Εδώ κάνεις λάθος…αλλά σκεψου την Σμαράγδα που της το πειρανε το παιδι μεσα απτα χερια της…πως ενιωθε…κ στο κατω κατω ο μονοσ π σκεφτεται το παιδι στην ουσια ειναι ο αγγελοσ… Και δεν ηθελε να την κερατωσει…κ εσυ αν ειχεσ δεσμο και εβρισκεσ τον ερωτα αλλου δεν θα χωριζες?
Εγω θα χωριζα…
Απλα σκεψου λιγο λογικα … η αθηνα μαλλον ειναι δολοφονος…ειναι υστερικια…Και ασε που οσα παιδια κ να εχει κανεις δεν γεμιζει το κενο της απωλιας του στεφανου…καταλαβες?
εμένα αυτή η Άλκιστη μου τη δίνει…
Α, και καλά έκανε μωρέ που τον ξεφορτώθηκε τον Α-τάλαντο… γιατί πολλά πάρε δώσε είχε με τη Μίρκα, και ντάξει… όσο και να μου τη δίνει η Άλκιστη στην σειρά, τη στιγμή που τα’χωσε στη Μίρκα ΤΟ’ΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!!! εεεεμα!
Αλλά ρε γαμώτο, μου κάνει εντύπωση: απτόητη η τύπησα… τι κι αν φταίει, πετάει ένα “Για άντε κάνε μας τη χάρη!!!” … και πάει να βγεί κι απο πάνω…
έλεος δηλαδή…
Μου τη σπάει που κάθε φορά που ρωτάει κάποιος την Αθηνά “Εσύ το έκανες? Εσύ τον σκότωσες?” εκείνη κοιτάει απλά… και δε μιλάει… ή απαντάει εντελώς άκυρα ξερω γω…
αλλά εγώ δεν ξέρω αν θέλω να είναι αυτή η δολοφόνος… Πάντα πίστευα ότι είναι η Μίρκα… δε γίνεται να είναι αθώα εκείνη… εξάλλου είχε το πιστόλι… και την πρόφαση να το κάνει (μισεί τη σμαράγδα… )… οπότε?
Εσύ τι πιστεύεις??
Τελικά δεν πήρα απάντηση απο την φίλτατη απο πάνω… και ουτε η άλλη φίλτατη ξαναμίλησε…
Μα μιλήστε ρε κορίτσια!.. μόνη μου θα τα λέω??
Είναι δυνατόν να το ψάχνω το thread μια ώρα στα subscriptions… έχει θαφτεί… χαχαχαχαχαχαχα!
Λοιπόν, επειδή θέλω παρακάτω να παραθέσω μερικές παρατηρήσεις πάνω στη σειρά, [SIZE=“3”]προειδοποιώ[/SIZE] ότι υπάρχουν πιθανά σπόιλερς, οπότε αν κάποιος το παρακολουθεί κι έχει ξεμείνει σε παλιό επεισόδειο να είναι προσεκτικός!!!
Αρχίζω:
ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ: Άγγελος = Θ Ε Ο Σ ! ο καλύτερος όλων!
(εκτός του ότι είναι κούκλος) είναι ο καλύτερος χαρακτήρας του έργου!
-
η Μιρέλα θέλει να καλοπιάσει τον άντρα της με ποτό… παίρνει τα ποτήρια και τα τσουγκρίζει μόνη της…
-
διάλογος:
-τον αγαπώ πολύ τον Ηρακλή
-το αξίζει?
-τι εννοείς?
-εννοώ, την αξίζει την αγάπη σου??
- O ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΒΕΡ:
-δεν κατάλαβα!!! με απειλείιιιιιιις???
-όχι! απλά σε προειδοποιώ!..
- διάλογος:
-το’ξερα ότι θα έρθεις!!!
-ε, αφού σε πήρα τηλέφωνο…
-
κανείς δεν ξέρει να κρατάει μυστικά, ο ένας λέει “μην το πεις σε κανέναν, ειδικά στον Τάδε!” και μετά έρχεται ο άλλος και το λέει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στον Τάδε!!!
-
διάλογος:
-τι ώρα φτάνει το αεροπλάνο?
-σε 2 ώρες περίπου…
-κάτσε να τον πάρω τηλέφωνο… … κλειστό το’χει!
- Η Αθηνά που είναι κρατούμενη, ζητάει να πάρει τηλέφωνο σπίτι της.
