Ηρακλησ

πας καλα?ημερα τεταρτη,με δεκα μερες κινητοποιησεις,κατεβηκαν 2 χιλιαδες και το παιζεις υπερανω?ειπε κανενας οτι θα κατεβουν δεκαπεντε χιλιαδες μηπως?κατσε να γινει καμια στραβη και να μην μας δωσουν το χαρτι,και τοτε ξαναβλεπουμε.θα το κανονησουμε σαββατακι τοτε,θα ρθουμε οχι δυο αλλα δεκα χιλιαδες και με σαφως διαφορετικη διαθεση απο οτι σημερα.

συμπαθητικη ομαδα και κουραφεξαλα.βλεπουμε τις συμπαθειες,τις μετραμε.βλεπουμε ποιοι βγαλαν ανακοινωσεις στηριξης στην αδικια.βλεπουμε τι ψηφιζουν οι αλλες παε.μονοι μας ειμαστε,ποτε τσατσοι κανενος,γι αυτο μας κυνηγαν!να κοροιδεψουν παλι δεν τους παιρνει,ξερουν πολυ καλα οτι αν υπηρχε απειροελαχιστη δικαιοσυνη θα επρεπε οι ομαδες τους να ειναι στη θεση του Ηρακλη αυτη τη στιγμη!

αγωνιζομαστε μεχρι τελους για την δικαιωση!

E, όχι Σάββατο!Κατεβαίνουμε παραλιακή, μη κάνετε καμία μαμακία θα πέσει πολύ ξύλο. :smiley:

Υ.Γ. Και αν βρείτε κανένα στο κέντρο στην Αθήνα Σάββατο μες τον Ιούνιο να με χεσετ#

Φιλε εγω ειμαι Ολυμπιακος Βολου και ο Μπεος ειναι ο πρωτος που σας στηριξε,εβγαλε ανακοινωση για αλλαγη του καθεστωτος κ βγηκε σε χιλια δυο καναλια και ραδιοφωνα να σας υποστηριξει.Μην εισαι αδικος!!

Καλα ρε τραγικε, αναλογιστηκες οτι μερα Τεταρτη, δηλαδη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, με τους εργαζομενους να μην μπορουν να αφησουν τις ΔΟΥΛΕΙΕΣ τους και τους μαθητες-φοιτητες να γραφουν ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, δεν μπορουσαν να ταξιδεψουν οι 20.000 κοσμου που διαδηλωσαν στην πολη τους τοσα χιλιομετρα μακρια ??!!

Τα λες μονο για να τα λες. Βαλε λιγο και το μυαλο σου να δουλεψει.

Ο μαλάκας ο Ψωμιάδης φταίει που δεν κήρυξε τη μέρα επίσημη αργία του κράτους.

Οχι, φταιει το οτι δεν οργανωθηκε το ταξιδι και η πορεια Σαββατο. Να δεις δεκαδες χιλιαδες ‘γριες’ να κανουν καταληψη στην Αθηνα, να χαζεψεις. 8)

Βλέπω κάθε μέρα δεκάδες χιλιάδες γριές να κάνουν κάταληψη στην Αθήνα, στα πεζοδρόμια, στις δημόσιες υπηρεσίες, στα ΜΜΜ οπότε δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση.

‘‘Χιουμορ’’ :stuck_out_tongue:

χαχαααχ προβωκάτορα!!!
Πάντως μαγκιά των Ηρακλιδών που κατέβηκαν Αθήνα μόνο και μόνο για την ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ

Όλες τις μαλακίες εμείς που μένουμε κέντρο τις πληρώνουμε.
Στις πορίες είχα να δω λεωφορείο βδομάδες.Τώρα θα κατέβει και η Θεσ/κη να μας τα πρήξει κάτω.
Να πω.Δουλείες δεν έχετε;Δεν πεινάει κανείς;Γενικά δε πα να πέσει και ο γαύρος και ο παο στα @@ μου πραγματικά.Πιο συμαντικά πράγματα δεν έχετε;

Φίλε εισαι ο κλασσικός ο Μ… Ελληνας που λέει και ο Γεωργίου
Καλοβολεμένος και μικροαστός!!!

Για αυτό σου αφιερώνω το επόμενο τραγουδάκι για να μην αρχίσω τα βαριά μπινελίκια(είναι και νωρίς το ξημέρωμα)!!!

