Συναυλίες εν Ελλάδι!

Αν και το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα (βλ. παλιό forum) πήρα αφορμή με ορισμένα πιο πρόσφατα “γεγονότα”. Σήμερα μόλις μεταφέρθηκε το (ένα) live των Primal Scream από Παρασκευή σε Κυριακή λόγω καιρικών συνθηκών. Το live των Virgin Steele - Force Of Evil μεταφέρθηκε από το Ρόδον στο AN, ενώ το ίδιο live στη Θεσσαλονίκη αναβλήθηκε πάλι λόγω καιρού. Και έχω την εξής απορία: Για ποιο λόγο να αναβληθεί η συναυλία της Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που το group θα έρθει ούτως ή άλλως στην Ελλάδα για το live της Αθήνας και αφού στη Θεσ/νίκη έχει (υποτίθεται) λιγότερο χιόνι. Βέβαια μπορεί η μετακίνηση από Αθήνα σε Θεσ/νίκη να είναι το πρόβλημα αλλά δεν έπρεπε να φροντίζουν και γι’αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις;

Και κάτι άλλο που άκουσα πρόσφατα και ομολογώ πως μου έκανε εντύπωση. Γνωστό μαγαζί στην Αθήνα όπου γίνονται διάφορα lives λειτουργεί μετά από κάποια ώρα ως ρεμπετάδικο με αποτέλεσμα ίσως να υπάρχει μικρότερη διάρκεια της συναυλίας (υποθέτουμε πάντα).

Μήπως λες για ένα πολύ γνωστό στα εξάρχεια,κάτω από την πλατεία, με πάρα πολύ μικρό όνομα…? Λέω εγώ τώρα,αλλά ονόματα δεν λέμε,καταστάσεις δεν θίγουμε!

Εκει που τα έσπαγε ο Γιωτόπουλος…

Αν λεω Αν δεν ειστε σιγουροι μην θιγετε υποληψεις!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Τελίκα βρε παιζάκια ποιο μαγαζι είναι?Με μικρό όνομα??Δεν πάει το μυαλό μου… :twisted:

Το μεγαρο μουσικης ice_queen
Eξου και το γνωστο ασμα της Ριτας Σακελλαριου
“Εγω δεν παω μεγαρο θα μεινω με το παιδαρο”