Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά.
Καινούργιo κομμάτι Nacthmystium: κλικ
Παρότι είμαι γενικά φλώρος και μου άρεσε και το προηγούμενο, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ψιλοφέιλ. Ρεφραίν που θα έγραφε και ο Sammet
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά.
Καινούργιo κομμάτι Nacthmystium: κλικ
Παρότι είμαι γενικά φλώρος και μου άρεσε και το προηγούμενο, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ψιλοφέιλ. Ρεφραίν που θα έγραφε και ο Sammet
Το προηγουμενο μου αρεσε και εμενα,απο αυτο ειχα ακουσει μονο samples τωρα το ακουω ολοκληρο.Καλο μου ακουγεται παντως.
λήκαρε νέο current 93.=P~
Pat Travers-Fidelis!!!Νέο στούντιο άλμπουμ!!!
Εχουμε συνεργασια Boris με Ian Astbury και κυκλοφορουν ενα ΕΡ με 4 τραγουδια το Σεπτεμβριο…
Το tracklist ειναι
01 Teeth and Claws
02 We Are the Witches
03 Rain
04 Magickal Child
Ειπαμε οι Ιαπωνες ειναι τρελλοι και κανουν οτι θελουν…και καλα κανουν…
Ελπίζουμε να είναι καλύτερο από τα 4 ep που κυκλοφόρησαν.
Morcheeba - Blood Like Lemonade
δεν ξέρω αν υπάρχει κανείς άλλος εδώ μέσα που να του αρέσουν οι morcheeba αλλά αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν τον έβδομο δίσκο, έχοντας πάντα καλοκαιρινές διαθέσεις.με δυο-τρείς ακροάσεις μπορώ να πω μου αρέσει αρκετά και θα ακουστεί πολύ αυτό το καλοκαίρι.
ορίστε και το πρώτο videoclip του δίσκου για το πολύ καλό even though:
http://www.youtube.com/watch?v=bpp-ow8X138
14 Σεπτεμβριου ο νεος δισκος των Black Mountain(Wilderness Heart)
Το Tracklist:
01 The Hair Song
02 Old Fangs
03 Radiant Hearts
04 Rollercoaster
05 Let Spirits Ride
06 Buried by the Blues
07 The Way to Gone
08 Wilderness Heart
09 The Space of Your Mind
10 Sadie
Εδω ακουτε το Old Fangs
Ωραία πράγματα φίλε thevoid!
Το κομματάκι είναι ωραίο, γκρουβάτο και uptempo αν και δεν τρελάθηκα κιόλας. Βασικά περιμένω τα stoner/progressive έπη τους, τύπου Tyrants και Bright Lights (από το προπέρσινο, απίστευτο In The Future).
Οντως το κομματι απλα ωραιο ειναι,περιμενω με μεγαλη αγωνια να ακουσω ολο το δισκο…για να δουμε…
Tyrants, Bright Lights=ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ
Για όποιον ενδιαφέρεται. Αν κρίνω από τους τίτλους μάλλον δεν έχουμε να κάνουμε με θρασιά αλλά με κλασσικούρες.
:lol: Α3ΡΟΦΛΟΤ !!! :lol: (μου πήρε μερικά δεύτερα να καταλάβω τι εννοούσες…)
Thanx και το είχα ψάξει μερικές μέρες πριν αλλά δεν είχε βγει ακόμη.
Για να δούμε τι θα λέει. Έχω καιρό να ακούσω Mekong Delta .
Πάμε γερά για Prog / Thrash !
Κλασσικούρες πάντα ενσωμάτωναν στη μουσική τους ρε συ…
Άλλο ενσωμάτωναν και άλλο να είναι αποκλειστικά κλασσική μουσική όπως το δεύτερο μισό του Visions Fugitives. Από τους τίτλους κάτι τέτοιο μου μυρίζει. Δε με χαλάει καθόλου να σου πω την αλήθεια μου. Θα δούμε από αύριο.
Το ακούω τώρα. Μην ανησυχείτε οι τεχνοθράσερς
Ναι κι εγώ το ακούω λιγάκι βιαστικά τώρα. Θα του αφοσιωθώ άλλη ώρα.
Πάντως φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον! Άλλωστε δεν έχουν βγάλει και κακό δίσκο ποτέ.
Και όχι δεν παίζεται κάτι αντίστοιχο με το Visions Fugitives.
Απλά έχει ιντερλούδια μεταξύ των τραγουδιών που δεν είναι όμως αμιγώς κλασσική μουσική.
Ωραίο, τεχνικό, γρήγορες ταχύτητες και σολαριστές κιθάρες. Όμορφη παραγωγή.
Καινούριο κομμάτι από High on Fire. Αρκετά καλό.
So far Adult Swim?s Kia-sponsored 8 Singles In 8 Weeks campaign?s brought us tracks from Black Keys, Superwolf, and Washed Out, etc. Things get noticeably louder in week six (appropriate) via High On Fire?s ?Speak In Tongues.? It?s a song recorded during the Snakes For The Divine sessions: Matt Pike?s spoken lovingly about the track in the past ? glad it surfaced
Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.
Κυκλοφόρησε(στο διαδίκτυο τουλάχιστον)το live των Derek Trucks Band με τίτλο Roadsongs!Θα σπέρνει!
Eπίσης αν όλο το άλμπουμ του νέου Foghat είναι στα επίπεδα του ομώνυμου τραγουδιού(Last Train Home) θα μιλάμε για μεγάλη δισκάρα!!!
Κυκλοφόρησε κι αυτό επίσης
Σήμερα θα κυκλοφορήσει το καινούργιο cd των Severe Torture με τίτλο “Slaughtered”
Fans των Suffocation, Pyrexia και Cannibal Corpse τρέξτε !!!
Εlvin Bishop-Red Dog Speaks
Το ξέρω πως 2-3 θα ενδιαφέρονται για έναν τέτοιο δίσκο(blues) αλλά μην πάει χαμένο!