Ποστ ποστς οφ φέησμπουκ

ΑΠΑΝΩΤΑ φέησπαλμς όμως.

this group is fake and gay

Αλλαζει ενας απο σχεση σε ελευθερος
και αυτη η ολγα δινει αυτο το εμοτικον:D
Οποτε να οι υπολοιπες αντιδρασεις

Πωω οσο βλεπω τον τροπο που γραφουν μου ερχεται να τις δειρω. 3es = ξερεις, exc = εχεις, rr = ρε…
Γραψε σαν ανθρωπος μωρη παντοφλα.

φαντάζομαι θα’ναι καλό, αλλά χρειάζομαι φροντιστήριο για να καταλάβω τι γράφουν τα πιτσιρίκια. :?

Μαλάκες γέρασα. :frowning:

bl33Ð1|| 93r4$3$

outous h allws :lol3:

Εντωμεταξυ εχουνε καταλαβει λαθος την χρηση των εμοτικονς. Παντου βαζουν :D:wink: κλπ στο τελος(και καλα no offence) ακομα και αν του λενε του αλλου θα σε βασανισω για 6 μηνες και μετα θα σε ακρωτηριασω. Τι ζωα

Βασικα νομιζω το κανουν ειρωνικα. Ειπαμε ειναι ζωντοβολα αλλα οχι και τοσο.

Καταλαβες τι εννοω; Επειδη γνωριζονται απο κοντα δεν τις πηγαινει να χωνουν ελευθερα, οποτε βαζουν εμοτικονς στο τελος για no offence.

Καταλαβα τι λες. Αλλα επαναλαμβανω. Δε το κανουν για “no offence”, αλλα κοροιδευτικα. Σα να σε βριζω εγω και να σου βαζω και ενα γελιο στο τελος σε στυλ και σε βριζω και σε κοροιδευω ξερω γω. Τελος παντων τι καθομαστε και λεμε τωρα :stuck_out_tongue:

Παντως δεν ξερω για αλλες χωρες, αλλα αν θελουν οι παραγωγοι του mean girls να κανουν σηκουελς, ελλαδα πρεπει να κανουν καστινγκ:p

χμμ δε το εχω δει. Παντως οντως ειναι πολυ αγριογκομενες. Μεχρι να σπασουν κανα νυχι…

Το facebook παντως γενικα προσφερεται μαλακιες ευρεου φασματος… Ειδικα αμα μπεις στο lamebook.com θα κυλιεσαι κατω απ’τα γελια.

Σοφά μίλησες τρολ.

Καλα εκτος απο αυτο, εχετε παρει χαμπαρι πως αν συνεχισουν να γραφουν ετσι κ οι επομενες γενιες, η ελληνικη γλωσσα θα ειναι παρελθον σε λιγα χρονια;

ελα γινετε μελη αλητες να μαστε πολλοι!..σε μια ωρα 100 μεμπερς!

Επικό που έγινε σε ποσταρίσματα φίλων…

Ποστάρει ένα παληκάρι - φίλος ένα τραγούδι του Ξυλούρη, το Χίλια μύρια κύματα και βάζει τίτλο στο βιντεο “Άθάνατος”

και σκάει πρώτο comment από άλλον φίλο μας το παρακάτω link και του λέει στο 3:11 βάλε να δεις ποιος είναι ο Αθάνατος!

:lol::lol::lol::lol::lol:

στο μαισπέις προσοχή όταν διαρρέει ένας δίσκος…

:lol3::lol3::lol3: