Στέρεο Νόβα

+1

Κωνσταντινος Β. = Σεμνοτητα.

Το τσίμπησα το βιβλίο σήμερα.

Ουσιαστικά περιέχει όλους τους στίχους, σε μερικούς έχει γράψει κάποια σχόλια. Περίμενα κάτι καλύτερο αλλά είμαι φανμπόης οπότε…

Επίσης, live:
Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011, Block 33, Θεσσαλονίκη
Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011, Gagarin 205,Αθήνα

Εννοείται πως θα τον ξανατιμήσουμε.

Εδώ ΕΠΡΕΠΕ να γίνει ένα bump!

[I]Μπορείς να δεις καθαρά τώρα απ’ αυτό το λόφο
ένα τετράγωνο αυτού του κόσμου
ένα αεροπλάνο στο χλωμό ουρανό.
Θέλω να φυλάξω αυτές τις εικόνες,
αυτές τις λέξεις μέσα σου…[/I]

Θυμάμαι στα μέσα της δεκαετίας του 90 να κρυφοκοιτάζω την δισκοθήκη του αδερφού μου και να περιεργάζομαι συνέχεια εκείνο το cd με τον σκύλο στο εξώφυλλο που έγραφε Στέρεο Νόβα. Πολλααα χρόνια αργότερα, μόλις πέρυσι το καλοκαίρι, έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο του Κ.Βήτα κ έγινε η αφορμή να ασχοληθώ με την μπάντα. Όπως αναφέρθηκε, πρωτοποριακή μπάντα και υπέροχοι στίχοι. Αν όχι το καλύτερο, σίγουρα από τα καλύτερα σχήματα που πέρασαν από την εγχώρια μουσική σκηνή.

20 χρόνια πέρασαν από την κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου.
Ένα ωραίο αφιέρωμα εδώ

:thumbup:

ας μείνω με την ανάμνηση εκείνων των τριων τραγουδιών που είχαμε την ευκαρία να ακούσουμε ζωντανά πριν λίγα χρόνια σε εκείνο το event που ανεβηκαν όλοι μαζί ξανά στην σκηνή.

Πλήρως '90ς. Κασέτα και walkman. Levi’s τζιν 501 και φούτερ. Δεν το έζησα, αλλά το θυμάμαι από το αδέρφι.
Και μου αρέσουν γιατί έβγαλαν αυτό>> [B][U]ΣτΕρΕο ΝοΒα : ΗλίΘιΑ ΑσΤείΑ[/U][/B]
Στιχάρες. Πολύ δυνατό κομμάτι.

[SPOILER]http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1505226&postcount=3105[/SPOILER]

Κομματάρα indeed…

Τις προάλλες που μου χάρισαν 50+ βινύλια, μου χάρισαν κι αυτό. Την ώρα που μου το ακουμπούσαν στη ντάνα, μου κόπηκε η ανάσα και δεν έβγαλα λαλιά. Σήμερα που το έβαλα στο πλατώ να παίξει, άρχισε η κίτρινη πλευρά κι όταν τέλειωσε το ένα κλεμμένο ποδήλατο και μπήκε το Ηλίθια Αστεία, πήγα να βάλω τα κλάματα από τη συγκίνηση.

άει στο καλό με συγκίνησες :cry:

Υπήρχε τέτοιο θρεντ και έλειπα; #-o

Δεν μπόρεσα ποτέ να διαλέξω μεταξύ ντεμπούτου και Ντισκολάτας (κορυφαία), από κοντά και ελάχιστα πιο πίσω Ασύρματος Κόσμος και Βιταμίνα Τεκ. Ανυπολόγιστα συγκινητική μουσική και στιχουργία.