Ζητείται κιθαρίστας ή κιθαρίστας/Τραγουδιστής ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ

Ζητείται ένας κιθαρίστας ή κιθαρίστας/Τραγουδιστής που να παίζει rythm guitar πολύ καλά, αλλά και να είναι καλός και για Lead Guitar, αν είστε και τραγουδιστής κιόλας, ακόμα καλύτερα (με απλά λόγια κάποιος σαν τον Dave Mustaine 8), τέτοιο στυλάκι). Πρέπει να παίζεται τα κομμάτια του mustaine, τα σόλο κυρίως δηλαδή, χωρίς μεγάλη δυσκολία (η καμία δυσκολία καθόλου).:-k

Πρέπει να είστε μεγάλος λάτρης της Thrash Metal (κυρίως Metallica, Megadeth) :bow: και να έχετε επηρεαστεί πολύ απο τη Thrash και το να είστε το πολύ 17-18 χρονών (εξαρτόντας από το πόσο ελεύθερο χρόνο έχετε).

Πρέπει να μένεται κόντα η να μένεται μέσ΄τη Γλυφάδα.

Το όνομα του συγκροτήματος που αναζήτει το κιθαρίστα/τραγουδιστή ή απλώς κιθαρίστα λέγεται Toxic Warfare. Ο κιθαρίστας ή κιθαρίστας/τραγουδίστης θα πρέπει να είναι καλός στο να παίζει Thrash Metal κομμάτια (π.χ Megadeth, Metallica, Anthrax κτλ).

Το συγκρότημα (Τoxic Warfare) που θέλει το κιθαρίστα/τραγουδιστή ή απλώς κιθαρίστα έχει μεγάλες πιθανότητες για σπονσάρiσμα που η εταίρια που θα σπονσάρει το συγκρότημα έχει συνεργαστεί με τη Sony. To συγκρότημα αποτελείται απο 16 χρόνους, και η μουσική που παίζουμε απο΄τι θα έχετε καταλάβει, είναι Thrash. :band:

Θα πρέπει να είστε διαθέσιμος στο να μπορείτε να μάθεται μια μεγάλη και δύσκολη λίστα τραγουδιών που θα παιχτούν το καλοκαίρι. :metal:

Αν δεν είστε ο ίδιος αυτό που ψάχνουμε θα είμασταν ΠΟΛΥ ευγνώμων αν ξέρατε εσείς κάποιον και μας τον φέρνατε σε εμάς (με e-mail, τηλ). :thumbup:

Για περισσότερες πληφορίες γι’αυτό το θέμα μπορείτε να στείλετε e-mail στο nick.roussos@live.co.uk ή απλά να απαντήστε σε αυτό το thread.
:rockon:

γειά ! νομίζω πως ξέρω αυτόν π χρειάζεστε !

για δες εδώ . καληνύχτα και καλή επιτυχία ρε αλάνια !:smiley:

xD το ξέρω, αυτο που ζητάμε είναι λίγο δύσκολο. Τέσπα, ευχαριστώ. Ο Dave Mustaine δεν είναι 17-18 χρονών όμως :stuck_out_tongue:

λεπτομέρειες:p

Paides malon eimai egw autos pou psaxnete.
Paizw kithara guro sta 9 xronia kai exw megalwsei me Metallica kai Megadeth
Riffs kai solo. Pisteuw pws mia dokimi aksizei na ginei afou ta komatia ta vgazw grigora.
Mporw na sas steilw hxografimeno uliko kai vlepontas kai kanontas.
phone number: 6944610057 Diamantis

kai emeis psaxnoume mia fwnh p na paizei kai kithara, p meneis file?

Apo fwni liga pragmata…[-X
apo kitharoni sketo meli…8)