Ο αστυνομικός της λέει: “πάρε το δικό μου κινητό, … εξαίρεση ”
αυτή καλεί στο κινητό του άντρα της…κι αυτός απαντάει “έλα, που είσαι??”
μην ξέροντας ότι είναι αυτή…
8 ) Η Άλκιστη που επιτίθεται στον πατέρα της, επειδή τον βρίσκει να κοιμάται στο γραφείο… τέλεια παράνοια… !
“Δεν είναι δυνατόν να χωρίζουμε και πατέρας και κόρη την ίδια περίοδο!..
Γιατί δεν φέρεσαι σαν άνθρωπος της ηλικίας σου? Δηλαδή: ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ!!!???
Τουλάχιστον με τη μαμά ήμουν ήσυχη!.. ο,τι ήθελε η γυναίκα το έβγαζε απο μέσα της… ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! εσύ γιατί είσαι έτσι?? πότε θα βάλλεις μυαλό?”
χαχαχα… γενικως έχουν φτιάξει αρκετά τον ρόλο της (απο τότε που χώρισε μ’εκείνον τον πόρνο… ) , γιατί στις αρχές ήταν λίγο ό,τι να’ναι!!!.. τώρα όμως έχει πλάκα…
-
αυτή η Αθηνά στη φυλακή, έχει δει τόσο κόσμο που και σπίτι της να’ταν λιγότεροι θα είχαν περάσει… άσε που έχει γαμηθεί στα τηλέφωνα… φυλακή σου λέει… χαχαα!
-
Must ατάκα για να παίζεις στο Κάρμα τον τσαντισμένο: “ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!”
-
Ο Άγγελος, (ναι!!! Ο ΚΟΥΚΛΟΣ γκριζομάλλης!) έχει μπλέξει με 2 τρελές!..
Απο τη μία η γυναίκα του τον διαολοστέλνει συνέχεια…
απο την άλλη η έγκυος γκόμενά του τον κατηγορεί “Γιατί ήρθες εδώ? θες να αποβάλλω??” -
Αυτή τη Μίρκα δε θα την κρυφακούσουν ποτέ???
Όλα στο σαλόνι τα λέει… όλες τις σκευωρίες… LOL…
μα ποτέ κανείιιιις??? τυχαίο? … δε νομίζω … -
Το παιδάκι που παίζει τον γιο της Σμαράγδας είναι σκέτη γλύκα!!!
Στην αρχή ήταν πολύ σφιγμένο, και σκεφτόμουν ότι είναι ατάλαντο και ότι έχει καλό μέσον, για αυτό τον βάλλανε στη σειρά… αλλά τώρα που έχει περάσει καιρός… και μάλλον έχει γνωριστεί με τους ανθρώπους της σειράς… και νιώθει περισσότερη οικειότητα: ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ! το γλυκούλι μου!!! μια σταλιά είναι… ! -
Γίνεται τρακάρισμα ανάμεσα στη μηχανή στην οποία βρίσκονται 2 πρωταγωνιστές, και σε ένα αυτοκίνητο που είναι ένας κομπάρσος…
όταν δείχνει την μηχανή με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες του έργου, απο πίσω ακούγεται μια ήηηηηρεμη μουσική… σαν πεταλούδισμα…
όταν δείχνει τον τυπά στο αμάξι, ακούγεται το Hysteria των Muse… και μου τη σπάει… γιατί το παρουσιάζουν σαν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΦΑΣΗ, Μ’ΕΝΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΥΠΟ… μακρυά μαλλιά+ ροκ άκουσμα… ο οποίος τους κλέβει κι όλας όσο είναι πεσμένοι στην άσφαλτο αναίσθητοι…
Γιατί δηλαδή να μην ήταν ένας άλλος τύπος ?? π.χ. λέω εγώ: ένας κουστουμάτος σε πλούσιο αμάξι??.. ή κανας γέρος που δεν βλέπει καλά… -
Ρεαλιστική απόδοση του ατυχήματος: έγινε πρωί (γύρω στις 10-11…) και το ΕΚΑΒ έφτασε το απόγευμα!!!
Αυτά προς το παρόν… επειδή δεν έχω τελειώσει ακόμα τα επεισόδεια… μου έχουν μείνει μερικά ακόμα της φετινής σεζόν… απ’ο,τι ξέρω ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΟΟΝΟΟΥΥΥΥ … για αυτό θα παρακαλούσα, αν κάποιος τα δει πριν απο μένα, να μην γράψει εδώ τίποτα εξελίξεις και με ξενερώσει…
Ευχαριστώ πολύ!