Ηρακλησ

ΒΓΑΛΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΡΕΙΑΝΕ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ.

Αφου εισαι χιλιομετρα μακρια και δεν εχεις ιδεα του τι γινεται, πως μπορεις να αμφισβητεις ρε κομπλεξικο τυπακι την προσελευση του κοσμου !!!

Ερχεσαι και λες οτι ‘‘θα σας πρηζουμε τα παπαρια’’ οτι νικησαμε το κατεστημενο. Μονο που εμεις αποδεδειγμενα με το 14-1, ειμαστε αυτη τη στιγμη εναντιον ολων και θα επρεπε απο την ντροπη σου να μην μιλας καν γιαυτο το θεμα.

Πραγματικα, περιμενω να δω αρειανους να χαιρονται που θα πεσουμε στα ΧΑΡΤΙΑ μετα απο συνομωσια ολου του ελληνικου ποδοσφαιρου για να φανει ποσο ‘‘λιγοι’’ σαν κοσμος ειστε.

Και εσεις θα επρεπε κανονικα να εισασταν στην Δ’ Εθνικη ρε. Αλλα ειστε ο ΣαραντατεσσΑρης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΙΔΕΕ.
ΣΗΜΕΡΑ KATEBHKAN ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20.000 ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

:!: http://www.nooz.gr/sports/iraklis-galazios-o-pirgos
:!: http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Iraklis/276412.html
:!: http://bluearena.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5166:-20000-&catid=10:podosfairo-iraklis&Itemid=209

Γιατι ταραζεσαι;;;

Καναμε μια πλακα και μου θιχτηκες κιολας …οταν μας σκοτιζες για τα μπλουζακια του τελικου ασχοληθηκε κανεις μαζι σου;;;

Ενα, λοιπον, μαθε να δεχεσαι καζουρα κι οχι μονο να κανεις.

Και για να σου απαντησω και σοβαρα τωρα…

Τα “κομπλεξικο τυπακι” και “δεν εχεις ιδεα του τι γινεται” πες τα σε καποιον που τον ξερεις.

Για την “ψηφοφορια”, εσεις λετε οτι εγινε, σε μας βγηκε ο Κοντης και ειπε οτι δεν υπηρξε τιποτα τετοιο.

Γιατι κατι επισημο, δεν ειδα.

Τωρα για το αλλο που λες …θα ειμαστε οσο “λιγοι” ηταν καποιοι που 'τρεχαν στα δικαστηρια και 'καναν την αλλαξοκωλια του αιωνα μαζι με τα αλλα “φιλαρακια” τους για να πεσει ο ΑΡΗΣ.

Ο ΑΡΗΣ μπηκε στο 44 ΝΟΜΙΜΑ …εσεις ακομα κι αν γινει το σωστο (το οποιο ειναι ισονομια), θα εχετε μεινει στην Α’ παρανομα, τη στιγμη που και περσι σκασατε μιζα.

:slight_smile:

Εγω δεν βλεπω να εκανες καζουρα παντως.
Ηρθες απλα και μονο για να πεις οτι δεν πιστευεις για τον ογκο του κοσμου και να πεταξεις την μαλακια σου, χωρις να εχεις την παραμικρη ιδεα.
Αυτο λεγεται κομπλεξ, οχι καζουρα.

Ελα ρε τον Κοντη, ειπε οτι τετοια ψηφοφορια για την επικυρωση ή οχι της βαθμολογιας δεν εγινε ποτε ε ? :lol3:

Ο Αρης επεσε αγωνιστικα. Δεξου το. Τελειως διαφορετικη υποθεση.

Στο 44 μπηκατε, αλλα το ιδιο το 44 δεν ειναι ‘‘νομιμο’’. Δεν βρισκω ‘‘νομιμο’’ το να διαγραφονται απο τη μια μερα στην αλλη τα χρεη σας σαν να μην τρεχει τιποτα…
Ειδικα ο Αρης και η ΑΕΚ ειναι που δεν πρεπει να μιλανε καν για τετοια θεματα.

Εσυ τι εκανες στο τοπικ του ΑΡΗ πριν τον τελικο;;; Α, εσυ εκανες καζουρα …σορρυ.

