Πω πω!κατι γυαλιζει στο κεφαλι σου!Οχι περιμενε! ειναι..ΦΑΛΑΚΡΑ!

Λοιπον…παρατηρησα οτι δεν υπαρχει θρεντ στο φορουμ αυτο για ενα τεραστιο και μειζων προβλημα.αυτο της Φαλακρας!..πολλοι μιλουν απο αρχαια κι ολας χρονια.για ενα μυθικο τερας με το ονομα της που ετρωγε τα μαλλια των εχθρων της,αυτα,δεν ξαναφυτρωναν!!.8O.παρακαλω οσους εχετε πεσει θυμα της,να μοιραστειτε μαζι μας τις εμπειριες σας,να δωσετε συμβουλες στις νεωτερες γενιες για να την αποφυγουν και να απαντησετε σε ενα ενα ερωτημα που εγω και χιλιαδες αλλοι μαλλιαροι εχουμε σε μια γωνια του αραχνιασμενου μυαλου μας,ερωτημα στο οποιο θα δοσω την μορφη πολλ για να μαζευονται ευχρηστα οι απαντησεις σας.!
Ενωθειτε λοιπον γυαλισμενοι κυριοι και κυριες(?) και δωστε μας τα φωτα(!) σας!

Γνωστες ονομασιες της Φαλακρας
-Φαλακρα
-Καραφλα
-Κασιδα
-Πετσα

[SPOILER]Για οσους δεν ξερουν τι ειναι η Φαλακρα

Επιστημονικα.η φαλακρα νοειται ως την απωλεια τριχων απο την κορυφη της κεφαλης…με αποτελεσμα το δερμα του κεφαλιου ,ναι υπαρχει δερμα εκει κατω!,να γινεται εμφανες στον κοσμο.
Για την αντιμετωπιση της φαλακρας υπαρχουν συγχρονες επιστημονικες μεθοδοι που ομως ειναι χρονοβορες,και με πολυ ισχυρο χρηματικο αντικτυπο

Οι φορεις της Φαλακρας αναγνωριζονται ευκολα πλεον και διαδυκτιακα μιας και βρισκουν παρηγορια στα κιτρινα αυτα ατριχα πλασματακια που ονομαζονται εμοτικονς.τυχαιο?δεν νομιζω.![/SPOILER]

η ΚΑΡΑΦΛΑ είναι για τον μεταλλοπατέρα ό,τι τα μεγάλα βυζιά για την πορνοστάρ.
στηρίζουμε.

Ε αμα δεν εχει μαλλια ο αλλος, δεν εχει νοημα να καθαριζει την κεφαλα του με σαμπουαν. Τα παντα με αφρολουτρο φανταζομαι. Ενα μπουκαλι. Ειναι θεμα οικονομιας.

Το ΤΡΟΥ ειναι καραφλα στην κορυφη και χαιτη.
Συνοδευομενα παντα απο δερματινες μποτες, μπλουζακι Motorhead ή Saxon αποκλειστικα και την Harley απ’εξω. 8)

κσ9;<


Ολοι ξερουμε οτι τα λες αυτα επειδη ΜΑΔΑΣ.

με το μαλλι που εχει ο μπληντιν μπορει να μαδαει ανετα και να βγαινει σε διπλασια ποσοτητα κατα τη διαρκεια του υπνου…σαν τον χαρι ποτερ ενα πραμα :lol:

Σε ποιο υπνο; Εκεινη την στιγμη γινεται!
Λερναια Υδρα σταιλ! Πεφτει μια τρυχα βγαινουν 2!