Αναφέρομαι στο σίριαλ που παίζει στον Αντ1 κάθε μέρα.
Αν υπάρχει ήδη το thread, τότε μετακινήστε το. πάντως δε μού’βγαλε κάτι στο search για αυτό το έφτιαξα…
Πρώτα απ’ολα, οι πρωταγωνιστές “Σμαράγδα” και “Άγγελος” είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ…
Η ιστορία πάνω κάτω έχει ως εξής:
Η Σμαράγδα με τον Άγγελο συναντιούνται και ερωτεύονται. Η Σμαράγδα έχει εφιάλτες απο μικρή, βλέπει ένα ναυάγιο, όπου βρίσκεται ένα ζευγάρι γερμανών (Γκρέτα και Χανς), όμως ο Χανς πεθαίνει, και η Γκρέτα τελικά καταλήγει στην Κρήτη.
Η Σμαράγδα βασανίζεται απο τους εφιάλτες, και “νιώθει” ότι η Γκρέτα Γκάφνερ είναι η ίδια η Σμαράγδα. Ζει μέσα στα όνειρά της την αγωνία της Γκρέτα, και όλη τη δυστυχία της που έχασε τον Χανς, τον οποίο όμως τελικά τον βρίσκει στο πρόσωπο του Άγγελου.
Έχουμε δηλαδή έναν καρμικό έρωτα.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Επίσης, απο τους κακούς τις ιστορίας,
__η Μίρκα (θεία της Σμαράγδας, αδερφή της μάνας της) >> πολύ απαίσια!!! Κολλημένη, σκύλα και ηλίθια! θέλω κάποιος να την βασανίσει!
__Πάτροκλος(πρώην άντρας της Σμαράγδας, γιατρός)>> τσάμπα φασαρία, δεν είναι και τόσο μεγάλος κίνδυνος, μόνο για λεφτά ενδιαφέρεται… μάλλον χαζό θα τον έλεγα…
__Ηρακλής(γιός του πατριού της Σμαράγδας)>> παρεξηγημένος… μπορεί να έχει στο ιστορικό του έναν βιασμό, έναν ΕΚβιασμό, και κάτι άλλες απάτες… όμως έχει ευαίσθητη ψυχή, και έχω μια αίσθηση ότι αυτός θα βοηθήσει τελικά…
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Εκτώς απο πολλούς καλούς ηθοποιούς, στη σειρά παίζουν και πολλά Τούβλα–Ατάλαντοι!!!
Θα αναφέρω χαρακτηριστικά 2 απο αυτούς>>
__Άλκιστης, (αδερφή του Ηρακλή).>>… πολύ “κουλ”… χρησιμοποιεί εκφράσεις της “πιάτσας” κλπ… αλλά δεν το’χει καθόλου.
__Άρης, (γκόμενος της Άλκιστης, πρώην πόρνος)>> δεν υπάρχει μεγαλύτερο υποκριτικό ταλέντο… ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ…!!!
-=-=-=-=-=-=-=–=-==-=-=-=-=-=-=-=-
Περιμένω να δω ποιός άλλος το παρακολουθεί… και να συζητήσουμε για τις εξελήξεις κι όχι μόνο…
επειδή μίλησα για τη σειρά. αλλά δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να μην μπορείτε να τη βλέπετε στην τηλεόραση. εδώ είναι το λινκ για να το βλέπετε on demand online στον αντεννα! http://webtv.antenna.gr/webtv/karma
κι εγώ απο τις επαναλήψεις των χριστουγέννων το άρχισα…
Αλλά κόλλησα! Πρώτη φορά βλέπω καθημερινό σοβαρό ελληνικό σίριαλ. συνήθως τα σενάρια είναι πολύ μάπα>> βλ. βέρα στο δεξί κλπ…
Μπορείς να δεις τη συνέχεια στο λινκ που πόσταρα πιο πάνω!
Θα είναι ωραίο να το βλέπει κι άλλος… έτσι για να σχολιάζουμε ρε γαμώτο!
Μου στείλανε ένα λινκ από γιουτούμπι για αυτή τη σειρά.
Ντάξει ψιλοπουτσαλέο μου φάνηκε αν και το είδα χωρίς ήχο γιατί άκουγα ΥΟΒ εκείνη την ώρα, όμως μια ξανθιά που βρήκα κει μέσα άνετα την έγλυφα ανελέητα.
Για πες, τι ξέρουμε για αυτή?
Δλδ όνομα, πού αλλού παίζει, αν υπάρχει κάνα σεξ-τέηπ κλπ…
ποια ξανθιά λες? αυτή που παίζει στη διαφήμιση της λάκτα?
