Αυτός που φίμωσε το βίντεο με τους RATM είναι πολύ κακός αναρχικός.
:lol: Eπιπλέον Red Rum, ο Μοrello είναι δηλωμένος δικός σου ομοϊδεάτης και όχι αναρχικός, αλλά δεν βαριέσαι το παιδί έψαχνε να βάλει ένα “χαλί” στο βίντεο!
Πάντως επειδή ήμουν χθες το πρωί στο κέντρο, δεν έκλεισαν δρόμοι για πολλή ώρα και γενικά δεν είχα την αίσθηση πως γινόταν μία μεγάλη πορεία. Δεν είδα τον κύριο όγκο της πορείας που δείχνει το βίντεο, απλά είδα πολλά ΜΑΤ και κάποιους σκόρπιους αναρχικούς να επιστρέφουν προς τα Εξάρχεια μετά το τέλος της πορείας. Δεν αντιλήφθηκα να έγιναν επεισόδια.
Το βίντεο είναι ψεύτικο, ο Mule μολις μας είπε οτι ήταν σκόρπια άτομα απο δω κι απο κει και οι ματατζήδες ακόμα ήταν περισσότεροι.
Α ναι, μην ξεχάσω: :lol::lol::lol:
Γιατί, δεν σ’ αρεσουν οι RATM;
Δεν ειναι ομοϊδεάτης του Ρεδ Ρουμ ο Μορέλο, μην μπερδεύεσαι.
Πόσο σίγουρος είσαι πως εγώ μπερδεύομαι;
Γιατί εγώ τον βλέπω να φοράει καπελάκια που γράφουν commie και τον θυμάμαι να προτείνει μέσω του Guitar World στα παιδιά να διαβάσουν Λένιν… #-o
Χθες πρεπει να ειχε τουλαχιστον 3 χιλιαρικα κοσμο, μπορει και 4.
Επισης, πολλες καρδουλες για αυτους εδω:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1373995
Στις ΗΠΑ θα ειχε βγει ανακοινωση για πορεια τρομοκρατων, εδω δεν τους παιρνει βεβαιως βεβαιως
Ε την κακιά πρεσβεία,άκου να λέει τέτοια στους πολίτες της.
Ούτε δουλειά της να ήταν
O Moρέλο είναι Μαοϊκός. Ο Ρεδ Ρουμ είναι Σταλινικός. Δεν τα πάνε και πολύ καλά αυτοί οι δυο “τυποι” Λενινιστών.
Λίγο άσχετο, αλλά με αφορμή τα παραπάνω λινκς για το indymedia… είναι τυχαίο που δεν μου ανοίγει καμία σελίδα του indymedia; Και δεν είναι μόνο σήμερα, πριν κάποιο καιρό πάλι δεν άνοιγε, αλλά δεν έδωσα σημασία και δεν το τσέκαρα μετά ξανά.
Μήπως να πάρω ένα τηλ. τον ISP μου να τους πω 2 λογάκια; :evil:
Eμενα μου ανοιγει μονο απο mozilla.
Μόλις δοκίμασα από mozilla και άνοιξε κανονικά. Από ΙΕ τίποτα. Περίεργο…
Excuse my off-topic…
κανονικά δουλειά της είναι να στηνει χούντες
Τους έτσουξε που δεν έγιναν επεισόδια πολύ πάντως.
Συγχαρητήρια πάντως σε όλους που κράτησαν εκτός μπλοκ τους μπαχαλάκιδες και τους ακροδεξιούς/ασφαλίτες
Έχει ενδιαφέρον αυτό… http://eagainst.com/articles/anarchist-demo/
Σχετικά με την πορεία, μπράβο σε όσους συμμετείχαν, διότι κατάφεραν με τη στάση τους να κλείσουν τα στόματα πολλών και να βάλουν μέσα στο “φτωχό μυαλουδάκι” τους αυτό: ότι η αναρχία(όπως πρέπει να είναι) δεν φέρνει βία, η αναρχία είναι ιδεολογία και τρόπος ζωής.
χμ, καταρχήν η αναρχία (ή ελευθεριακός κομμουνισμός) δεν είναι ούτε ιδεολογία, ούτε τρόπος ζωής. αναρχία είναι μια κατάσταση. ο αναρχισμός από την άλλη είναι ΘΕΩΡΗΣΗ. με βάση την αποτελεσματική εφαρμογή αυτής της θεώρησης προκύπτει αυτή η πολύ συγκεκριμένη κατάσταση.
επίσης ο τρόπος ζωής σου στον καπιταλισμό, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν μπορεί παρά να είναι και αυτός καπιταλιστικός (αναγκαστικά καταναλώνεις θέλεις δεν θέλεις ας πούμε), χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει πως δεν μπορείς να τον εναρμονίσεις σε μεγάλο βαθμό με αυτά που πιστεύεις. γενικά οι πολιτικές σου επιλογές και ο πολιτικός σου αγώνας σε προσδιορίζουν ως αναρχικό ή όχι.
τέλος, την (αντι)βία αναπόφευκτα θα την χρησιμοποιήσεις, όχι επειδή την έχεις φετιχοποιήσει και γουστάρεις να την χρησιμοποιείς ξερωγώ, αλλά επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Σωστή άποψη γενικά,αλλά κρίμα που την συμμερίζονται λίγοι αναρχικοί (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα!)
Ο αναρχισμός στην Ελλάδα είναι σαν τον σοσιαλισμό στο πασοκ… πρακτικά ανύπαρκτο!
Καλά τα (περι)έγραφε ο Πεσσόα στον Αναρχικό τραπεζίτη :roll:
Ο καθε παπάρας που βγαίνει και πετάει πέτρες και καιει σπίτια τι σχέση έχει με αναρχία;; Χούλιγκαν είναι! Είναι το ακριβώς αντίθετο από την ιδεολογία των αναρχικών και κακώς χαρακτιρίζονται με αυτόν τον όρο…
Για πέρνα απο τις λαικές συνελεύσεις των δήμων να δείς τι αναρχισμός αναπτύσσετε στην Ελλάδα