ΛΙΓΟ ΝΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
[B]October Tide[/B] - A Thin Shell
To xει ακουσει κανεις?
:bounce::bounce::bounce::dance:
[CENTER][/CENTER]
:har:
Το άκουσα μερικές φορές αλλά δεν μπορώ ακόμα να πω αν είναι καλό ή κακό.
Μου λείπουν πολύ, βέβαια ,οι Battle of Mice, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη δουλεία από Chrstmas και Graham.
Καταρα, ειδα το thread και νομιζα διερευσε το νεο my chemical romance
Nεο [B]Alghazanth[/B] με τιτλο [I]Vinum Intus[/I] to be released οn 1/1/2011.
Χθες το πήρα χαμπάρι 8O
Μικρό αλλά πανέμορφο “χαλαρωτικό” δισκάκι. YES indeed.
νέο hooverphonic με νέα τραγουδίστρια:
Ακουσε κανενας το νεο [B]tombs [/B]να μας πει γνωμη?.Επισης, βγαλαν νεο cd [B]oi general lee[/B], οι οποιοι ειχαν βγαλει σινταρα πριν μερικα χρονια[[B]hanibal ad porta[/B]s].Το τελευταιο δν μου αρεσε ιδιαιτερα απο το λιγο που το εχω ακουσει.Σαν φτηνη αντιγραφη cult of luna εινα.
Το tombs το άκουσε ο bleedin, αλλά δεν είναι καινούρια τραγούδια
[I]A CD collecting Tombs’ self-titled EP, their tracks from the split w/Planks, and demos for their full-length debut Winter Hours. [/I]
Όσο για το general lee ήθελα να το αναφέρω και γω μιας και η προηγούμενη τους κυκλοφορίας άρεσε σε πολλά μέλη.
Δεν είναι καινούρια δουλειά το [B]Tombs[/B], το άκουσα πεταχτά 2-3 φορές, καλό είναι, αλλά είναι πιο κοντά στο sludgedeathmathcore παρελθόν των [B]Anodyne[/B] (μπαντάρα), παρά στο ύφος του “Winter Hours” (δισκάρα).
Περισσότερα πάντως στο sludge θρεντ τις επόμενες μέρες.
Εντωμεταξύ βγήκε ο νέος δίσκος των Young Gods, Everybody Knows:
Με πολύ ωραίο εξώφυλλο!
Βόλταρα από το myspace των 1000mods για να δω τί γίνεται/πότε θα βγει το ντεμπούτο album τους και έπεσα πάνω σε αυτά τα ντοκουμέντα---->>
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER]
(…στην Επίδαυρο προφανώς…)[/SPOILER]
[SPOILER]
(επική φωτογραφία! :lol:)[/SPOILER]
Για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, ο άνωθι κύριος ονόματι Billy Anderson (ναι, ο θρυλικός sound “engine-ear”) επιμελείται αυτή την κυκλοφορία!
Κάτι μου λέει πως θα κάνει μεγάλο μπαμ όταν σκάσει μύτη αυτό το album!
Περιμένουμε εναγωνίως!
[SPOILER]…και μετά σειρά θα πάρει το νέο Universe217…[/SPOILER]
Πολύ καλό! Δεν τους είχα ξανακούσει, θα ψάξω και τα υπόλοιπά τους.
Αν σου άρεσε τόσο, τσέκαρε το “Foregone” ιδίως.
Επίσης, νέο Amplifier!!!
κλασικά πράγματα. Βέβαια, αυτή τη φορά διπλός δίσκος, πολλή μουσική, εξαιρετικές εναλλαγές, jazzy περάσματα και άλλα πολλά.
:thumbup:
Επιτελους!