Θρετν ΕΥΘΥΝΗΣ και ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ των μοντερέητορς

Λωλζ, λογικά αυτό θα πάει άπατο σήμερα μιας και όλοι ασχολούνται με την τσόντα της Τζούλιας, αλλά έχω την ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να το ανοίξω.
Τα λέγαμε με τον NightSky χτες.

Πόσο μαλακία είναι οι κανόνες του φόρουμ και η μουσική συζήτηση και δεοντολογία να μας στερούν το ΑΓΝΟ γέλιο που απλόχερα μας προσφέρουν τα κατά καιρούς τρολλς?

ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΝΤΣ, για σας τους άκαρδους λέω που με το πάτημα ενός κουμπιού στερείτε μεγάλες στιγμές όπως τα ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ, τα ΜΟΥΣ-ΠΙΤ, τη Νεο-Ναζί ΕΠΟΠΟΙΪΑ του trivium13, τον 666ΘΑΝΑΤΟΣΨΥΧΗΣ και τόσα άλλα.

Δικαιολογίες κομμένες, πλέον όλα αυτά τα επικά ποστς που κρατάτε κρυφά όπως τις λίρες η τρελόγρια ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ να τα φέρνετε εδώ.

Κάνω την αρχή με υπεραγάπη ΞΗΓΑ που μπαίνει με τον 6ο και 7ο αντίστοιχα λογαριασμό του και σπαμάρει με τον εαυτό του ανούσια στο θρεντ των Crashdiet

Aγαπάμε Ξήγα. :smiley:

Μοντς, περιμένουμε ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΟΣΤΣ από τη μεριά σας (στην ανάγκη, αν κάποιο ποστ ήταν προσβλητικό κάντε ένα έντιτ να μην βλέπουμε σε ποιόν απευθυνόταν)
Ξεκινήστε παρακαλώ με εποποιϊα Trivium.

Ευχαριστώ.

Λολ, τα παραπάνω ποστ θα φύγουν εντός ολίγου γιατί βαριέμαι τώρα να τα σβήσω, οπότε καλά έκανες και τα μετέφερες:lol:

Στηριζω τοπικ.

Φριδομ, ελλανορ, αντζελ, ειστε τιμιοι.ξερετε τι πρεπει να κανετε


:lol::lol:

λοστ έχει τώρα το μενού, η τσόντα προηθήθηκε!

Καλά με τη “συζήτηση” που πόσταρε ο μπλιντιν, όταν την είχα πρωτοδιαβάσει πραγματικά έκλαιγα…Ολα τα λεφτα ρε

Αυτο ειναι το Ιερο Θρεντ του Φορουμ.

:papas::papas::papas:

Εννοείται ότι θα τα σβήνουμε. Σιγά μην τα αφήσουμε να τα βλέπει ο λαουτζίκος. Να έχετε από κοντά έναν moderator να σας τα στέλνει απ’ το msn.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 1:

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 2:

Με βάση τα δύο δεδομένα, ζητείται να αναγνωρίσετε τον ΦΛΩΡΟ μοντ εκ όσων αναφέρθηκαν.

Έχετε 20’.

Ανοιχτο καλεσμα προς ολους τους χρηστες:

Moλις εντοπισετε Υπερφυσικα Κειμενα, τα οποια προβλεπεται να διαγραφουν απο σκοτεινους μοντερατορικους κυκλους, καντε τα αντιγραφη εδω.

Αυτο το Θρεντ ειναι Ιερο και συνεπως εχει ασπιδα προστασιας απεναντι σε οποιαδηποτε φασιστικη-ξενερωτη επεμβαση απο μοντ.

Αγωνιστικοι χαιρετισμοι ,

Νight*Sky

Εννοείται φυσικά πως αν οι μοντς δεν φανούν συνεργάσιμοι, το θρεντ θα αναπτύξει την δική του αναρχο-αυτόνομη δράση.

Με βάση τα 2 αυτά δεδομένα, το μόνο που βλέπουμε είναι από που μαθαίνει τα σβησμένα διαμάντια ο μακιντος :razz:

Αοριστολογίες και γενικολογίες βλέπω. Άντε! Πείτε ποιους διαλόγους θέλετε να δούμε τι μπορεί να γίνει!

Εννοείται, όχι το ποστ με το λινκ για το βίντεο της Τζούλια!

οδηγίες για το πού να ψάξει κάποιος για το βίντεο της Τζούλιας έχουν ποσταριστεί αντερκάβερ από τους ΓΝΩΣΤΕΣ (αγχωθείτε) οπότε θέλουμε ποστς trivium13 στο τόπικ για λάιβ rammstein να προσκυνήσουμε.

