Δισκαδικα και επαρχία

Δεν ξερω αν έχει ξαναμπει ως θέμα αλλα το βρισκω ενδιαφερον. Αν εχει ξαναμπει βάλτε ενα λινκ.

Βασικά σημερα δεν είναι πια και απαραιτητο να έχεις δισκαδικο στην γειτονια σου για να κάνεις αγορές, με το ινερνετ αλλα και τις τηλεφωνικες παραγγελιές ότι θες βρισκεις. Αλλα όπως και να το κάνουμε άλλο πραγμα είναι να κάνεις μια βόλτα σε ένα διακαδικο και να σκαλιζεις τα cd χαζευοντας εξωφυλλα τιμες και… τα λεφτα που έχεις στη τσεπη σου :stuck_out_tongue:

Θέλω να μου πειτε λοιπον κυριως όσοι είστε επαρχία πως είναι η κατασταση εκει απο πλευρας δισκαδικων (όχι να κανετε διαφημιση εννοειται) απλά πόσα δισκαδικα υπαρχουν και ποσα απο αυτα φερνουν μεταλ.

Στις Σερρες που μένω εδω και μερικα χρόνια δεν υπαρχει ούτε ενα (1) μεταλ δισκαδικο, τρια υπαρχαν και τωρα κανενα, ούτε για δειγμα. Γενικα μάλιστα κάπου άκουσα (και νομιζω ισχυει σε μεγαλο βαθμο) πως τα τελευται 5-6 χρονια στις Σερρες απο τα 18 συνολικα δισκαδικα (οχι μεταλ, γενικοτερα) έχουν μεινει μονο 6. Δεν έκατσα να τα μετρησω βεβαια αλλα η αληθεια ειναι πως κλεισαν παρα πολλά.

Πως ειναι η κατασταση σε άλλες πολεις της επαρχίας;;

φαντάζομαι ακόμα χειρότερη γιατί ακόμα κ στην Αθήνα κλείνουν δισκάδικα πολλά κ μάλιστα κεντρικά κ επώνυμα

Νόμιζω πάντως ότι και στην πάτρα έχουν αρχίσει να κλείνουν κάποια…

Στην αθήνα ευτυχώς δεν ίσχυει αυτό ή αν ισχύει δεν φαίνεται τόσο

Πατρα τα τελευταια χρονια δεν εχει κλεισει καποιο ρε.

:-k Να σκεφτω τωρα.
Εχουμε κανα 10αρι.2-3 φερνουν μεταλ και ενα ειναι αμιγως μεταλ.
Βεβαια απο τα 10 τα 5 δεν παιζει να εχουν καινουριο cd μεσα αλλα
δεν πειραζει.

Πάντως εδω Σερρες σε αυτα που πήγαινα εγω συχνά πυκνά κλεισαν μέσα σε διαστημα 1-2 ετων και πολύ βάζω. Σε εμας συνεχίζουν να κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Βασικά έτσι και αλλιως πάντα πιστευα πως είχαμε πάρα πολλα εδω στην πολή, κάπου ήταν αναμενόμενο αλλα πλεον έχει γίνει αρρωστια με τον ρυθμο που κλεινουν. Τα 2 απο τα 3 μεταλ που είχαμε πάντως ήταν αρκετά ενημερωμένα, μάλιστα το ένα ειχε παρουσιαστει σε ενα αφιερωμα που ειχε κανει το χαμερ για τα μεταλ δισκαδικα της επαρχίας. Κριμα γιατι μου άρεσαν και μου αρεσουν οι βόλτες στα δισκαδικα, τωρα μόνο πάμε καμια βόλτα Θεσσαλονική αλλα δεν γίνεται να πηγαινω και τόσο συχνά εκει. :-s

ένα πάντως κανακάρη και κωλοκοτρόνη ξεπουλάει τώρα

To ξερω.Τα cd’s ξεπουλαει,τα βινυλια οχι.

Εγω μενω Βεροια. Ειχαμε 3, βεβαια κανενα αμιγως μεταλ. Το 1 δε φερνει πια νεα cd και σε λιγο θα κλεισει για να πουλαει μαρμελαδες και βιολογικα προιοντα. Το αλλο το εχει ενας παππους που φερνει μονο λαικα και μαλακιες. Και το αλλο το εχει ενας ροκας που ομως χαροπαλευει, το κανει απο χομπι και αν του παραγγειλεις καποιο cd θα το εχεις σε κανα μηνα!

Αθλιες οι συνθηκες παιδια… Μονο απ’το Internet θα αγοραζω αναγκαστικα…

εδώ βόλο έχουμε γύρω στα 6 άντε 8 δισκάδικα αν βάλεις κ την νέα ιωνία . 3 από αυτά έχουν κ ροκ-μεταλ μέσα , εκτός των άλλων . παλιότερα είχαμε κ το pavan π είχε κυρίως ροκ - μέταλ πράμα μέσα , αλλά είχε όλα σχεδόν τα cd 18 ? . 8O
με το που άνοιξε το public μέσα σε ένα μήνα το pavan δν άντεξε τον ανταγωνισμό και έκλεισε .
τώρα αυτός π έχει μείνει έιναι ο κλέφτης απέναντι από το πρώην pavan .
ΠΡΟΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ . --> ότι και να σας πει είναι τρίχες κατσαρές . πήγε να μ πλασάρει cd hendrix 30-35 ? και δίσκους βινυλίου για κανένα σαραντάρι .:lol:

αυτά . οι υπόλοιποι έχουν κτ από ροκ-μεταλ αλλά έχουν να φέρουν καινούργια σιντι … εδώ κ κτ μήνες . από εδώ κ πέρα μόνο τηλεφωνικές παραγγελίες από αθήνα κα public .

Aργος που ημουν πραγματικα τιποτα.:? Στο Ναυπλιον ειχα ανακαλυψει ενα αλλα τσιμπημενες οι τιμες κλασσικα. Απο το εν λογω δισκαδικο εχω μονο ενα dvd Scorpions- Live in Viena. Εχει αφισουλες σε καλες τιμες τουλαχιστον

Diskovole μη ξεχνάς και τον παππού στην Καρτάλη που κλαίγετε συνέχεια και όλο λέει θα κλίσει το μαγαζί

χαχαχαχα , ναι. αν λες αυτόν δίπλα από το τυροπιτάδικο , ποπο , με αυτόν έχουν γίνει τρελές πλάκες . άσε π τον έχουν κλέψει κιόλας .

ακούστε ιστορία . μπαίνει μέσα ένας τύπος , κοιτάει τα σιντι , ψαχουλεύει κ από το πουθενά βγαίνει έξω και αρχιζει να τρέχει . λέει ο παππούς " κλέφτης , κλέφτης " εκείνη την στιγμή μπαίνει ένας άλλος μέσα στο μαγαζί.
κυνηγάει τον πρώτο ο παππούς που λέτε , σταματάει αυτός κ του λέει ο παππούς , δώσε μου τα σιντί που έκλεψες από το μαγαζί . ¨ποιά σιντι ;“λέει αυτός ,” δν πήρα τπτ" . τον ψάχνει κ όντως δν είχε πάρει τπτ .
οπότε με το που γυρνάει στο μαγαζί ο δεύτερος είχε πάρει 7-8 cd κ έγινε Λούης . συνεννοημένοι ; μάλλον .:stuck_out_tongue:

πάντως εγώ ξέρω πως όλοι αυτοί στο παίζουν μάγκες και παντογνώστες .πληρώνεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες και βγάζουν κέρδος υπέρ το δέον . όταν όμως ανοίξει ένα πολυκατάστημα αρχίζουν κ κλαίγονται . έμποροι …

χαχαχα
μπορώ να το φανταστώ.
Ο τύπος πλέον σου λέει στα ίσια ότι είναι ακριβά τα cd (εκτός από μερικά που τα φέρνει σε μεγάλη ποσότητα και καλά) και αρχίζει το ψήσιμο να σου πασάρει αντιγραμμένα που τα κάνει αυτός σε πολύ καλή ποιότητα και καλά.

