Ωχ θα μου τα πρηξει ο κολλητος :?
τα nevermore , grand magus ποτε βγαινουν εχετε πληροφοριες?
Λίκαρε το νέο Audrey Horne (ομώνυμο).
Το τελευταίο τους, το Le Fol, ήταν από τους κορυφαίους δίσκους του 2007 και γι’ αυτό εννοείται ότι έχουμε προσδοκίες.
Πολύ δύνατο το τελευταίο Dark Fortress! (Dark Fortess - Ylem). Aπό ότι διαβασα παλιότερα κοπιάρανε τους dimmu borgir αλλά πλεον κινούνται στο χώρο του τεχνικού / ατμοσφαιρικού / μελωδικού black και μάλιστα ο δίσκος έχει ιδιαίτερη προσωπικότητα και ατμόσφαιρα. Τσεκάρετε και θα γουστάρετε! 8)
οι dark tranquility ψηνουν dvd η εχω λαθος?
:dance:
Κυκλοφόρησε σήμερα.
ποτε προλαβαν και εβγαλαν αλλο?
27 Απριλίου βγαίνει και νέο Gogol Bordello (Trans-Continental Hustle) σε παραγωγή…Rick Rubin!
edit:με προλάβανε, το χει στην κεντρική…άτιμο rocking
@μργαιτσιςνειμ: Rhinestone Eyes :dance::dance: (στο σύνολο όμως δεν μ’ άρεσε όσο περίμενα…θα δείξει με τις πολλές ακροάσεις)
Κομματάρα είναι, κι έχει κι άλλες μέσα.
Νέο circa survive κομμάτι σε myspace και site τους
Οι ενδιαφερόμενοι ψαχτείτε
(8O Πόσο λεπτή φωνή όμως!!! Προσωπικά δεν μπορώ να την ακούσω για πολύ…Προσκυνώ όμως κιθάρες και εφεδίλες Δεν είναι κακό το κομμάτι όμως )
To get out είναι…Μετά το 1:40 είναι κάυλα σκέτη οι κιθάρες
Λίγο, λίγο με απογοήτευσε. Αλλά θα του δώσω πολλές ευκαιρίες ακόμα, άλλωστε το άκουσα μόνο 2 3 φορές.
Και το σιντί (limited edition!) θα βγει κατά Μάη λένε, περίεργο. Το βινύλιο πάντως, δεν θα είναι λίμιτεντ. Πρωτοτυπούν, αν μη τι άλλο.
Μαρτυρησαν τα αυτια μου με το νεο Gorillaz http://goo.gl/EZtZ I[/I]. Παρε Danger Mouse στην παραγωγη βρε χαδουλι Albarn! Αφου σου ειχε κανει εξαιρετικο το Demon Days. Τι να πεις… [-X
Το Empire Ants μου αρεσε πολυ ομως, κριμα που ηταν το μονο.
Η προταση μου για ακροαση σε τρεις κορυφαιες δισκαρες,
KATHARSIS-4th reich…oλοκαυτωμα!
AD HOMINEM-dictator…ισοπεδωση!!
BEHEXEN-my soul for his glory…αποκρυφισμος!!!
Οσοι τα εχουν ακουσει ασ πουν την γνωμη τους και πιο ψηφιζουν απο τα 3 σαν καλυτερο,ετσι να χουμε κανενα θεματακι.
Συμφωνω, ηταν απογοητευτικο. Δεν ξερω αν θα βελτιωθει με τη 2η ακροαση αλλα στην πρωτη μονο το Rhinestone eyes και το Empire Αnts μου αρεσαν. Το πολυ το collaboration το σκοτωσε το αλμπουμ μου φαινεται.
Εγω θα έλεγα να αφήσει τις γοριλιές και τις αρκουδιές και να κάνει τίποτα με τους Blur ο παπάρας, όλοι οι Αγγλοι βλάκες είναι ρε γαμώτο?
2 κομματια εχω ακουσει απο το νεο Γκοριλαζ,το stylo με αρεσε πολυ,το αλλο,με τη τσουχτρα-jellyfish δεν θυμαμε,ειναι τραγικα κακο…ιδωμεν μολις το ακουσομε ολοκληρο…ντημον ντεηζ παντως,απο το πριβιου που ακουσα,ουτε καν…καλα,για πιο πισω,με τιποτα…επισης βιντεοκλιπ stylo,επικο,αλλα ρε μλκ Jamie,χωσε και κανε παλι τα σκιτσα,μην τους αφηνεις να χωνουν animations γμτ,ειναι ξενερα…
Νέα κυκλοφορία από Before The Dawn.
DECADE OF DARKNESS -EP
Κυκλοφορεί 31/3