Θανκσ.
Τώρα ποιός είναι πιο μ…, εγώ ή η αφεντιά σου που έπαιξε στοίχημα οτι θα πάρει ο γαύρος το πρωτάθλημα μπάσκετ, θέλει συζήτηση.
Σε παρακαλώ μην αρχίσεις τα μπινελίκια γιατί φοβάμαι εύκολα εγώ και δεν έχω και το g i joe μου(το έχασα ο #$@@$).
Α και εγώ και εγώ, αφιερώνω:

Εντάξει δεν είσαι λακαμάς αλλά αφού αφιερώνεις [SIZE=“6”]ΚΑΡΡΑ[/SIZE] που είναι οπαδός του Άρη κάνω μόκο…

ΥΓ
Καλά εδώ έπαιξα ότι θα το πάρει η Αργεντινή το μουντιάλ και η Ατλέτικο το κύππελο Ισπανίας…είμαι λίγο κουβανός

Σημερα βγαινει η αποφαση? Ο ρεμος ακυρωσε εμφανιση στην κοζανη γιατι τον απειλουσαν λεει οτι αν ερθει θα τον λιντσαρουν…

Hταν να βγει η αποφαση χθες…Αναβληθηκε για σημερα…Τωρα ακουγεται οτι θα την ανακοινωσουν αυριο…:blow:
ΠΟΛΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ παιζει εκει κατω στην Αθηνα παρασκηνιακα…:lightsabre:

χθες στα αθλητικα στο νετ ελεγε πως ειναι θετικη η εξέλιξη για τον ηρακλη…
μαλλον θα την παρει την αδεια

[SIZE=“4”]Δεν πήρε την άδεια ο Ηρακλής, εκτός προθεσμιών η υπόθεση![/SIZE]

Προηγούμενο δεν έχει το μπάχαλο που δημιουργείται με την αδειοδότηση της ΠΑΕ Ηρακλής, μια υπόθεση που κατάντησε ανέκδοτο. Παρά τη? σιγουριά και τους πρόωρους πανηγυρισμούς των ανθρώπων του «γηραιού», η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης δεν τους χορήγησε άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ζητώντας νέα στοιχεία. Παράλληλα, η υπόθεση βγήκε εκτός προθεσμιών, άρα είναι πλέον ευάλωτη σε περίπτωση ενστάσεων!

Οι πανηγυρισμοί και η ενθουσιώδης σιγουριά των διοικούντων την ΠΑΕ Ηρακλής, διαψεύστηκε την Παρασκευή, καθώς κατέστη σαφές πως ο φάκελος που κατέθεσαν στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης, παραμένει ελλιπής. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η επιτροπή ζήτησε επιπλέον στοιχεία από τη διοίκηση του «γηραιού», τόσο για όσα αφορούν την υπόθεση Ντιέ, όσο και για το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Αν προσκομιστούν όσα απαιτούνται, τότε η άδεια θα δοθεί και ο «γηραιός» θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα. Αυτό μπορεί να συμβεί τη Δευτέρα, μπορεί όμως και όχι?

Και εδώ δημιουργείται ένα θέμα που κατά την άποψη μας είναι εξόχως πιο σπουδαίο, καθώς έχει να κάνει με τη νομιμότητα της όποιας απόφασης. Και το λέμε αυτό, διότι την Παρασκευή 18/6 εξέπνευσε η προθεσμία εντός της οποίας θα έπρεπε να ληφθεί η απόφαση. Ο Κανονισμός προβλέπει δέκα εργάσιμες ημέρες από τότε που θα κατατεθεί η έφεση. Το δεκαήμερο, λοιπόν, συμπληρώθηκε. Συνεπώς, από εδώ και στο εξής, η όποια απόφαση παρθεί, πιθανόν να θεωρηθεί παράτυπη! Κάτι που σημαίνει πως? όποιος επιθυμεί να την προσβάλει για τον οποιονδήποτε λόγο, θα μπορεί να το κάνει και θα μπορεί παράλληλα και να δικαιωθεί!

Και κάτι ακόμη: Λέγεται πως υπάρχει μέλος της αρμόδιας τριμελούς επιτροπής που προς το παρόν διαφωνεί με την άποψη των άλλων δύο και μάλιστα έντονα. Και γίνεται τεράστια προσπάθεια ώστε η απόφαση που θα παρθεί να είναι τελικά ομόφωνη, άρα και πιο ισχυρή. Άλλο το 2-1, άλλο το 3-0?

http://www.sport-fm.gr/article/278803

μυλος παλι…

[SIZE=“3”]ΑΠΛΑ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.[/SIZE]

Ηταν προφανες οτι καθυστερουσαν επιτηδες την αποφαση, ωστε στο τελος να μην προλαβουμε να δωσουμε και τα εγγραφα που ζητησαν αλλα και να υπαρχει νομικο προβλημα με την προθεσμια.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ.
Αυτη τη στιγμη γινονται εκτακτες εκπομπες της Αυτονομης στα ραδιοφωνα metropolis και libero και οργανωνεται η τελευταια συγκεντρωση στο Ιβανωφειο.

[SIZE=“5”]
ΤΡΕΛΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!
[/SIZE]

Για πες, καλός ο Επσταϊν? Γιατί δεν έχω παρακολουθήσει συστηματικά Ηρακλή…

Ο καλυτερος παικτης του Ηρακλη κατα τη γνωμη μου.

Και με αφορμη αυτο, φενεται και το απωτερο σχεδιο τους.
Να παει πισω ο σχεδιασμος της ομαδας σε θεματα μεταγραφων και προετοιμασιας, περιμενοντας μια κωλοαδεια, ωστε να αποδυναμωθει η ομαδα και να την ριξουν του χρονου δηθεν ‘‘αγωνιστικα’’.