Για να βγάλω τη βρώμα της ΦΛΩΡΙΑΣ απο πάνω μου.

Εντάξει, καλό είναι να έρχονται καινούργια συγκροτήματα εδώ (συγκροτήματα που δεν έχουν ξαναέρθει εννοώ) αλλά οι Rammstein είναι κάτι σαν τους Maiden πλέον, για αρπαχτή έρχονται σίγουρα. Το show δεν υπάρχει περίπτωση να είναι το ίδιο με shows που έχουμε δει σε dvd. Ακόμα και το εισιτήριο ακριβό είναι, αν κάτσει να το σκεφτεί κανείς. 35 ευρώ για Rammstein; Οι τύποι είναι ανέκδοτο, όλα τα τραγούδια τους είναι πολύ απλά, μουσικά δεν παρουσιάζουν κάτι δηλαδή. Καλά να περάσουν όσοι πάνε αν και πρέπει κάποια στιγμή στη ζωή τους να μάθουν από μουσική τα πιτσιρίκια.

Α ξέχασα να πω, είναι και νεοναζί. Αυτούς κανονικά θα έπρεπε να τους φτύνετε, όχι να πηγαίνεται σε συναυλίες τους.

Καλά, δηλαδή εννοείς ότι οι ac/dc παίζουν απλοική μουσική; Καταρχάς έχουν solos, κάτι που οι rammstein δεν έχουν στα περισσότερα τραγούδια τους. Πλάκα μου κάνεις; Και για τους motorhead, συγκρίνεις το παίξιμο του lemmy με το παίξιμο του τιποτένιου μπασίστα των rammstein; Όσο για το αν είμαι πιτσιρικάς, σκέψου πριν μιλήσεις, δε σημαίνει ότι όποιος δε συμφωνεί μαζί σου είναι μικρός κι ανώριμος. Σε πληροφορώ ότι είμαι μεγαλύτερος σου.

Το επίπεδο μου δεν έχει σχέση με την ομάδα που υποστηρίζω. Το επίπεδο το δικό σου φαίνεται αγαπητέ, αλήμονο σε σας οπαδοί των rammstein. Καταρχάς πήρες την ιερή ελληνική σημαία, ένα τέτοιο σύμβολο και έβαλες το σήμα των rammstein στη θέση του σταυρού; Αυτό από μόνο του είναι ανθελληνικό, αλητεία και φασισμός. Οι rammstein είναι νεοναζί, δε γίνεται να τους υποστηρίζεις πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που έχει δημιουργηθεί το θέμα με το εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού Φόκους και την Μέρκελ. Ντροπή!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Georg_Lindemann

Απλά να ξέρεις ότι αυτός δεν είναι τρόπος και άμα σε είχα γιο μου δε θα μπορούσες να κάτσεις σε καρέκλα απ’ τις ξυλιές.

Αλίμονο σε σας, αλίμονο…
Ανίδεοι αγοράζοντας εισιτήρια για το live των Rammstein συντελείτε στην ανάπτυξη της οικονομίας της ναζο-Γερμανίας
Ελπίζω να αναβλήθει το live για να επιστρέψουν τα λεφτά στους προκατόχους, είναι μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα και χρειαζόμαστε μετρητά για την κίνηση της αγοράς παλιο αλήτες.

:lol2::lol2::lol2::lol2:
ποτε γιναν αυτα και δεν τα ειδα?

χαχαχαχαχαχαχα ΕΠΟΣ έγραψε ο τρίβιουμ λέμε

Ενισχύστε οικονομικά τις σατανιστικές οργανώσεις ακούγοντας ΜΠΛΑΚ ΜΑΙΤΑΛ! \m/

ο φρηδομ μπηκε στο νοημα,γιαυτο και τον αγαπαμε8)…ellanor,angel,απο σας και περιμενω πολλα…στηριζουμε τιμιο τοπικ,που επρεπε να γινει…αγνοηστε χανιωτη παραπανω8)…

Τη μέρα που μέτρα σοκ και δέος αλλά και η τζούλια τάραξαν συθέμελα τους Ελ και τη χώρα, έρχεται να γεννηθεί το καλύτερο θρεντ έβερ. Bleedin :bow:

Εγώ παιδιά ασχολούμαι λίγο με το φόρουμ εδώ και κάποιο καιρό επομένως τα χάνω αυτά τα όμορφα. Βασιστείτε για την υγιή ενημέρωση σας σε κάποιον άλλον μοδ λοιπόν. :stuck_out_tongue: