μολις μου εστειλαν αυτο το private msg επειδη λεει εκανα spamming/trolling στο θεμα της τηλεοπτικης σειρας flash forward
ειναι η οχι εμπαθης ο moderator που μου εριξε τιμωρια ?
πειτε την αποψη σας
αυριο μπορει να ειστε εσεις το θυμα της προσωπικης εμπαθειας καποιου απο τους ‘mods’ εδω μεσα
ακολουθει το μηνυμα που μολις ελαβα
Dear awake,
You have received an infraction at Rocking.gr Forums.
Reason: Spam σε Topic
Αγαπητέ χρήστη,
έκανες spamming-trolling σε άλλο ένα topic που έχει θέμα μια τηλεοπτική σειρά. Ως εκ τούτου, χρεώνεσαι με ένα πόντο ποινής. Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη συμπεριφορά συνεχιστεί στο παρόν ή το μέλλον, θα επέλθουν και άλλες κυρώσεις.
the moderating team
This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.
[B][B]
Original Post: http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=797649
Quote:
σειρα-φουσκα μου φαινεται πως ηταν το φλας
τσεκαρετε το wire να μεινετε μαλακες.[/B]
ΜΗΝ το δειτε αν θελετε μια σειρα ‘ποπκορν’ με ευκολιες κ κλισε μεγαλοστομιες(βλεπε galactica)[/B]
All the best,
Rocking.gr Forums
δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Το σύστημα είναι αυτοματοποιημένο, και να θέλει ο mod δεν εμφανίζεται το όνομα του στο pm.
Αλλά και πάλι ποιος σε πιέζει να είσαι με το ζόρι μέλος στο forum.
Και μιας και μίλησες για φασισμό, το έχω ξαναγράψει, υπάρχει κάποιος που πιστεύει οτι υπάρχει δημοκρατία στο forum?
Δικοί τους κανόνες είναι όποιος δεν γουστάρει απλώς δεν μπαίνει.
Χωρίς απαραιτητα να δίνω αδίκο στο συμφορουμιτη, αλλα η λεξη φασισμος έχει γίνει πολύ ευκολη στα στοματα των περισσοτέρων (και στα πληκτρολογια βασικα) πιο συχνά απο το μαλ@κας το ακουω/διαβαζω.
Αwake έχεις σπαμάρει και σε θρεντ για συναυλίες που είχα ανοίξει εγώ πρόσφατα, μάλλον το συνηθίζεις, you had it coming.
Aντί να διαμαρτύρεσαι σαν παίχτης της ΑΕΚ που πήρε κάρτα, σήκωσε το χεράκι αντρίκεια παραδεχόμενος το σφάλμα σου και συνέχισε να παίζεις, απλά πιό προσεκτικά.
Ναι η αληθεια ειναι οτι γαμει το Wire οκ! Αλλα καλμα λιγο…κ την αλλη φορα στο θρεντ για τους λοστ μπηκες, γειωσες ολη τη σειρα κ σαν συνεπεια κ εμας που την γουσταρουμε! Λες κ επειδη δεν σου αρεσει η σειρα = μαλακια!
awake ξερεις πως σε παω σαν συμφορουμιτη αλλα αυτια δεν γουσταρω να χαιδευω. Αυτο ηθελα να πω απο το πρωτο μου ποστ. Το ειπα, τελος! Ντομπρα κ τιμια…
λολ ναι και? φορουμ ειναι ο καθενας γραφει τη γνωμη του. αν δεν ειναι σπαμ και δεν το γραφει σε καθε σελιδα που το προβλημα?
awake χαλαρωσε και αλλοι εχουν φαει ποντο για πιο αστεια πραγματα αλλα δεν καναν ετσι. και στο κατω κατω ποιος φασισμος? ολοι μαζι το φτιαξαμε το φορουμ?