εμένα ο άλλος απέναντι από το πρωην παβάν μ λέει :"κοίτα φιλαράκι κακά τα ψέματα . τα cd του hendrix τα βρίσκεις δύσκολα πλέον . λίγοι ασχολούνται με τέτοια μουσική κ δν βγαίνουν πια τέτοια σιντι . μόνο όσα υπάρχουν ακόμη σε ράφια . το μόνο που μπορώ να κάνω , επειδή σε συμπαθησα , είναι να σ γράψω εγώ το σιντι κάνοντας rip από το βινύλιο . βέβαια θα κοστίσει γτ το βινύλιο είναι συλλεκτική έκδοση .

ναι κύριοι ! σήμερα το μάθατε , τα cd του hendrix κυκλοφορούν πλέον μόνο στην μαύρη αγορά και το κράτος έχει θεσπίσει νόμο που απαγορεύει την συνάθροιση και ακρόαση τους από παρέες άνω των 3 ατόμων.#-o

ε ρε τι κάνουν για να σε γδύσουν . . . .

Στη Λάρισα που σπούδαζα ήταν κάπως παλέψιμα τα πράματα. Λέω κάπως γιατί για το μέγεθος της πόλης δεν είχε αρκετά… RockCity που όμως είναι ψιλο-γτπ, δισκόπολις (νομίζω το λέγανε το άλλο) που είναι ελεεινός κλέφτης… ένα άλλο, μια τρύπα στο δρόμο που είναι και το rockcity, αλλά απ’τη μεριά της Ταχυδρομείου, που είχε κάμποσα και έφερνε ότι του πεις… Αλλά το καλύτερο μάλλον είναι στην Ηπείρου, κοντά στην Τρίγωνη (που δε θυμάμαι όνομα)…

Ααααχ Λάρισα… Μαλλιώρας… Ελιξήριο… Μποέμ… To eat…

σταμάτα τέτοια ώρα κ πεινάω …:stuck_out_tongue:

Έλα ρε Τζιμι τώρα και στο κρυφό σχολιό…
Πάλι καλά που άνοιξε το παμπλικ για να υπάρχει και κάτι φτηνότερο. Δυστυχώς όμως για εξειδίκευση μόνο παραγγελία.

Δισκαδικα και επαρχία.

:lol3::lol3:

Cd με 22-25 σας κάνουν; Και μιλάμε να τα έχουν εκεί 5-6 χρόνια. Τουλάχιστον!
Τις προάλλες πέτυχα τιμές σε δραχμές! 8O

Μόνο το Metropolis τα ανταγωνίζεται σε τιμές σ’ αυτά που φέρνει από εξωτερικό!

Ενα απο αυτα που έμειναν Σερρες δεν εχει cd κατω απο 20 ευρω. Βασικα αν το βρεις στα 20 τυχερός εισαι. φερνει και μερικα μεταλ αλλα τα πολυ γνωστα όλα σε εξωφρενικες τιμες. Προσφατα ο ιδιοκτητης του βγηκε σε τοπικο καναλι των Σερρων και κλαιγοταν για το παρανομο downloading. Εχω μάλιστα μια υποψία πως τοσο αυτός όσο και κάποιοι άλλοι έχουν σταματησει κάποιο απο τα public metropolis απο το να ανοιξουν καταστημα στην πόλη. Φημες βέβαια αλλα πολύ πειστικές.

Πάντως τα μεταλ που ειχαμε Σερρες και κλεισαν ειχαν σε μεγαλο βαθμο λογικες τιμες για επαρχια, ειδικα το rock house (δεν κανω διαφημιση εχει κλεισει πριν καν ερθει το… ευρω) οι τιμες ἠταν καλές θυμαμαι, μια τρυπα ήταν αλλα είχε μπολικα πραγμα τότε, ενα μεγάλο μερος της συλλογης μου ειναι απο εκει. :roll:

έχω φιλαράκι που αγόραζε CD από δισκαδικα και προ-public εποχής . κάθε φορά που πάει στο public κάνει τις συγκρίσεις και τον πέρνουν τα κλάματα . τώρα σαν εκδίκηση δν αγοράζει τίποτα και από πουθενα . μόνο illegal downloading .:stuck_out_tongue: