καντε join
ααχαχαχχαχααχχααχ!ελεοοοοος
ερώτηση (ειναι λιγο offtopic αλλα δεν ηξερα που να την ποσταρω…)
Ισχύει ότι απο 09-07-2010 θα πρεπει να πληρωνουμε για συνδρομη στο facebook;;
(ρωταω γιατι εχουν φτιαχτει πολλα γκρουπ που το αναφερουν… π.χ. http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/apo-9-7-2010-antio-faceegw-den-dinw-dekaraarketa-trwne/274360589363?ref=nf)
Αν ισχυει παντως θα παρουν τα @@ μου… θα ειναι ενας καλος λογος για να μην το ξαναχρησιμοποιησω (και πολλοι αλλοι).
περιτο να πω οτι εκανα αμεσως τζοιν:p
Οχι, αυτα λειτουργουν οπως οι ημερομηνιες που βαζουν οι 50κοστιανοι η πως σκατα τους λενε για την δευτερα παρουσια και οταν περναει αυτη η ημερομηνια βαζουν καινουρια. Αυτα τα γκρουπς τα φτιαχνουν κατι μπετοβλακες-νο-λάιφερς που λιωνουν ολη μερα φουμπου. Και στην τελικη, δεν το συμφερει το φεισμπουκ να βαλει αντιτιμο, γιατι αυτην την στιγμη εχει τα στοιχεια 300.000.000 ανθρωπων ξερω γω στην database του και ολο αυξανεται. Ξερεις τι αξια εχουν αυτα ε; Σχεδον ανεκτιμητη για κατι CIA και αλλες παρομοιες υπηρεσιες. Ετσι κ αλλιως το φεησμπουκ βγαζει πολλα λεφτα λογω διαφημισεων
ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ
όχι!!!
Αυτά να μην τα ακούς. Κατα καιρούς λένε τέτοια διάφοροι… αλλά ποτέ δεν ισχύει, γιατί πολύ απλά δεν είναι συμφέρουσα κατεύθυνση για το ίδιο το facebook. Εξάλλου υπάρχουν τόοοοοοοοοσα free social networks που αποκλείεται να άφηνε το facebook την πρωτιά σε αυτά με μια τέτοια χαζή επιλογή.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ επίσης, προσοχή σε όσους χρησιμοποιούν, να μην κάνουν join σε κάτι groups του τύπου “μπες και βρες ποιος κοιτάει το προφιλ σου/τις φωτογραφίες κλπ”
γιατί είναι μαλακία… και το πολύ πολύ αν ακολουθήσετε πιστά τα βηματα που ζητάει να κολλήσετε καναν ιο στο pc…
το αναφέρω επειδή υπάρχουν κάποιοι που ακόμα την πατάνε, και μου στέλνουν και invites σε τέτοια… χαχαχα
By the way οποιος μου ξαναστειλει προσκληση γι’αυτα τα “δεν εχω ζωη” παιχνιδια με τα κωλοψαρα τις φαρμες και τις μαφιες θα του παρει ο διαολος το παχυ εντερο
αυτό ήταν βαρύ ρε συ… σκέψου κάτι πιο κομψό…
κάνε block τα συγκεκριμένα applications βρε… !! και θα βρεις την ησυχία σου…
πως που?
την επόμενη φορά που κάποιος θα σου στείλει τέτοιο invite, μην πατήσεις ignore,
αλλά πάτα “Block Application” που είναι ακριβώς απο κάτω απο το ορθογώνιο του request.
και δε θα ξαναλάβεις τίποτα για το συγκεκριμένο που έκανες block.
Ναι αυτο ειχα σκευτει κι εγω και λεω wtf;; παντως θα ηταν μια καλη ευκαιρια να παρει τα πανω του το myspace που ειναι το μονο που αξιζει κατα τη γνομη μου…
Ελεος… αυτο ειναι μεγαλη μαλακια. “μπες στο γκρουπ μου, προσκαλεσε ενα εκατομμυριο φιλους και μολις πατισεις το κουμπι θα μαθεις τα παντα.” λες και ειναι μεντιουμ ο αλλος… αληθεια, υπαρχει τροπος να τα μπλοκαρουμε αυτα;
κοιταξτε τι βρικα!! :lol:
εδω οι ενδιαφερομενοι δηλωνουν συμμετοχη με ενα απλο join και μια φοτογραφια http://www.facebook.com/pages/Next-Top-Male-Model-Dlose-symmetoch-me-ten-photographia-sou/332009807639?ref=mf
και εδω δεν εχω καταλαβει τι κανουμε ακριβως αλλα εχει σχεση με το προηγουμενο αρα επιβαλλεται να το ποσταρω http://www.facebook.com/group.php?gid=307698396330&ref=nf#!/group.php?v=wall&ref=nf&gid=307698396330
ελεος;; #-o
Yeah… I like myspace too. But there is only 1 bad thing there: if someone’s taste in decoration sucks, then his profile will be really ugly and it will take a billion years to load… especially if you have low internet connection…
And this is the + for facebook, the design and layout are more simple. just blue and white…
I don’t think there is any…
the only way to block them is to
1: IGNORE OPTION,
2: notify our stupid friends that don’t know in what stupid thing they’re inviting us.
so we can avoid similar invites in the future…
LOL!!! another stupid thing on facebook. and also: there we’ll find more stupid people that not only are joining the page/group, but they’re publishing their own pictures there…
Ok. maybe I’m being too bad with them, it’s their choice @ the end of the case…
the end of the case=greek expression
Lõpetage see rumalus
ειμαστε ενα πολυεθνικο φορουμ και το αποδεικνυουμε εμπρακτα
Do shkoi per basketboll.
Τι μας λες!
بصمة الميلان!!!