Καλα, βρηκες να γλύψεις μια απο τις πιο αταλαντες της σειρας…
Πρέπει να την ακούσεις κι όλας…
λοιπόν, υπάρχει μεγάλη υποψία στο μυαλό μου ότι ίσως ΙΣΩΣ… λέω εγώ τώρα: ο Άγγελος να μην είναι ο καρμικός έρωτας της Σμαράγδας… απο τη μία… κρίμα… αλλά από την άλλη αν είναι αυτό που υποψιάζομαι… χαίρομαι! χεχεχεχε
λοιπόν, αυτός ο “Άρης” είναι και πολύ μα πολύ ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ρε γαμώτο!!! χαχαχαχαχαχα μα καλά, υποτίθεται ότι είναι άρρωστος με 40 πυρετό, και κάνει κάτι φέιλ γκριμάτσες, και επίσης βήχει τόσο μα τόσο ΨΕΥΤΙΚΑ!!! μιλάμε δεν υπάρχει ο τυπάς!!!
Επίσης: ΑΓΑΠΑΜΕ Σμαράγδα! Μα πόσο γαμάτη είναι ρε γαμώτο! είναι πάντα πολύ ανώτερη, δεν προσβάλλει κανέναν, και όσο και να ξεφεύγουν οι άλλοι (οι υπόλοιποι κοινοι θνητοί) αυτή πάντα στο ύψος της. Είναι και γλύκα. δεν ξέρω! έτσι θα’πρεπε να είναι όλες οι γυναίκες: κούκλες και πολύ cool!!! RESPECT!!!
κάτσε, ναι όσον αφορά την τηλεθέαση η άλλη η βλακεία στο μέγκα βγάζει καλύτερα νούμερα… αλλά ρε γαμώτο: ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΕΙΝΑΙ 1000 φορές καλύτερο!!!
Το άλλο έχει πολύ βλακεία σενάριο… δηλαδή πολύ βαρετό και ανούσιο! και ένας απο τους πρωταγωνιστές είναι και πολύ ατάλαντος!!! (εκείνος ο μουσάτος… )τώρα θυμήθηκα μια παρωδία στο youtube για τον “τύπο” … κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Δε λέω, και εδώ υπάρχουν ατάλαντοι αλλά: δεν είναι πρωταγωνιστές!!!
εδιt: ατάκα που μόλις άκουσα>>>
-δεν πιάνει… βγαίνει τηλεφωνητής…
-κάτσε να πάρω απο το δικό μου κινητό!.. πάλι τηλεφωνητής!!!
-αφού δεν έχει σήμα…
Λοιπόν, ο/οι σεναριογράφος/οι της σειράς, δεν έχουν ιδέα απο ιντερνετ!
δείχνουν το Facebook (επειδή είναι κι όλας της μόδας το θέμα του φέισμπουκ… πωωωωπωωω μεγάλο πράγμα… πφφ) και δείχνει ξέρω γω, τον Άρη που βλέπει ονλάιν στο chat την Άλκιστη, και της στέλνει μήνυμα στο chat… (λεπτομέρεια: το chat είναι instant message και όχι μήνυμα που θα πάει στα inbox του facebook… αλλά δεν έχει σημασία… )
Οπότε, δείχνει καπάκι στο πισί της άλκιστης, να της έρχεται ένα message στα inbox στο facebook που της λεει τη φράση που της έστειλε ο Άρης…
και αυτή κάνει “reply message” στην ίδια σελίδα των εισερχόμενων… και αυτουνού του πάει η απάντησή της στο παραθυράκι του chat… !!! δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανακρίβεια…
Επιπλέον: υποτίθεται ότι αυτοί οι 2 δε μιλάνε απο κοντά, γιατί η κοπέλα δεν ήθελε καμία σχέση μαζί του πλέον… κι όμως: στο facebook είναι φίλοι… έτσι ώστε να βάλλουν στο σενάριο ότι αυτός την κηνυγάει ακόμα κι εκεί μέσα… (λεπτομέρεια: το facebook έχει επιλογές ασφαλειας - privacy settings, που μπορείς να επιτρέπεις σε όποιον θες να σου μιλάει ή να μη σου μιλάει… ) λογικά αυτή υποτίθεται ότι θα μπορούσε να τον κάνει block αν είχε ιδέα απο facebook… όχι δηλαδή να το παίζουν ότι και καλά “ΝΕΟΛΑΙΑ” που χρησιμοποιεί ΙΝΤΕΡΝΕΕΕΕΤ και FACEBOOOK… και να μην είναι καθόλου ενημερωμένοι για το πως λειτουργούν όλα αυτά…
χαχα οντως… και εγώ οταν το ειδα αυτο ελεγα ποσο ασχετοι παιζει να ειναι…
αλλα δεν τους θεωρώ ατάλαντους…πιστεύω πως αν δεν υπήρχε η Άλκιστη δεν θα είχε ζωντανια η σειρά…
Επεισης κανει μεγαλη Βλακεια που χανει αυτον που αγαπαει για κατι που εκανε στο παρελθον και εχει αλλαξει ζωη στην κυριολεξια για αυτην…
μεγαλος αληταρας ο γκριζομαλλης πρωταγωνιστης…εμ κερατωνει την γυναικα του εμ θελει να της παρει το παιδι κ βαζει λογια στο μικρο… αμαν κ αυτοι αφου θα κανουν κ αλλο τωρα! ολα τα ευκολα να τα κανουμε δυσκολα…