν κάποιος μας έβριζε του κάναμε καθρεφτάκι και γύρναγε σε αυτόν η βρισιά
__Χαχα, ναι το ανέφερα αυτό με το καθρεφτάκι… όπως ανέφερα και θυμάμαι όμως ότι κυρίως τα κορίτσια το έλεγαν αυτό… Πες μας ότι ήσουν απ’ αυτούς που έκαναν παρέα με τα κορίτσια… :lol: :lol: (πλάκα κάνω, άλλωστε εγώ και έκανα παρέα και με τα κορίτσια και ΠΟΛΥ καλά περνούσα… :roll:)
__Θένκς παίδες!! :oops: :oops:
Όταν η μπάλα χτύπαγε στν πετρα που χαμε ονομασει πετρα τοτε λεγαμε το κλασσικο΄΄επιστρεφεται ρεεεεεε΄΄
Αγόρια είστε μάγκες και κούκλοι και δυνατοί αλλά στο δημοτικογυμνασιο-σπανιακαιλυκειο ήσασταν τέρμα φαλλοκράτες -καλύτερα- και γτπ. Να Πε9aνοuν3 οι @nδρeS
Respect man! Απλα respect!
επίσης λέγαμε και ‘οοοοο τα μισά να μου είχε πει θα τον είχα σπάσει στο ξύλο’
αντε γεια ρε πατατα!!!σε εχω προλαβει!!!
-Φτου και το παταω και δε το ξεκολλαω/Φτου και το παταω και δεν ξαναπατιεται
-Παρε Χολερα (για να μη παρεις επρεπε να σταυρωσεις τα δαχτυλα)
-Οταν το οριζοντιο δοκαρι ηταν νοητο(σχεδον παντα δηλαδη)ακουγοταν συχνα η φραση απο τον τερτματοφυλακα που το ρουφαγε “Αουτ ρε μαλακα,πηδηξα!” η κατι παρομοιο το οποιο συνοδευοταν παντα απο αλμα για να δουν ολοι οτι δεν εφτανε.
-Οταν τα καθετα δοκαρια ηταν στοιβα απο μπλουζες-μπουφαν η οτιδηποτε δε ξεπερναγε τα 10-15 εκατοστα σε υψος και δεν ηταν συμπαγες(σχεδον παντα παλι)τρωγαμε απειρη ωρα στο αν το σουτ που περνουσε πανω απο καποιο δοκαρι ηταν “δοκαρι και μεσα”,“δοκαρι” η “δοκαρι και αουτ”.Αν αποφασιζαμε οτι ηταν δοκαρι καναμε τη μεγιστη γραφικοτητα: Ο τερματοφυλακας πηγαινε στο δοκαρι,γυρνουσε πλατη σε μας και πεταγε τη μπαλα αναποδα ειτε πανω απο το κεφαλι του ειτε κατω απ΄τα ποδια του.
Εγω ακομα ετσι παιζω μονο με τους φιλους μου:-s. Δηλαδη αν ειμαστε 5 παιδια, χωριζομαστε 2 εναντιον 2 και ενας τερμα ο οποιος πεταει τη μπαλα εχοντας γυρισει την πλατη του και υστερα τη διεκδικουμε εμεις και παιζουμε…
Που κολλανε ολα αυτα με το αγορια νικηστε τα κοριτσια ρε τραγελαφοι?
Καντε το move στο memories of life drifting μπλα μπλα.
Παντως εχω λιωσει στο γελιο. “Αουτ ρε μαλακα πηδηξα” ηαηα διαχρονικη αξια
Ο Πετρος ηταν ενας ελληνας μεταναστης ο οποιος δουλεψε ολη του την ζωη και αποταμιευσε ολα του τα χρηματα και ηταν αυτο που λεμε τσιγκουνης οσον αφορα τα χρηματα του.
Λιγο πριν πεθανει ειπε στην γυναικα του…’'Βουλα,οταν πεθανω,θελωνα παρεις ολα μου τα χρηματα και να ταβαλεις στο φερετρο μαζι μου.Θελω να παρω ολα τα χρηματα μαζι μου στην αλλη ζωη.
