Gran Torino Δεν θα γεράσει ποτέ αυτός. Αυτη ηταν η δεκαετια τους και ειπε να την τελειωση με την (σχετικά πάντα) πιο αυτοβιογραφική ταινια του.
District 9 Με είχε ψαρωσει το τρειλερ αλλα κρατουσα μικρο καλάθι… το οποίο γέμισε γρηγορα. Απο τις μεγαλύτερες και ευχαριστες εκπληξεις στον χωρο του sci-fi και μαθηματα για το πως να κανεις μια σχεδόν τέλεια τεχνικα ταινία χωρίς να δώσεις τα τρελα εκατομμυρια.
Μοοn To sci-fi μάλλον γιόρταζε φέτος, αν και εδω το βάρος πεφτει στο one man show ερμηνειας για οσκαρ του Σαμ Ροκγουελ.
Public Enemies Αν και ξέρω πως πολλοί απογοητευτηκαν αλλα εμενα μου άρεσε πολύ. Πετυχιμενος ο ρεαλισμος που δινει το γυρισμα της ταινιας με καμερα στο χερι αν και ομολογώ πως καταντησε λιγακι κουραστικο σε κάποιο σημειο. Απο την άλλη η ταινία είχε όλα τα στοιχεια που αγαπάει κανει σε μια γκανγκστρικη ταινία και δεν θα βαρεθει ποτέ μάλλον. Τον καταραμενο ήρωα τις μοιραιες υπαρξεις, με ένα καλογραμμενο σεναριο και ηθοποιους που δινουν ρεσιταλ.
Avatar Νομιζω εδω τα ειπάμε όλα. Για μενα ίσως και ο καλύτερη για φετος. Καλογραμμενο σεναριο για το οποιο τοσα ειπωθηκα απλα δεν εμβαθυνει και τόσο στην σημειολογία του. Το ταξιδι όμως που μου προσφερε σε έναν άλλο πλανητη ήταν ίσως το καλύτερο που μου έχει προσφερει ως τωρα κινηματογραφικο εργο.
Let The Right One In H Σουηδικη και αποστομοτική απάντηση σε χαζομαρες τυπου new moon. H αθωα αγαπη ενος 12χρονου αγοριου για ενα συνομιλικο κοριτσι… λίγο διαφορετικό. Καταπληκτικη ταινιά.
Up Ενα ακομα μικρο διαμαντακι απο την pixar
Αυτα μου ερχονται τωρα.
Χειροτερα
2012: πολύ κακό για το (απολυτος) τίποτα
Τerminator Salvation: Η μεγάλη απογοητεση
New Moon: To χειροτερο κινηματογραφικο trend των τελευταιων ετων.
Έχοντας διαβάσει το κόμικ, περίμενα πολύ περισσότερα, τα οποία δεν είδα ποτέ. Δεν ήταν πάρα πολύ κακό σαν ταινία, αλλά εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα.
Επίσης επιφυλάσσομαι για τις παρακάτω ταινίες που δεν έχω δει ακόμα:
White Ribbon
500 Days With Summer
A Prophet
Let the Right One In
Where the Wild Things Are
Jennifer’s Body
Invictus
Gran Torino καταλαβαινω πως το λες…αλλα…δυστιχος ειναι ηδη μεγαλος…οτι προλαβει να κανει και να αφησει πισω καλο θα ειναι…
District 9 καλα… ολο και κατι θα ξοδεψαν… αλλα ειναι ταινιαρα … πολυ πιο πανω απο αυτο που περιμενα…
Μοοn Σαμ Ροκγουελ και γενικα η ταινια ολη ειναι για οσκαρ… αν και στην αρχη φοβηθηκα πως θα δω μια πατατα… τα κατεφεραν να κανουν μια ταινια που σου αφηνει τρελη ικανοποιηση στο τελος…
Let The Right One In την ειδα χθες το βραδυ και μου αρεσε παρα πολυ… επιτελους… μπας και σταματισουν οι ταινιες του στυλ new moon…λεεεμε τωρα…
30 εκ. μπατζετ ειχε η ταινία αυτη, ποσό μάλλον γελοιο αν δεις τις εφε είχε και τα συγκρινεις με τα περισσότερα μπλοκμπστερ εκει έξω (εξαιρεση μόνο το Avatar)
Συμφωνώ και επαυξάνω, η ερμηνείες πάντως το έσωζαν απλά απο θέμα σεναρίου σ_ _τα… Έτρεξα και εγω να δω ( ώ χριστέ, ώ παναγιαμ ) και απογοητεύτηκα εντελώς. [-X