Ψάχνουμε κιθαρίστα

Είμαστε μπάντα με έτοιμες διασκευές σε ελληνικό και ξένο ροκ (μπάσο ντραμς φωνή) και ψάχνουμε άμεσα κιθαρίστα γιατί έχουμε πρόταση για live.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6932377360 Αποστόλης

Καλησπέρα!!! Παίζω κιθάρα και ψάχνω γκρουπ με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο…Έχω εμπειρία από γκρουπ και lives… Βασίλη με λένε και είμαι 27…Από εξοπλισμό είμαι εντάξει (κιθάρες-πεταλιέρα-πεταλάκια-ενισχυτής)… Πρόβες που κάνετε και κάθε πότε ?? Η πρόταση για το live για πότε είναι ??? 6936833061 Βασίλης

Φιλε Βασιλη, προβες κανουμε συνηθως μια φορα τη βδομαδα καπου μεσα στο Σαββατοκυριακο. Παλιοτερα πηγαιναμε στο Basement (Ηρακλειο), τωρα τελευταια στο Encore (κοντα στη σταση του Μετρο Κατεχακη). Δεν υπαρχει ομως ιδιαιτερο θεμα, μπορει να αλλαξει αυτο αρκει να ψιλοβολευει ολους μας. Επειδη το live θα γινει σε μαγαζι γνωστου μας ο οποιος γνωριζει για το ξαφνικο προβλημα με τον πρωην κιθαριστα μας, δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη ημερομηνια, οσο πιο γρηγορα τοσο πιο καλα! Αν ψηνεσαι γενικοτερα, να επικοινωνησουμε κ απο τηλεφωνο για τυχον αποριες που εχεις και να αρχισουμε δουλιτσα!

τι στηλ παιζετε??? τν λαμπη τν 3ερω χρονια…

eimai apo peiraia 24 xronwn kai paizw ilektroakoustiki- ruthmiki diladi kithara…endiafereste?