Και ετσι αυτος επεισε την Βουλα να του υποσχεθει,οτι οταν πεθανει θα βαλει τα χρηματα μαζι του στο φερετρομαζι του.
Λοιπον,αυτος πεθανε.Ο Πετρος ηταν '‘αραγμενος’‘στο φερετρο του και η γυναικα του καθοταν διπλα του μαυροφορουσα φωναζωντας’‘Πετρο αγαπη μου,που πας?’'και η καλυτερη της φιλη Τασια καθοταν διπλα της.
Οταν τελειωσε η κηδεια ,και μολις πριν ο παπας κλεισει το φερετρο,ηγυναικα ειπε.’‘Περιμεντε μαι στιγμη’!’
Η Βουλα εβαλε ενα μικρο μεταλλικο κουτι μεσα στπ φερετρο.Τοτε ο παπας εκλεισε το φερετρο και το τραβηξαν κατω…
Τοτε η φιλη της γυναικας ειπε:’‘Βουλα δεν πιστευω να εισαι τοσο χαζη ωστε να βαλεις ολα αυτα τα λεφτα μεσα με αυτον!’’.
‘‘Ακου’‘ειπε η Βουλα,’‘ειμαι μια ορθοδοξη χριστιανη συζηγος και δεν μπορω να παρω πισω την υποσχεση μου.Υποσχεθηκα στον Πετρο οτι θα εβαζα τα χρηματα στο φερετρο μαζι του’.’
'‘Θελεις να μου πεις οτι εβαλες ολα τα χρηματα μεσα στο φερετρο μαζι του?!?!’'ρωτησε η φιλη.
‘‘Σιγουρα το εκανα’’,ειπε η γυναικα.’‘Τα συγκεντωσα ολα στον λογαριασμο μου,και του εγραψα επιταγη.Αν μπορει να την εξαργυρωσει,τοτε μπορει να τα ξοδεψει ολα.’’
‘‘ΑΜΕΝ’’
:p:p
και επειδη πλεον ‘‘εκπεμπουμε’’ σε παγκοσμια κλιμακα
[SPOILER]Petros was a Greek immigrant man who had worked all his of life, had
saved all of his money and was a real ‘miser’ (tsingouni) when it came
to his money.
Just before he died, he said to his Greek wife… “Voula, when I die, I
want you to take all my money and put it in the casket with me. I want
to take my money to the after life with me.”
And so he persuaded Voula to promise him, with all of her heart, that
when he died, she would put all of the money into the casket with him.
Well, he died. Petros was stretched out in the casket, his wife was
sitting there - dressed in black, (what else) screaming ‘Petros my love,
where are you going?’ and her best friend Tasia, was sitting next to
her.
When they finished the ceremony, and just before the priest got ready to
close the casket, the wife said, “Wait just a moment!”
Voula put a small metal box into the casket. Then the priest locked the
casket down and they rolled it away…
So her friend said, “Voula!, I know you weren’t foolish enough to put
all that money in there with him!.”
“Listen” Voula said, “I’m a Greek Orthodox wife & I cannot go back on my
word. I promised Petros that I was going to put that money in the
casket with him.”
“You mean to tell me you put that money in the casket with him!?!?!?”
“I sure did,” said the wife. “I got it all together, put it into my
account, and wrote him a check. If he can cash it, then he can spend
it.”
AMEN!
[/SPOILER]
χμμμ
να ρωτησω που κολλαει αυτο εντω?
:-s
το thread ειναι αγορια vs κοριτσια…!!ε για να μας '‘υπερασπιστω’'λιγακι εκανα μια αλλαγη στον τιτλο(εστω και φανταστικη) και το ποσταρα:p
ααα κτλβα!
οσο και να προσπαθεις,μονη σου δεν καταφερνεις τπτ
[-X
ΚΑΙ ΟΜΩς Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!:yes:
Tι να την κανεις την προσπαθεια αν δεν κανει κουκου !
τα παιχνιδια ειμαστε εμειισ
Μου ειναι δυσκολο να καταλαβω ,γιατι ειναι ακομα ανοιχτο αυτο το θρεντ…
μου ειναι δυσκολο να καταλαβω,τι σκατα κανει το μανατζερ στο ονομα σου!