Προσωπικα, δεν εχω δει αυτη η ψηφοφορια να αναφερεται απο κανεναν επισημα πλην Ηρακλη.

Αν εχεις κατι να μου δειξεις, πασο.

Ο ΑΡΗΣ επεσε αγωνιστικα (μετα την αλλαξοκωλια του Παοκλη Καλαμαριας), αλλα οταν αποκαλεις εμας “λιγους” που θα χαρουμε που θα πεσετε χωρις να εμπλακουμε, σκεψου τι ειστε εσεις που πηγατε στα δικαστηρια (με στιγμες απειρου καλλους σαν τον κολαροφορεμενο Κατσιαμπη) για να πεσουμε.

Το 44 ηταν νομος του κρατους, ομως.

Ρε παιδι μου εγω δεν αμφισβητησα καποιο γεγονος που εχει συμβει χωρις να το γνωριζω οπως κανεις εσυ τωρα !

Αυτη η ψηφοφορια φυσικα και εγινε, συζητιεται απο ολο τον κοσμο, και αφορουσε την επικυρωση ή οχι της βαθμολογιας της ΣουπερΛιγκ, οπου ολες οι ομαδες ψηφισαν να μην επικυρωθει μεχρι να τελειωσει η υποθεση που ξεκινησε ο Λεβαδειακος.
Και αυτη η αποφαση των 14 ομαδων, ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ συμφωνα με τον νομο.

Νταξει για την τελευταια σου προταση, γελαω απλα.
Λες δηλαδη πως ‘‘ο,τι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο’’.
Και στο κατω-κατω καλα κανατε και εκμεταλλευτηκατε αυτο τον περιεργο νομο και δεν καταληξατε στην Δ’ οπως επρεπε, αλλα οχι να το παιζετε τωρα και νομοταγεις πολιτες που ζητουν τον υποβιβασμο μιας ομαδας για γραφειοκρατικους λογους, γιατι ‘‘ετσι λεει ο νομος του κρατους’’.

Εχω κι αλλα, αλλα ειναι δραματικα. Μιλαει για μια παραγκα, εναν θειο και κατι περιεργους φιλους που ζουσαν στο βουρκο της αμαρτιας. Λες να τα ποσταρω στο “podium” ή να παω κατευθειαν στο “αλλες τεχνες”; Φοβαμαι μηπως δεν εκτιμηθει το ταλεντο μου :smiley:

Αληθεια, ποιο κεφαλαιο του βιβλιου μου σου φανηκε περισσοτερο extreme; Ειδα οτι για το πρωτο κεφαλαιο ειχαμε την ιδια φαντασια (ελπιζω οτι και φαντασιωση) συμφωνησες κι εσυ, αλλα δεν εχω κριτικες απο τους συμφορουμιτες και ανησυχω μηπως δεν πανε καλα οι πωλησεις :-k

Mερικα βιντεο απο τις πορειες της τελευταιας εβδομαδας :

:bounce::bounce::drunk::drunk::bounce::bounce:

1. Eγω δεν αμφισβητησα κανενα γεγονος, απλα εκανα την κλασικη καζουρα που σας γινεται και η οποια απ’ οσο θυμαμαι απο τον pumpkin προσφατα δε σε ειχε πειραξει και τοσο.

Οσο για το νουμερο ποσως με ενδιαφερει (μαζι με την πορεια σας δηλαδη), αλλα, νταξ σε νουμερα απο τον καθενα διαβαζεις ο,τι θες. Δεν ειχα σκοπο ουτε να μειωσω κατι, ουτε τιποτα. Αν τους μαζεψατε με γεια σας με χαρα σας …τωρα θα διαβασεις απο 10.000 εως 20.000+ …ουτε το ξερω ουτε κοβομαι κιολας.

1. Γι’ αυτη την ψηφοφορια που λες, παντως, δεν εχω δει πουθενα τιποτα επισημο. Με τη λογικη αυτη γιατι να ασπαστω τα δικα σας λεγομενα και οχι του Κοντη.

2. Δε λεω οτι ‘‘ο,τι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο’’, αλλα απο τη στιγμη που ΑΡΗΣ ηταν καθ’ ολα νομιμος, δε “χρωσταει” τιποτα και σε κανεναν.

Οσο για τα δικα σας, “γραφειοκρατικοι” λογοι δεν ειναι σιγουρα, αλλα απλα εχουν γινει και χειροτερα.

Mετα απο αυτα :

:!:http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Iraklis/276412.html
:!:http://bluearena.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5166:-20000-&catid=10:podosfairo-iraklis&Itemid=209
:!: http://www.nooz.gr/sports/iraklis-galazios-o-pirgos

(οπου δεν υπαρχει ασαφες ευρος οπως λες μεταξυ 10-20.000)

[SIZE=“4”][COLOR=“Blue”][B]
ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ !!! :slight_smile:

ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ, ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ… [/B][/COLOR][/SIZE] :bye:

Πάντως ρε iron_aris αφού δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας στο τακτικό συμβούλιο της 27ης Μαΐου, πώς μπορεί να έγινε αυτό χωρίς ψηφοφορία?

Το 14-1 ρε συ ΚρισΠ βγηκε μονο απο τη μερια του Ηρακλη.

Αντιστοιχα, βγηκε ο Κοντης και ειπε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.

Τωρα αν εγινε ψηφοφορια, αν ηταν 8-7 ή 14-1, εγω δεν μπορω να το ξερω απο τη στιγμη που δε βγηκε κατι προς τα εξω επισημα.

Κι απο την αρχη, ειπα στο Ναϊτσκάι οτι δεν ειμαι βεβαιος για κατι τετοιο, και οτι αν υπαρχει κατι επισημο δεν εχω προβλημα να πω οτι κανω λαθος.

Ποσα θες να μας τρελανεις…

Καλο ειναι να εχεις και μια πιο σφαιρικη ενημερωση απο αντικειμενικες πηγες, οχι μονο κιτρινη οπαδικη, γιατι αυτα που λες, οτι δεν μπορεις να ξερεις ποσο εληξε η ψηφοφορια επειδη δεν σου ειπε ο Κοντης, ειναι τρελα πραγματα.
Φιλικα στο λεω, ωστε να μην εκτιθεσαι επιμενοντας σε θεματα που ειναι ξεκαθαρα.

Ειπα απο την αρχη νομιζω οτι δεν εχω και την τελεια γνωση πανω στο θεμα.

Αλλα απο τη στιγμη που το θεμα της ψηφοφοριας βγηκε απο εσας, γιατι δεν μπορω να χαρακτηρισω και γω τη δικια σου ενημερωση μπλε οπαδικη;;;

Δεν επιμενω σε τιποτα και σου λεω σε τοσα ποστ να μου παρουσιασεις κατι επισημο και εγω θα παραδεχτω οτι εχω λαθος.

ΥΓ.: Μας γεμισες βιντεο, αλλα δε μας εβαλες και φωτο απο τη μαλακια που κανατε να βαψετε το Λευκο Πυργο. :stuck_out_tongue:

Αλήθεια είναι. Μάζεψαν κόσμο. Τώρα γιατί αυτός ο κόσμος δε στηρίζει και στο γήπεδο δε καταλαβαίνω.

Λιβυη ηταν τελικα. Δε θυμομουν που ειχε καταληξει, αλλα φαινεται οτι “θυμουνταν” εκεινοι που τον “εψαχναν”.

E, τεσσερα χρονια στην 10η θεση, λογικο ειναι να εχει ξενερωσει πολυς κοσμος.

Ηρακλης και στον Λαζοπουλο !

:!: http://www.youtube.com/watch?v=PQRuSawOlX0

Respect στο παλικαρι, ωραια τα ειπε. :thumbup:

ωραια τα διαβασε:p

Ε τότε πάτε Β’ εθνική να βγείτε 1οι-2οι.

τελικα οι 15 χιλιαδες που ταν στη θεσσαλονικη μπας και ηταν και περαστικοι μαζι?που ειναι η μεγαλη σας καθοδος? 2χιλιαδες με το ζορι:lol:

Αισχος να γελατε και να κοροιδευετε τον Ηρακλη!!!

Απο τις πιο συμπαθητικες ομαδες!!!